Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
BojanKG
 blackhunter,tvoj stenac super napreduje,bas mi se svidja Pas
srbijalov markafazan

blackhunter
 hvala bojane...ja sam prezadovoljan njegovim napretkom...sad krecemo polako da usavrsavamo i lovacki deo...naucili smo aport,marku(na kojoj ima jos da se radi),i naravno kondicija...ali sve u svoje vreme...nabavi li ti bojane koje stene????
dobar pogled...lovac

BojanKG
 blackhunter, nisam jos Cry nisam pri parama,kad radim u propaloj firmi Angry
srbijalov markafazan

blackhunter
 znam kako je....ali sta ces...tako ti je u celoj srbiji....kriza je svuda...uvek postoje druge bitnije stvari od lova i psa...ako nesto ispadne ili nadjem neko stene javicu ti ako si voljan da uzmes????moras da pocnes od necega i ja sam svog prvog NKD dobio na poklon...ali dogodilo se sta se dogodilo i onda sam resio da kupim stene...pre njega sam cuvao i odrasle i mlade pse isto dobijene na poklon...a mozda se javi i neko sa foruma pa ti pokloni stene...imas li ti neku odredjenu rasu ili moze bilo koja???
dobar pogled...lovac

BojanKG
 pa ja sam vise za NKD ili Bretonca Pas 
srbijalov markafazan

DESPERADOS

blackhunter kaže:
Dobar pogled i tebi desperados,ovaj tvoj je zategao...svaka cast......cini mi se da sam ovog psa vec video na BK ako se ne varam....ali ipak daj neku malo bolju sliku...pozdrav..

Pozdrav i tebi , evo malo bolje slike .

i19.photobucket.com/albums/b170/-PEKY-/Mali_002.jpg

DOBAR POGLED

blackhunter
 ok....cim nesto ispadne kontaktiracu te....vise ti garantujem za NKP nego za bretona...sta prvo ispadne a dobro je cujemo se...pozdrav..
dobar pogled...lovac

blackhunter
 bogami desperados ovaj tvoj bas markira...lepa marka...posebno mi se svidja to sto podize zadnju nogu kada markira...pozdrav...
dobar pogled...lovac

DESPERADOS
 Dobar je , ali sam u fazi trazenja i NOD-a , tako da imam dva super lovca.

kopov
 Postovani prijatelji evo jedna jos uvek nepotvrdjena informacija jer nemamo sliku koja govori vese nego hiljadu reci ali kako sam saznao moj prijatelj MILE OD MLADENOVA ILI TI VELIKI DEL MILE i kolega sa foruma svih nas danas je pobedio na lovno kinoloskom kupu u soponji ako sam dobro shvatio .
I odnese za Mladenovo dva pehara .

CESTITAMO

Lala
 Informacija potvrdjena, bio sam sa Miletom jutros na lovackom.
Zamisli, nije platio pice da casti!!!!$aAa Bruka!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DRUGCRNI
 Dragi prijatelji,iskoristicu ovu priliku da se ovim putem JAVNO izvinim gosp.Puhaca Mili,kao sto sam i obecao.Zvuci neverovatno ali predvideo sam mu eksterjijer stenadi zatim i pobedu na takmicenju.Previse je to slucajnosti,tako da je nas Mile resio da u buducnosti nista neradi a da se ne konsultuje samnom.Donosim mu srecu,jer nije mala stvar pobediti u konkurenciji od 25 takmicara.Rado cu Milu ubuduce savetovati uz razumnu satisfakciju naravno.Danas sam bio kod njega da vidim stence,slikali smo ih.Postavice to Mile kad dodje u austriju,kaze tamo mu je kabal.Ima jedna slika,na kojoj smo Milina Baba i ja,necete verovati i njoj se svidja stene koje i meni?.Posto je Baba tvrd pregovarac,videcemo sta ce biti.Bicu uporan,mislim da sam joj simpatican cim je pristala da se slika samnom,ona ja i stene.Inace lovilo se odlicno,marka za markom pa perje u ustima onog mog.Postavice Mile i njega tj.nas dvojicu.srbijalov

huntinggirl1
 dajte i nama koji tačniji podatak o kupu, gde je bio, ko je pobedio...

pa Lala ako zna, molim ga da nam da koju više

Lala
 Ne znam detalje, znam samo da je jutros bilo reči o pobedi na kupu, samo smo se pozdravili, možda minut smo pričali. Tako da je bolje da akter sam napiše.
Kad već nije platio piće...Confused

huntinggirl1
 to sigurno, Comp

kopov
 Otisao je za Austriju .
Obecao je da cim stigne javlja sve u detalje a i slike ce da postavi

Lala
 Otišao, sarme prob'o nije, a ni piće nije platio... Grin

mile mladenovo
 Pozdrav za sve na vorumu :uF Evo izvestaja sa lovno kinoloskog kupa otvorenog tipa.Dana 27.11.2010.u mestu Sapine gde je ucestvovalo 25 takmicara jedni od njih su Bora Kostic sa kujom Zapa zatim obadva sina Radeta Savica koji su vodili DJovinka i lidla.Takmicari su bili rasporedjeni u tri baterije,prvu bateriju je sudijo Miroslav Vucenovic,drugu gospodin Stamenkovic(Caka) i trecu Sestic Dragan u kojoj sam ja bio sa mojom pomocnicom PEPI OD LEGETA Sudilo se po novim pravilima gde je puska morala biti citavo vrme preklopljena i gdese imalo pravo pucati iskljucivo iz marke psa.Organizacija za svaku pohvalusudjenje ver i korektno gde ni jedan takmicar nije imao primedbi.Posle odluke sudija koji su svakog svog takmicara prokomentarisali javno pred svima,imao sam tu cast da tog dana budem najbolji gde smo ja i moja pomocnica osvojili prvo mesto u ukupnom plasmanu.Jos jednom bi javno pozdravio organizatore i sudije na perfektnoj organizaciji i vise nego korektnom sudjenju
mile mladenovo priložio:
dsc00686.jpg

mile mladenovo
 A evo i moje pomocnice tog dana PEPI OD LEGETA

mile mladenovo
 Pozdrav Sannja za detaljnije informacije pitajte mog kolegu Vitomira Sekulica koji je tog dana isao samnom
DRUG CRNIsrbijalovesad ide ono o cemu je moj drug prico,zamislite da on i moja baba zavole istog kerica pravo cudo,kaze meni baba, ma dajmu mile kad ga voli sta cemo sanjim, vidis da je dobar decko.I evo slike kao dokaza gde je drugcrni uspeo pridobiti babu
mile mladenovo priložio:
dsc00702.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 28
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,892 posete www.srbijalov.com