Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Zoki__
 Ako ima neko lepo stene za te pare a zivi u blizini, ja sam inace iz Sivca neka mi se javi pa da se upoznamo i malo procaskamo o lovu i svemu Smile

urosVA
 i56.tinypic.com/uc4qq.jpg
Posto mi je pre par dana iznenada uginuo NKP starosti 17 meseci(otrovao se),morao sam odmah da nabavim novog pomagaca i da ga pripemam polako za sledecu sezonu.Ima tek 52 dana i od danas je u mom vlasnistvu.Smile
Harmonika Kolce

BojanKG
 urosVA,stenac ti je prelep,sve najbolje u daljem odgoju... i zao mi je zbog tvog NKP Rastanak 
srbijalov markafazan

slavko75
 prelep stenac cestitke i mnogo srece u uzgoju i treningu ,rad i samo radB)Pas
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

urosVA
 Hvala drugariBye.Daj boze da povuce malo na dedu i bice dobro!Smile
Harmonika Kolce

darkon
 urosVA,sve najbolje u daljem odgoju.B)

Ajde daj koju rec o tom dedi,a i o ostalo poreklo.

slavko75
 img703.imageshack.us/img703/7855/dsc00686j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Evo moj LUKI razgleda teren i sprema se za nedelju ,kao zapeta puska
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

urosVA
 Deda je King del Rade Savic,mislim da je vecina cula za njega,a otac ne znam kako se zove.Decko od kog sam uzeo stene ima snimke iz lova tog psa,markira jarebice na 30m,bas ima dobar nos.Majka ima 5 u eksterijeru,lepa kerusa!Ako je neko zainteresovan mislim da ima jos jedno stene za prodaju.Cena je pristojna,bar ja tako mislim po onome sto se nudi trenutno!!!
Harmonika Kolce

zoranp
 uroše jako lep štenac B) , a svakako pošto je Kingov unuk imaš i razloga da se nadaš i da bude dobar..e sad je pitanje kakva je majka i od kakvih je linija???
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Kile_
 ako neko hoce na poklon NKD ,godinu i sedam meseci star neka mi se javi na PP.u lovu odlican,ali iskreno moram da ga poklonim jer imam malo dvoriste,drzim ga u boksu i hoce da laje,pa se komsije zale.
Samo 300 i 4x4

bturjane

kile_ kaže:
ako neko hoce na poklon NKD ,godinu i sedam meseci star neka mi se javi na PP.u lovu odlican,ali iskreno moram da ga poklonim jer imam malo dvoriste,drzim ga u boksu i hoce da laje,pa se komsije zale.

Kad da dodjem da ga preuzmem kolega poslao sam ti PP pa se cujemo

Orke
 UrosVA ako možeš da mi kažes kolika je ta cena i koliko reče da su stari štenci i imaju li rodovnike .

Pozdrav

mile mladenovo
 Pozdrav kolege imam jedno pitanje; Dali je iko gledao uzivo i na terenu Kinga del Rade Savic
Pozdrav UrosVL stenac je lep za svoj uzrast i vidise da nema nista na kinga jel je povuko na majku sto je dobro zbog kasnije dresure pa i samog pucnja

blackhunter
 urosva,lep stenac...inace king je jedan od najboljih pasa u svetu NKD...puno srtece ti zelim u daljem odgoju...

slavko,ti si ovom tvom napravio ceku...sa koje pikira divljac u lovistu....Grin Grin

pozdra za sve nemdzije...
dobar pogled...lovac

urosVA
 [quote]Orke kaže:
UrosVA ako možeš da mi kažes kolika je ta cena i koliko reče da su stari štenci i imaju li rodovnike .

Pozdrav [/qu
Cena je 100 evra sa papirima,stenci su stari nepuna dva meseca(53 dana)!Decko od kog sam kupio stene studira u BG-u pa zbog obaveza na faksu nije jos izvadio papire!Ako te zanima stene dacu ti njegov broj na PP pa se cujte!!!!
Pozdrav i DOBAR POGLED
Harmonika Kolce

urosVA
 [quote]blackhunter kaže:
urosva,lep stenac...inace king je jedan od najboljih pasa u svetu NKD...puno srtece ti zelim u daljem odgoju...

Hvala puno!Bye
Harmonika Kolce

zoranp
 Mile jesi li ga ti gledao na terenu, pa da nam kažeš nešto više o Kingu ili ako si nešto načuo podeli sa nama da nelutamo u mraku kinologije ,,, ???
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

huntinggirl1
 ja sam ga gledala više puta na ''via via'' utakmicama,

mile mladenovo
 Pozdrav zoranpFrownimao sam tu cast prosle godine da ga gledam u Sapinama na lovno kinoloskom kupu.Pas koji nije ni blizu standarda NKD pticara kad bi ga vidili sve bi vam jasno bilo, jednostavno takav pas koji je samo pravljen za utakmice, tako da u eksterijeru moze da dobije jaku dvojku maksimum jel je mali, glava nije cak ni zenska nego pitaj boga nasta lici grudni kos katastrofa samo neka kvrga napred jer je grudna kost jako kratka.Uradu je solidan pas sa lepim stilom ali nije vrhunski kao sto je reko blachunter sve u svemu prosecan pas. Dosta ljudi je parilo kuje sanjim zbog stila i dobili plasljive kerove na pucanj i sve ostalo tako da se nije ni u priplodu pokazo, jel sam ja licno imo njegovi potomaka koje sam unistijo zbog navedenog.I nas drug sa foruma belegis koji ima u boksu psa od princa koji se takodje boji pucnja pa nek vam on nesto vise kaze POZDRAV I NEGUBITE VREME KAO JA SA TIM LINIJAMA PASA
Evo jedna lepa slika
mile mladenovo priložio:
baron.jpg

mile mladenovo
 Epa super huntinggirl1;Posto ste renomirana dama u kinologiji sa dugim stazom a pritom i vrhunski kinoloski sudija mozete nam opisati KINGA sa vase strane gledista POZDRAV
mile mladenovo priložio:
czaga_z_czarnego_dworu.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,690,458 posete www.srbijalov.com