Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
kopov
 Evo malo propagande za gosn Miroslava i moju malenkost.
Novi malisani u mojoj odgajivacnici starost im je 5 meseci
Muzjak
sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs988.snc4/76151_165276620179517_100000915392408_324063_4368174_n.jpg
Zenka
sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1193.snc4/154538_165276743512838_100000915392408_324065_4833723_n.jpg

vucenovicm
 ikaja bih to nazvao razmenjivanje lepih fotografija , ovo propagande mi zvvuci nekako iz doba Drutvo
odlegeta@gmail.com

Sniper Hunter
 Po sumamaaaaaaaaaaa i goramaaaaaaaa nase zemlje ponos Smekoneeeeeeeeeeee

vucenovicm
 ikakao doprinos razmeni ( lepih ? ) fotografija nisam mislio na prethodnu nego na ovu iz danasnjeg lova srbijalov Fred ....... ;)
odlegeta@gmail.com

BojanKG
 B) Prelepa marka svaka cast Presrean
srbijalov markafazan

blackhunter
 pozdrav nemdzije...evo i mene posle male pauze...lepe su vam fotografije...

Mioslave@kazi nam nesto vise o ovom FREDU..

kopov@daj neke malo bolje slike ovih tvojih stenca...ovde se i ne vide bas najbolje...
evo slike i mog psa inace star 5 meseci..
dobar pogled...lovac

vucenovicm

BojanKG kaže:
B) Prelepa marka svaka cast Presrean

ikaHvala , nece vam smetati ako postavim jos jednu Zbunjen
ikablachunter , to su braca po ocu , postavicu Fredov rodovnik kad mi to vreme dozvoli Pravilo
odlegeta@gmail.com

blackhunter
 svaka cast za ovog momka stvarno lep pas i lepe marke....sve naj u daljem odgoju...B)

ocekujem rodovnik...pozdrav..
dobar pogled...lovac

milosko83
 Pozrav svim nemdzijama ,nije me bilo na forumu duze vreme zbog obaveza,sve pohvale za fotografije samo tako nastavite , blackhunter prelep ti je pas bice pravi sampion

DRUGCRNI
 Bleckhunter,imenjace stene je ko lutka,cuvaj ga i polako s njim.Pozdrav svima,Mile hteo sam sa dakicem da idem da vidim stence al on nije mogao ipak cemo tebe sacekati,pa cemo doci na babine ko sto red i obicaji nasi nalazu sa milostom.

mile mladenovo
 Pozdrav drustvo fotogravije su vam predivne,kolega kopov bogami i ima cime da se pohvalis jer stenci su fantasticni svaka cast,miroslave kao i uvek dobri psi sa dobrim stilom,perfektni markiranti a pritom fajteri jer nebiraju terene,to se i ocekuje iz tvod dugogodisnjeg rada sve pohvale i samo tako nastavi
blackhunter keric po mom ukusu sve najbolje o daljem odgoju i dresuri
DRUGCRNI u petak stizem kuci a u subotu sam u Sapinama na lovno kinoloskom kupu, tako da se vidimo u nedelju posle lova, nemoj kese da budu male jel ima osam komada i pazi nedeljom su prodavnice zatvorene POZDRAV

blackhunter
 slavko75,DRUGCRNI,mile mladenovo,hvala puno na komentarima...pozdrav..B)
dobar pogled...lovac

vucenovicm
 ikaevo je jos jedna fotka iz perioda od pre 4g. ovi stenci su tada bili stari 5m .Vrlo tuan
vucenovicm priložio:
dsc03640.jpg

odlegeta@gmail.com

blackhunter
 vucenovic,lepo poziraju ovi malisani...a pejzas iza njih je prelep...sve u svemu slika je kompletna...pozdrav..
dobar pogled...lovac

brzi
 evo i takmičenja u krčedinu lovac i pas pogledati na http://www.youtub...efgiMu_tLA

brzi
 Evo i nastavka http://www.youtub...L22ZDopJ5k

Lala
 Pa jel ima i treći deo, da si imao marku i odstrel, Brzi? Ovo kao španska serija, sve mislim sad će, sad će... A ono ništa.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

belegis
 Pozdrav svim posetiocima foruma , evo da najavim jedno parenje koje je juce 23.11.2010 uspesno obavljeno.moja zenka LEJDY STEP HAUS ZORIC je uparena sa muzjakom HELD VON OSTEMBERG.
Nikolic Miroslav

belegis
 Evo i slike kuje LEJDY STEP HAUS ZORIC. Otac OBILIX majka LONI OF BERT HAUS.
Nikolic Miroslav

brzi
 Ma nema pas je diskvalifikovan prošao je pored dva petla a nije ih markirao. Ja sam ih digao sa kamerom. Bolje markiram od psa. Ali biće još jer sam u Krčedinu pa polako skupljam materijal. Jedino je zeznuto što tamo nemam net pa kačim kad dođem kući. A dolazim kući retko dok traje glavna sezona.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,600 posete www.srbijalov.com