Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
moravac 1
 Hvala kolege na cestitkama.
Naravno slazem se kolega.I apsolutno preduslov odstrela, je dobar hitac.Ali kao sto sam pisao ne na ovoj temi retko ko slika izlaznu ranu i pokaze kakva je.Vec je to diskusija i cesta (ne)potrebna polemika.Ja samo spadam u grupu lovaca koji osim odstrela gledaju...izlaznu ranu bez obzira na to da li se radi o pogdku iza iznad ili u plecku.Takodje mi je bitno da pogledam kakav je bio efekat na unutrasnje organe(srce ili pluca) prilikom dranja divljaci.Na zalos moja iskustva sa PPU-uom nisu takva sto se izlazne rane tice.Daleko vise ostecenja i mnogo vece podlive sam imao.Ja necu da sudim o tome da li se neko sa tim slaze ili ne ja samo prenosim svoja iskustva i volim kada je to ovako ovekoveceno.Voleo bi kada bi neke druge kolege podelile isto iskusto sa nama jos neka slika...Kolce
srbija

DarkoZH
 Još jedna uspešna sezona Elmer Jelen
DarkoZH priložio:
20150819_053126.jpg

markalovac

DarkoZH
 .
markalovac

darkon
 Lepi srndaći, čestitke svima.

Jedan s' kraja sezone od mene. Trofejno nije jak, tri godine, ali telesno baš krupan, a i jako lukav bio...

oi58.tinypic.com/2wozyie.jpg

schweps
 Честитке свима на одстрелима!Jaooo
Lisica

canis aureus
 Bravo 2
DarkoZH koji je kalibar Zbroje?
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

moravac 1
 Bravo kolege.....jos ako je 243.....Kolce
srbija

DarkoZH

canis aureus kaže:
Bravo 2

Cal. 243 Smile
Najbolji za srneću divljač.
markalovac

tomo vrbas
 Ima i boljih od 243!Namigivanje
Cestitke na odstrelu!

canis aureus

DarkoZH kaže:

canis aureus kaže:
Bravo 2

Cal. 243 Smile
Najbolji za srneću divljač.

Bravo 2 za kalibar Odobreno

... ne vJeruj tomo vrbas što ti priča ... 223rem je luk i voda za .243win ... Grin
Dim

tomo vrbas
 Ali bez luka i vode kotlic nemerePfft

Finnskogen
 Jedan mali sa otvorenja 10.08.2015
Finnskogen priložio:
11226058_10153694204001337_5296336121647961401_o.jpg

Finnskogen
 slika je sa kamere za divljac. Imao sam u vise navrata priliku da dodjem u situaciju da odstrelim srndaca sa slike, ali mi se cini da nije previse star i da bi ga mozda trebalo sacuvati jos koju sezonu. kakva su vasa misljenja da li bih trebao sacekati ili ga pokusati otstreliti do kraja ove sezone ?
Finnskogen priložio:
11999692_10153694219701337_3852820534171859474_o111.jpg

SUMO
 Pogledaj mu samo ugnuti profil glave i jacinu vrata. Zreo srndac, star 5-6 godina i za pucanje je.

MMilos

tomo vrbas kaže:
Ima i boljih od 243!Namigivanje
Cestitke na odstrelu!

https://www.youtube.com/watch?v=sLfLX...LfLXdPRgQM Smeko

Finnskogen
 mozda sam pogresio ali odlucio sam da ga ostavim do sledece godine, naravno ako me doceka. revir mu je u centru terena kojim raspolazemo, mislimda nece biti odstreljen jer imamo pravo na odstrel 7 grla sto niko drugi osim mene u zadnjih 5 godina nije praktikovao jer niko osim mene nema neki veci interes za lov na srnecu divljac, ali imamo risa (zenka sa 2 mlada ) tako da postoji mogucnost da "nestane ". Videcu nagodinu da li sam pogresio i po pitanju rogova i njegovog opstanka.

Finnskogen
 Ovoj je onaj sa prve slike samo dok je bio u basti,usput slika je od ove godine ali datum nije pravilno namesten

canis aureus
 Finnskogen
ovu sledeću sezonu ga ne propuštaj nikako Stari
Dim

BEST
 Poz kolege.gde najbolje loviti srndace u medalji?imate li neke kontakte od vodecih ljudi iz udruzenja gde ima dobrih srndaca,da se ugovaraju lovovi?? hvala i dobar pogled
Kolce

Limun
 Ovogodišnji trofeji srndaća L.U. Trstenik
Limun priložio:
20151104_093946.jpg

Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 37
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,622,844 posete www.srbijalov.com