Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
ivan boskovic
 brzi - dali je na kupu bilo plasiranih pasa i koji su ????

ivan boskovic
 pozdrav drugari ! Evo da postavim par slika sa jucerasnjeg treninga pa ako vam se svidjaju vi ih prokomentarisite !! A narovno i ako vam se nesvidjaju

ivan boskovic
 2

ivan boskovic
 jos jedna

ivan boskovic
 i jos jedna

DRUGCRNI
 Boskovic,lepe slike.Odlicne zapravo,pravi primerak svoje rase.Mile,nebrini ti za poklone znam ja sta je red.Ta Austrija bas utice na tebe,nesmes da razmisljas u evrima covece.Ides na kup kazes?Lako ti je kad znas da ja imam lov,nemogu da idem pa ti je lakse,ajde priznaj?;)

brzi
 Ivane to je bilo takmičenje udruženja fruška gora inđija. Samo se jedan pas plasirao . Nemogu da se setim kako se zove pas ali je vlasnik iz Stare Pazove. To je bilo takmičenje za odlazak na regionalno takmičenje područja srem.

DRUGCRNI
 Zaboravih,seti se Srbobrana,kako to tvoj drug crni radi pokusaj da me iskopiras i bice uredu.Moras biti,rasterecen,opusten a u ito vreme brz i ubojit.Uh,kakav savet,A da treba ti i pas,dao bi ti ja mog,al eto idem u lov pa mi treba.S obzirom da tvoj rols rojs ima stence pa je parkiran.Aj sad nesto napisi,genije.Nedeljom neradi prodavnica,manemoj.

darkon
 Ivan Boskovic,a sta tu moze da nam se ne svidja?

Sve pohvale.B)

mile mladenovo
 Drugcrnisrbijalovznam ja da ti to radis strastveno,mudro a bogami i znalacki,ali sta da radim kad se i druga kuja proterala ,jebiga oceme ove zenke,ali zato je treca spremna ko zapeta puska evo je samo zatebe pozira

DRUGCRNI
 Pepita?Bravo.Renta kar ili renta ker,pitanje je sad?Taj pojam ima sada sasvim novo znacenje.Jesi pricao Vucenovicu kako te je Viki zavolela,pa i Pepita?Simptomaticno je i to sto se sve proteraju kod tebe?Previse je tu slucajnosti.Jos ces stvarno pobediti tamo pa cu morati da ti se izvinjavam Vojvodo od Mladenova.Posto ovih dana nisam u formi a sva je prilika da ce to potrajati ozbiljno razmisljam da napisem knjigu o jednom nasem zajednickom prijatelju,odlicnom lovcu i kinologu.Ti pogodi ko bi to mogao biti?Verovatno ces i ti Mile biti pomenut ali nisi glavni lik u tom buducem bestceleru.Cekam te Mile u petak vece da te ispratim i pozelim ti srecu na kupu,voleo bi zaista da idem i ja ali u subotu imam unapred zakazan lov.Predsednik i ja idemo u diplomatiju.Ali u Nedelju posle lova i rucka idem na babine kod tebe.Al pazi ako mi se dopadne neki malecki rols rojsic,ni ti ni baba me nece te !spreciti u namerama.Jedini koji je mogao da me spreci taj me je vec sprecio.I niko vise Mile moj.MakaCry

blackhunter
 ivan boskovic,daj malo neke jasnije slike na ovim se bas lepo i ne vidi...ali po ovom sto vidim svidja mi se,bas po mom ukusu...

mile mladenovo,lepa kuja nema sta...boja dlake mi se posebno svidja...pozdrav..

pitanje za sve nemdzije zna li neko nesto vise o ovom psu???
blackhunter priložio:
184439f3959c.jpg

dobar pogled...lovac

aca
 lepo je videti mog komsu sa njegovim kerom

DRUGCRNI
 Blackhunter,pitas za pse gosp.Radeta Savica?Kao sto pretpostavljam znas on je najvece ime Srpske kinologije,covek sa najvise rezultata kad su takmicarski psi u pitanju.Sto se tice njegovih pasa,svi su veliki stilisti ali kao takvi hipersenzibilni su sto se tice karaktera.Neznam koliko sam kompetentan ja ili bilo ko da se usudim njega i njegove pse da komentarisem.Moras da razgranicis,sta je lovno upotrebljivo,a sta takmicarski.Retko ces naci da je i jedno i drugo iz jednostavnog razloga sto imaju razlicit nacin zivota,ishrane,pa i trening.Ako nizbog ceg drugog onda zbog toga,da tu sad nepominjem ukrvljavanje,parenje u dozvoljenom i nedozvoljenom srodstvu,rigoroznu selekciju na odredjene osobine koje se traze itd,itd.Takva jedinka koja je po necijim kriterijumima,stilski i takmicarski vrhunska neznaci da ce u daljoj reprodukciji dati potomstvo slicno sebi.Kada daje takvo potomstvo,takva jedinka se zove priplodnjak,sa odlicnom genetikom koju prenosi na potomstvo.To se zove sto bi ja rekao agresivni i dominantni muzijak.Ali takav nema bas taj stil,nosenje,galop i eto nas ponovo na pocetku.A Rade Savic zna put,jednostavno zna.Ti i ja ga neznamo moj Bleckhunteru.

Darko
 Evo posle duzeg vremena Grin par slika od mojih pomocnika Erika,Sema i Naravno moje mlade nade Arkana
Darko priložio:
dsc00071.jpg

Darko
 Smile
Darko priložio:
dsc00073_1.jpg

Darko
 Arkan i Hans u marci
Darko priložio:
dsc00083_1.jpg

blackhunter
 drugcrni,slazem se sa tobom u vezi tvog teksta...da smo mi mali naspram njega...i da je suvisno komentarisati njegove pse...ja sam samo hteo da saznam od kojih je linija DJOVINKO....a razlika u takmicarskim i lovnim psima je ogromna....tu razliku poznajem vrlo dobro..ako imas neku informaciju o rodovniku ovog psa postavi je jer me iskreno interesuje...pozdrav
dobar pogled...lovac

DESPERADOS
 i19.photobucket.com/albums/b170/-PEKY-/Mali_003.jpg

Pozdrav Nemdzije ,

DOBAR POGLED

blackhunter
 Dobar pogled i tebi desperados,ovaj tvoj je zategao...svaka cast......cini mi se da sam ovog psa vec video na BK ako se ne varam....ali ipak daj neku malo bolju sliku...pozdrav..
dobar pogled...lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,478,440 posete www.srbijalov.com