Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
HANTER
 Hvala na cestitkama, ostreljen je Zastavinim karabinom M70 u kalibru 308 W, a metkom Prvi Partizan od 9,7 grama. Inace tereni gde lovimo su brdski sa dosta sume. Izasao je iz sume na livadu i ostao u vatri, posto je pogodak bio u vrat.
MIHAJLO

Boban
 Naime , 14.05.2010. godine u Lapovu je odstreljen divan primerak SUMSKOG PRINCA - srndaca , koji je ocenjen sa 179,44 CIC poena i bruto tezine od 764 gr !
Ekstra primerak sada je u pravom trofeju ,

Stari kako ti izgleda sada kada je odradjena glava.
Boban priložio:
8e68675c1200df6bfbcc42b52139340b.jpg

Boban
 I sa druge strane,lepo nema sta.Bravo 2
Boban priložio:
3_13.jpg

Lovac Stari

Boban kaže:
Stari kako ti izgleda sada kada je odradjena glava?

Pravi je brate YesGrin.
Dobar pogled.

aca81
 Koliko kosta otprilike takav primerak
DOBAR POGLED

Igor
 Nadam se necete mi zameriti zato sto tek sada pisem o svom lovu na srndaca a koji je bio pre dve nedelje ( brz sam nema sta). Svakodnevna kisa i lose vreme kostalo me zivaca ali uprkos svemu sam odstrelio srndaca ne bas kakvog sam ja zeleo ali na inicijativu lovocuvara da se izbace skart srndaci iz veoma dobrog terena koji poseduje i divljac u medalji.
Igor priložio:
06.jpg

Budi svoj, samo svoj........

Lala
 Admine, brate... Šta da ti kažem... Barem si cev ogaravio, a Bože zdravlja, biće i neki bolji srndać drugom prilikom.
Od početka sezone, osim nekoliko dana, baš i nije bilo povoljnih uslova za lov, a tek sad neće biti, kretanje po lovištu je jako otežano ili nemoguće, zbog blata i vodurine. A ni divljač se baš ne šeta po ovakvom vremenu. U ovakvim uslovima, svaki odstrel vredi dvostruko!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac Stari
 Admine brate odstrelio si ga Bravo 2.
Ali si i pokisao kao mis!
Dobar pogled.

canis aureus
 Zbog otežanih uslova lova itekako vredan trofejYes
AdmineB)

Boban
 Admine ,neka je sa srecom odstrel.Bravo 2
Svaki srndac je prica za sebe i takodje trofej koi se pamti po necemu.
Nemoj da zalis sto si pokisao.B)

Igor
 HVALA drustvo, sa neke strane sam i ja zadovoljan mada posle ovog odstrela sam izlazio jos par puta i imao sam jos bolje srndace na nisanu, nazalos nista nisam zabelezio kamerom zbog kise, i nikako onaj pravi a bas sam imao zelju za jednim dobrim. Bio sam kod mene u selu i tamo nista samo zbog loseg vremena a o autu da vam i ne pricam jer do ceka u selu imamo oko 3 km brdskog puta. Svilajnac je ipak nesto drugo sto se tice prilaza ceka ali sta ces sve je to dozivljaj.
Budi svoj, samo svoj........

nenadx
 Cestitke na odstrelu.Trofej je odlican(nije trenutak da pricamo o tome)A pamtices odstrel i po uslovima u kojim si ga trazio.Bravo 2
Dobar pogodak

Big Hunter
 Pozdrav svim clanovima foruma.........................

Evo jednog ovogodisnjeg odstreljenog 04.06.2010.............

img268.imageshack.us/img268/4963/dsc00096gs.jpg

img229.imageshack.us/img229/7958/dsc00111eo.jpg

Srndac je bio telesno jak a i rogovi su mu dobro izasli i pravilnog su rasta............... Sa utrobom je merio 30Kg... a bez utrube i glave 22kg...

img339.imageshack.us/img339/662/dsc00127za.jpg

img404.imageshack.us/img404/3513/dsc00128f.jpg

Pozdrav

nenadx
 Cestitke na odstrelu,lepo pravilno rogovlje i zaista krupan primerak
Dobar pogodak

draza
 Admine dobar ti ovaj benelli ail je srndac bolji Bye

slavko75
 cestitam,dobar primerak svaka cast

Big Hunter
 Kako kazu nije tesko odstreliti staro grlo tesko ga je ocuvati..........

Hvala.........

Lala
 Big Hunter, hajde malo detalja daj, gde je odstreljen, u koje vreme, koji kalibar i municija i sl.
Zaista lep primerak! B)
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Big Hunter
 Ovako...................

Srndac je odstreljen u Jagodinskom drustvu u mom terenu zvanom KOPRIVNICA kod sela Racnik.....Srndac je odstreljen 04.06.2010 u 05*13 ujutru.....Odstreljen je karabinom zastava kalibra 223 po meni idealni srneci kalibar.......Neznam sta vise po meni je ovo veoma interesantan primerak pravilno rogovlje a i telesno krupan srndac......

Nemoj da vas buni karabin na slici je 30/06od mog pratioca moj je bio spakovan...........Smile

img340.imageshack.us/img340/6636/dsc00098rg.jpg

Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Milan J
 Jedan ovogodišnji..

Dajte uvek više detalja o odstrelu, gde, kada, čime je odstreljena divljač, na kakvom terenu, na kojoj daljini, koja optika, i sl.
Mnogo više vrede ove informacije uz sliku odstrela, nego sama slika! A i tvojim kolegama dobro dodju info! Hvala!
Srbijalov Admin Tim
Milan J priložio:
bild2114.jpg

milan j
Lisica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,775,708 posete www.srbijalov.com