Nemački kratkodlaki
|
mile mladenovo |
Objavljen 29.11.2010. 13:41
|

Stari član

Upisa: 234
Pristupio: 01.05.2010. 23:21
|
Asto se nedeljnog lova tice izvrstan dan vazanske divljaci u izobilju, stvarno predivan lov kakav se pozeleti moze pa ivo slika kako drugcrni i njegov pas As nemogu docekati da krenu u teren
|
|
|
|
mile mladenovo |
Objavljen 29.11.2010. 13:50
|

Stari član

Upisa: 234
Pristupio: 01.05.2010. 23:21
|
E Lalo Lalo pa ti kad si ugledao one kljove tebi nije bilo do pica na koje si bio zvat ali nema veze dolazim ja opet pa se vidimo, kad je dzek bio cicija, drugcrni kazi nasem Lali
A posto nas drug Lala voli zenke evo jedna uzrasta mesec dana
|
|
|
|
DRUGCRNI |
Objavljen 29.11.2010. 18:15
|

Član

Upisa: 95
Pristupio: 26.05.2010. 14:48
|
Mile,pa na toj slici se slabo vidi ispade da je moj as crn a nije nego je braonac.Vazno je da sam sa Babom ispao lepo i vazno mi je da me je zavolela,ipak je ona najvazniji faktor i poslednji stub odbrane malih rols rojseva.Nego zasto nisi postavio slike ostale stenadi?Mogu da kazem da su zaista za ovaj uzrast odlicni,sve pohvale za Babu koja to sve drzi u svojim rukama.Od 8 stenadi nezna se koje je lepse a kuja iako doji u odlicnoj je kondiciji,a kako i nebi bila kada je ishrana vrhunska zaista.Kolega,mogu smo da kazem svaka cast i jos jednom da cestitam na pobedi.Da nezaboravim Vucenovica i njegovu Pepitu.B)Sto se tice pica Lalo naravno da si zvan na pice ali si sedeo za drugim stolom.Al bice prilike i za pice i za sve ostalo.Jer moj Mile nije cicija.On je bre Vojvoda od Mladenova,a sad je i sampion. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.11.2010. 18:26
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Šta se ti buniš, DRUGCRNI, Mile je, logično, postavio sliku šteneta koje je meni namenio kao poklon, nemoj da si ljubomoran, doći će i tvoje štene na red! Vidi kakve lepe ploče ima... Mile, baš umeš da mi pogodiš ukus, opraštam ti ono piće koje nisi platio 
Mile, ne znam kako je mogla Baba da se tako prevari u proceni, DRUGCRNI dobar dečko?!? Medjutim, kad sam bolje pogledao, vidim da Baba nije koristila naočare pri proceni, a starija žena, vid oslabio... 
Šalim se ja, drugari, šalim se... ALI ZA ONO PIĆE SE NE ŠALIM!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
kopov |
Objavljen 29.11.2010. 18:45
|

Član

Upisa: 156
Pristupio: 22.04.2010. 08:56
|
Prvo jos jednom cestitke za sampiona.
Auuuu al ste navalili na stence jos cu ja ostati bez svog. |
|
|
|
DRUGCRNI |
Objavljen 29.11.2010. 21:12
|

Član

|
Lalo,babi netrebaju naocare da bi prepoznala taj sarm kojim pleni moja licnost.Cim me je videla i cula kako govorim rekla je Mile to je pravi covek za ono stene.A i zemljaci smo jos iz Bosne sto je olaksavajuca okolnost kad je placanje u pitanju,sto se za tebe,obzirom da si Lala nebi moglo reci.E sad ako hoces stene,moras biti dobar samnom,nevrede cak ni pare jer nas Mile ima i pare.Zboravio si da sam ja konsultant naseg Mile,otkad mu prorekoh uspehe i onako divne savete.Kopov pa ti si ziv?Nema te Covece,to vec postaje alarmantno? |
|
|
|
blackhunter |
Objavljen 29.11.2010. 21:27
|

Veteran

Upisa: 622
Pristupio: 08.02.2010. 10:33
|
sve cestitke za mileta....B)
dobar pogled... 
|
|
|
|
kopov |
Objavljen 29.11.2010. 21:54
|

Član

|
Dragi moj prijatelju CRNI ova moja firma je toliko dobra prema meni da su mi cak i jastuk i cebe doneli na posao samo da neidem kuci.
I kako poslednje informacije kruze ovde ostajem sve do nove godine.
A NAJNOVIJA VEST KOJU SAZNAH DOK SAM PISAO OVU PORUKU JESTE DA MI JE FIRMA ORGANIZOVALA DOCEK NOVE GODINE NA ŠANGAJU.
TRIPUT URA I DVAPUT JUPI ZA MOJU FIRMU.
Nema sta na sve misle pravo preduzece.
E toliko o mom lovu ove godine    |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.11.2010. 22:04
|

Moderator

|
Kopov, čestitam! Imaš dovoljno vremena do Nove godine, da pustiš bradu, pa da budeš kao deda Mraz, i da posadiš tvoje šefove na krilo i da im pričaš priče i obećavaš poklone, samo da te puste barem jedan vikend.
DRUGCRNI, tvoja ličnost koja zrači, je izgleda pobedila u igri 'ćorave bake', čim si ti iskukao štene od nadležnog organa-Babe
Dominantni, opasan si ti igrač!
A Mile nije ni piće platio za osvojeni kup... Sad mora da plati dva pića, pošto si mu skinuo veliki teret sa grbače i rešio ga brige o jednom štenetu, koliko vidim. A i Baba je srećna, što takvom jednom 'dobrom dečku' može da poveri kuče. A da je videla kako povodac radi na onoj smotri... Ma i ti mi dodješ piće, da te ne ocinkarim kod gospodje Babe! 
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
kopov |
Objavljen 29.11.2010. 22:27
|

Član

|
E Lalo toliko pica ti dodju da jedno nedelju dana neces iz kafane izaci.
A ovo sto se tice krila i ljuljanja u istom prvo treba da se nataknu na ...
pa tek onda da se ljuljaju.
A sto se tice DRUGA CRNOG opste je poznato da su njega oduvek babe obozavale . Zasto stvrarno neznam . Al on dodje do steneta a kako cemo mi otom potom. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.11.2010. 22:35
|

Moderator

|
Kopov, važno je znati dobro trgovati informacijama! Eto, ja upravo razmišljam kako da CRNOG ubedim da mi rentira čeku. Biće kao u filmu 'Kum II', dobiće ponudu koju neće moći da odbije Ili ja na čeku, ili javljam Babi za povodac kako švićka
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
kopov |
Objavljen 29.11.2010. 22:46
|

Član

|
E to su vec ozbiljne pretnje koje drug CRNI treba vrlo ozbiljno da shvati da posle nebude tecite suze tecite 
|
|
|
|
DRUGCRNI |
Objavljen 29.11.2010. 23:14
|

Član

|
Momci mnogo ste vickasti.Prvo da resimo nedoumice u vezi baba.Tacno je da su me babe volele,imao sam ih 5,plus komsijske babe pa i baba od naseg druga kopova me je isto volela,prosto imam divnu komunikaciju sa njima.Slabije mi ide sa devojkama uopste me nerazumeju.One vole da se lazu,a crni nikad nelaze.Sto se tice ljuljanja i natacinjanja na krilo...,kopov pazi,znas da te uvek krivo svate.Sto se tice pica,Lalo moze i jelo i pice to moze uvek.Iskukao stene jesam al ga jos nisam skinuo sa brojnog stanja,ne dok nas sampion sebi neodabere,sto se tice ceke,Lalo predlazem da idemo zajedno u lov,svinje opasno setaju oko nasih ceka,ajmo u cetvrtak?.ako mi bude bolje kao da ce me temperatura? |
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.11.2010. 07:40
|

Moderator

|
CRNI, nema šanse da maknem iz NS, do subote, ni u primisli. Znači, u igri je eventualno samo subota popodne/uveče, a i Rančer pominje neki svinjarluk za vikend, pa se možemo organizovati i napasti gamad i frontalno i sa bokova . Gledao sam prognozu, u četvrtak kišurina, tako da bi i tebi bilo pametnije da sediš kući, jerbo će nagrabusiš.
A Mile nije platio piće za pobedu na Kupu... Obavestiti Babu momentalno! Kontam ja, da je u celoj priči oko kinologije i šampiona i kučića, Baba ključni igrač!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DRUGCRNI |
Objavljen 30.11.2010. 22:07
|

Član

|
Lalo,dobro kontas.Mile postavi slike od ostalih stenadi,da nisam slikao dzabe. |
|
|
|
Radovic Milos |
Objavljen 01.12.2010. 16:06
|

Pripravnik

Upisa: 1
Pristupio: 01.12.2010. 15:17
|
Do sada sam iskljucivo lovio sa gonicima.Sobzirom da zalazim u godine a nemam iskustva u lovu sa pticarima koju mi rasu predlazete i zbog cega? Zahvalan
Pravilo je da se novi članovi prvo upišu na temu 'Predstavite se'
Srbijalov Admin Tim |
|
|
|
duka92 |
Objavljen 01.12.2010. 18:41
|

Član

Upisa: 81
Pristupio: 03.12.2009. 18:41
|
DRUGCRNI-desi druze ovaj ker ti je simpatican lepo stao za slikanje i plus ispade braon pozzz ) |
|
|
|
blackhunter |
Objavljen 01.12.2010. 19:50
|

Veteran

Upisa: 622
Pristupio: 08.02.2010. 10:33
|
radovic milos@pre svega dobrodosao u svet pticara....odgovor na tvoje pitanje je da posto planiras da cuvas i da svoj dalji lovacki staz lovis sa pticarom...moj predlog je uzmes onu rasu pticara koja se tebi najvise svidja....pod tim ,svidja, podrazumevam stil psa,lepota marke,nacin pretrazivanja,i sve ono sto krasi ovu grupu pasa...svaka je posebna na svoj nacin...neko vise voli bretona,neko NKD,nako pak poentera...ukusi su razliciti,i svako ce ti predloziti rasu koja je njemu najdraza....ali sve ove rase imaju jednu osobinu koja im je urodjena a to je lovacka osobina...,mozda se nisam bas najbolje izrazio ali nadam se da ces razumeti....moj predlog je NKD zbog,razlog je taj sto se on meni najvise svidja,ima prelep nacin pretrazivanja,jos lepsu marku...a posebno mi se svidja gradja ovog psa...i mogu ti reci da je ovo najzastupljenija rasa u Srbiji....e sad ti se informisi o svakoj rasi posebno i izaberi tebi najdrazu i onu koja ti najvise odgovara....pozdrav.....
DRUGCRNI@dobara ti je ova zver...nesto vise o njemu???
dobar pogled... 
|
|
|
|
DRUGCRNI |
Objavljen 01.12.2010. 20:37
|

Član

|
Pozdrav svima,Blackhunter to je mlad muzijak nepune dve godine,ali ofanzivno lovi od nepunih 5 meseci.Ovo mu je druga lovna godina,Mile je postavio sliku ali se lose vidi,mislim da ga je i kopov postavljao u marci na prepelice na ovoj temi kada je imao stenad ipod njega.Pas je korektnog eksterijera u tipu rase a isto tako i lovi,vise o tome znaju Mile i kopov pa neka oni kazu glupo je da ja to opisujem.inace on je dupli boss iz d.baira i king.Zahvalna linija po pitanju karaktera i urodjenih osobina. |
|
|
|
Boban |
Objavljen 01.12.2010. 20:46
|

Lovčina

Upisa: 2540
Pristupio: 21.09.2009. 18:04
|
Mile ,sve cestitke na osvojenim rezultatom. |
|