Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko odelo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko odelo
darkon
 Gde se nalazi u Cupriji?

mikaccg
 Nalazi se u glavnoj ulici,blizu zdravstvenog centra,solidno je opremljena,bas sam i ja planirao da je obidjem.
uvek dobar pogodak

darkon
 Hvala na informaciji.Poseticu ih uskoro.

spaleph
 Zna li neko dali ima u Nišu prodavnica Mile Dragić! Dali je neko naručivao i kakva su iskustva sa ovom robnom markom?

petar
 Marka je ok, odlican odnos cena/kvalitet, dosta priastupacno i ima srednje sirok izbor za sve namene, od dugackih gaca do cipela i sesira...A ne znam da ti kazem gde ima radnja u Nisu, nisam iz tog kraja...Grin
Just like old times!

darkon
 Sto se tice Nisa,mislim da u trznom centru Kalca ima ArmyShop,a za Mileta Dragica nisam siguran.Mislim da je MD u glavnoj ulici,negde kod hotela "ambasador",ali nisam siguran.

nenadx
 Kako je opremljen Draganov Magnum,radi li jos?
Dobar pogodak

darkon
 Nenadx,da li je pitanje meni upuceno,posto ne znam ni za jednog Dragana?
Znam za jedan magnum,ali njega ne drzi Dragan.

nenadx
 Devedesetih godina je odstreljen veoma lep jelen od dosta preko 200 poena,a lovac je bio vlasnik magnuma iz Jagodine...Pa mi se cini da se zvao Dragan,mozda sam pogresio ime.Ali nije ni bitno toliko,koliko je uvek bila dobro snabdevena ta prodavnica.
Dobar pogodak

mikaccg
 Sada je podeljen pa imamo dva magnuma,otac i sin,opremljeni su super,ja sam tamo sve kupio,pocev od oruzija pa na dalje.Izuzetno su korektni i mogu da nabave sve sto ti je potrebno..Mislim da je Dragan I Bojan i da su zakupci Morave za ribolov,tako da mozemo da ih ocekujemo i kao zakupce LU po novom zakonu koji dolazi. Dosta sam ih reklamirao
uvek dobar pogodak

kriva cevka
 taj dragan je cale sadasnjih vlasnika magnuma.prodavnica je dobro snabdevena,a i ako nesto nemaju mogu vrlo brzo da naruce i dobiju.a sto se tice mile dragic radnji koliko ja znam sem u zrenjaninu,beogradu i cupriji ne postoji ni jedna radnja sa njegovom opremom.u cupriji pored njegove opreme u isstoj radnji moze da se kupi alfa oprema,kao i jos neke marke odela.cenne nisu preterano velike,zavisi sta se zeli

darkon
 U Jagodini ne postoje vise dva "Magnuma",posto je jedan zatvoren.Sad postoji samo jedan i to je onaj stari,na starom mestu.
Prodavnica je dobro snabdevena i ima sve potrebno za lov,a koliko sam video i ribolov.
I ja se slazem sa tim da su izuzetno korektni i samo kod njih i pazarim.

mikaccg
 Moguce za taj drugi jer ja sam bio zadnji put pre par meseci,mada sam cuo da je preseljen negde kod crkve,posto nisam iz Jagodine nista mi to nije znacilo a i kad idem ,idem kod Bojana na staro mesto.
uvek dobar pogodak

Milan J
 Nije lovačo odelo ali je lovačka oprema.SmileJaooo
Milan J priložio:
125_1054.jpg

milan j
Lisica

petar
 Aj ako moze da mi neko pomogne, imam priliku da jeftino kupim zimsku jaknu i pantalone, maskirne, nove za dosta malo para, kaze mi taj drug da je odelo maskirno, meni se to dopada, ali kaze, u pitanju je "belgijska sara" Confused , kaze vuce na krem boju, pa me kopka kako ta sara sa tom bojom izgleda, ako neko moze da okaci sliku ili da mi nekako pomogne bio bih mu zahvalan...B)
Just like old times!

bogoljub
 Ja posedujem odelo od Cabelasa vec nekoliko godina i veoma je dobro za vlazno vreme.

bogoljub

bogoljub kaže:
Ja posedujem odelo od Cabelasa vec nekoliko godina i veoma je dobro za vlazno vreme.

bogoljub

bogoljub kaže:

bogoljub kaže:

Sniper Hunter
 Bogoljube sto sakri fazana u dzep?Smeko Mala sala lepa jakna!

bogoljub
 To su slike sa Kabelasovog sajta,ali u jaknu se stavlja i ulovljena divljac ima predvidjeno mesto za ptice a moze i zec da stane.I hrana voda i jos ponesto,isto tako ima i u prsluku mesta za svega pomalo.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,879 posete www.srbijalov.com