Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vojvodjanski lovački glasnik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vojvodjanski lovački glasnik
chaki
 od mojih para izadjau casopis. od mojih para se provode putuju, placaju ruckove i vecere, idu na zimovanja i letovanja, kupuju jedni drugima poklone i jos uzme pa me od mojih para vredja i naziva PIJANCEM I UBICOM-MESAROM!

E pa gospodo nece da moze.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

walter
 Mislim da se preteruje sa osudama, i pomalo se smešne stvari uzimaju kao argumenti.

Časopis mi se dopao između ostalog što nema onih izveštaja tipa ovde ulovljeno ovo, onde ono, a ove se kuvalo ovo a tamo se neko pobratimio i slično . I pritom slike lovačkih funkcionera, u ogromnim količinama.

MIslim da netreba osuđivati uredništvo za te nazovi "propuste", Ljudi su pod stresom, ostali su bez Lovišta, pa niko nije ni mogao razložno da pročita pre štampe.

Što se tiče memedovića, nema komentar čovek je suviše kontraverzan. A živi se od para a ne od one ruske muzike što mu puštaju u špici njegovih emisija.

Sa išćekivanjem očekujem postove izvesnog visoko pozicioniranog forumaša, (zna on na koga ja mislim),

NJegove kritike su vrlo inspirativne, verujem da nas neće izneveriti, i da će iščačkati još nešto, pored, rw i Memedovića.

Smile

Takođe, pošto postoje otvoreni pozivi da se šalju tekstovi, moglo bi neki od najsočnijih postova sa ovog foruma da se prepakuju u neku zanimljivu priču sa skrivenom porukom, koja bi kroz uredništvo lako prošla i neopaženo prošla a potom..... pa znase
Smile
http://www.ecolss.com/predsednici_sav...saveza.htm

Ko laže taj možada postane predsenik LSS, ko krade imaće love, a ako ga uhvate u krađi neće robijati ako mu je rođak Walter (ili Čak Noris)

Podunavac
 Evo jedan opis lovaca koji bi mogao da izađe u drugom broju Vojvođanskog lovačkog glasnika. Da sam se ranije setio mogao sam da naplatim i nekakav honorar od LSV-a za prvi broj.Jaooo

[xhide]Lovac

Notorni alkoholičar koji je lak na obaraču, loše gađa ali zato sjajno laže. Veoma zastupljena vrsta divljači kod nas. Skupljaju se u čoporima od 5 do 25 jedinki. Krasi ih zelena boja, koja im omogućava da se u potpunosti stope sa okolinom. Na glavi obično imaju neku smešnu kapu, iz koje najčešće viri fazanovo pero kao dokaz da su oni jednom negde ubili dotičnu životinju. Takođe je deo kamuflaže. Naravno. Sve je podređeno lovu.
Omiljeno skupljalište im je lovački dom. Ili kafana. Ili kafana u sklopu lovačkog doma. Bitno da ima žestine da se zgreju ljudi.
Sa sobom uvek vodi svog vernog lovačkog psa (koji ne pije), jer neko mora ostati trezan da bi se posle lova našao put do kuće. Takođe, ako i uspe nešto da pogodi (dovoljan broj nasumično ispaljenih hitaca mora rezultirati pogotkom) mora neko biti trezan da nađe plen. Lovčev najbolji prijatelj!
Plen koji lovac donese iz lova, je uvek samo usput ulovljen. Onako, 'iz zajebavanja'. Onaj pravi je kapitalac tri puta veći od najvećeg koji je ikad viđen u istoriji. Nije ga doneo iz lova jer dok se vratio po plen sa kamionom (toliki ulov može se jedino kamionom doneti koji mora biti veći od Tamića) - on je misteriozno nestao! Odvukli ga drugi lovci da bi ga zezali, ili je neman vaskrsla i pobegla u nepoznatom pravcu.
Ponekad se na nišanu iskusnog lovca pojavi i neka mitska, ili davno izumrla vrsta životinja (jednorog, hidra, sabljozubi tigar, mamut, jeti, bigfut). Nikad neće priznati da je bio pijan, i da mu se to učinilo. Ne preporučuje se preterano ubeđivati lovca da laže, može se uvrediti, a ipak - on je naoružan.
Klasični primer kako je priroda sve uredila: vole da piju - piju, puca im se - pucaju, van grada, niko nije u opasnosti sem njih samih (na dobrovoljnoj bazi se izlažu riziku) i najnespretnije i najneopreznije divljači (prirodna selekcija).

Meni se ovaj opis ni malo ne sviđa premda je šaljiv, ali verujem da bi se uredništvu VLG-a veoma svideo i da bi ga preneli u potpunosti i bez cenzure.

Stvarno ne znam šta reći na takve gluposti i brljotine.[/xhide]
Tri prsta 2Kolce

Lala

walter kaže:
MIslim da netreba osuđivati uredništvo za te nazovi "propuste", Ljudi su pod stresom, ostali su bez Lovišta, pa niko nije ni mogao razložno da pročita pre štampe.

Kolega, ne slažem se, glavni i odgovorni urednik nema veze sa lovom, i nema lovište.
Ali me stvarno intrigira ono pominjanje 'dranja od alkohola'? Jel to neki omiljeni sport nečiji, ili šta?
A još mi milije što za lovačke novce, neko dobije priliku da kaže da se lovci bave lovom 'iz zajebavanja'!

Uredništvo je plaćeno da radi svoj posao, pretpostavljam da i uredjivački odbor možda prima neku naknadu; kako je moguće da ove navedene (a i još neke stvari) prodju?
Ko ne radi svoj posao, ili ga loše radi, ne treba ni da ga radi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 i45.tinypic.com/2ibmavd.jpg

A brani i još ponešto, ili nekoga.
Ja čak nisam ni član LSS ni LSV, ali se vidi kako ti savezi (ne)rade, a kolege sa ovoga portala svojim pisanjem pokušavaju da ukažu na neke stvari i pomognu svim lovcima u Srbiji. Kad kolega napadaš nekoga i prozivaš za nešta, bar pripazi na pravopis da ne liči na detetov iz početnih razreda osnovne škole. Ili to ide uz one "slučajne" pravopisne greške kod imena (nickova) sa ovoga portala.Bye
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Stigao glasnik.....
I da ne bude da uvek nešto kritikujem, moram reći da mi je drago što je izašao, ali što se tiče sadržaja idemo po starom kada nam već daju povoda za to!

U samom uvodu Predsednik reče da je lov "zajednička nam ljubav i posvećenost, u onome satkanom u jednoj reči i tri slova koja puno znače" da bi "neko" na kraju poentirao sa lovom kao "zaebancijom" začinjenom dranjem od alkohola.

Lepo...
Čudi me samo ovakav rečnik od g.Memedovića, pošto ništa slično nisam čuo ni u jednoj od njegovih emisija koje sam uvek rado gledao?
Možda on to nije ni rekao, nego je neko ko je očigledno opterećen dranjem od alkohola, hteo da bude zanimljiv, a članak bombastičan!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 A što se tiče "Vojvođanskog lovca" doo, malo je falilo da umrem kada sam čitao članak.

Da se ne bi priča rasplinula, za početak, ću pisati samo o finansijama...
Neko reče, pretpostavljam g.Milenko da su u 2011. godini rađeni godišnji planovi gazdovanja lovištem (GPGL) za skoro sva lovišta u Vojvodini i da je cena tog posla, u skladu sa cenovnikom koji je prihvatio LSV, oko 2.600.000,oo dinara, ali da je naplaćeno od LSV-a samo polovina oko 1.300.000,oo dinara jer se radi o članovima LSV-a koji imaju popust.

E sad, meni se čini da su GPGL za 2011. godinu morali biti urađeni pre početka lovne sezone, odnosno pre 01.04.2011. godine.
Ako se zna da je "VL" doo prve ugovore o radu sa zaposlenima zaključio negde u septembru-oktobru, postavlja se pitanje KO JE RADIO SVE TE GPGL???
KOME JE PLAĆENO???
DA NISU TO RADILI, TADA JOŠ UVEK, ZAPOSLENI U LSV-u koji su to radili i prethodnih godina, ali za platu u LSV-u???
NISU VALDA OVE GODINE I PRIMALI I PLATU U LSV-u I NAPLAĆIVALI SVOJE USLUGE PREKO "VL"???
Sa popustom!

Odavno ja pričam da mi se čini da je "VL" i napravljen da bi se lovački novci udaljili od ciljeva LSV-a i lovstva, a to se na žalost potvrđuje!

IPAK NE VIDIM RAZLOGA ZA HVALOSPEVE O "VL" pošto je isti 2011. godine završio sa gubitkom od oko 800.000,oo dinara iako je ostvaren prihod od preko 15 MILIONA dinara, što znači da je "VL" koji je zaposlio prvog radnika u septembru-oktobru 2011. godine u toj godini potrošio preko 16 MILIONA dinara, i to 16 MILIONA dinara koji su mogli biti ostvareni preko LSV-a i uloženi u razvoj lovstva i lovišta u Vojvodini! 
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

antijajara
 Pozdrav svim Vojvodjanima, zajebantima odranim od alkohola...
Ajde, nemojte biti na kraj srca, malo smeha uvek godi u ova ozboljna lovacka vremenaGrin

Indjijanac
 čitajući i poslednje postove Waltera sve sam bliži zaključku ko je on u stvari,a čak neisključujem mogućnost da je čovek postavio svoju sliku u profilZum
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Ipak mislim da je urednik bio odran od alkohola pa je napisao autobiografski tekst.Inače nije mu strano oderavanje (video više puta)iveli 2
Nije mi jasno kako je došlo do odluke da se poveri uredništvo čoveku koji je pokretao nekoliko ribolovačkih časopisa koji su propali , koji nema baš nikakve veze sa lovom (što je u prvom broju i dokazao).Možda ima solarnog plaćanja u svemu tome ili je primenjena matoda IMTSad I pored toga mora se kupovati. E sve mi se nekako čini da jeKuvar dodavao začine a i zakuvao.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 da je urednik bio malo šire ruke uz moj tekst bi dobio i sliku da objavi
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 Neznam, prosvetlite me ako vi znate, ali ko je Memedović u svetu Lovstva!!??..neki stručnjak tipa Čerinić ili Hadžipavlović!!?? Hoću reći taj čovek je po meni jedan izuzetno interesantan voditelj koji se probio preko sporta i zaista vodio fantastičnu emisju o boksu, a onda odjednom dobri sponzori pa aj malo da se promoviše lovstvo na neki "njihov" načina, a onda se verovatno sponzorima htelo malo u inostranstvo da zejCenzurisano nas običnu raju i pričaju kako je sve tamo bajno...ako imaš para!!..ali on kao neki stručnjakConfused..stvarno nezna što bi on trebao to reći bitno za prvi broj javnog glasila LSv-a ili se opet neki sponzori umešali!!! Mislim sve u svemu ...bezvezeFrown!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Njegove prve emisije bile su uz pomoć Joce Simonovića o ribolovu pre 10-12 godina do tada nije se čulo u svetu ribolova o njemu , a za lov nisam siguran da je adekvatna ličnost, međutim tu nema njegove krivice nego je isključivo kriv opet (Popović) urednik.Ali s obzirom na njegovu upućenost i lovačko predznanje dobro da nije objavio interviju o lovu sa LokicomHaHaHa

chaki
 LSV je Daki nasao proverenog coveka koji je izdao vise casopisa a sad je IZDAO I LOVCE.

DakiNS
 Chaki nas dvojica dugo plivamo u tim vodama i sve grabljivice znamoLovac 3

chaki
 to nam i nije neka prednost kad malo bolje razmislimo hehehe

DakiNS
 Moraćemo izgleda da se pridružimo da bismo shvatili

Lala
 Na intervenciju jednog kolege lovca, propustio sam da primetim da je u intervjuu još jedan zanimljiv, ingeniozan deo:

pitanje: 'Najveća pecaroška laž koju si čuo?'
odgovor: ' Pecaroši masovno lažu, i što je najcrnje od svega, potpuno veruju u to što pričaju....'
pitanje: 'I lovci lažu, zar ne?' (genijalno pitanje-tvrdnja autora intervjua)
odgovor: 'Oni su druga priča. Nemaju mnogo prostora da lažu. Nikad u lovu nisu sami, pa ne mogu da izmišljaju...'
?!?
Jel ovo trebalo da bude duhovito?
Sve to u zvaničnom glasilu LSV, u prvom broju, koje promoviše lov i lovstvo, edukuje i vodi računa o struci!
Tako to bude, kada šnajder hoće da bude mašinbravar, onda se desi da lovci love iz zajebavanja, odrani od alkohola, i lažovi, pride.

chaki
 ajd Lalo u pivo da novinari lazu vise hehehehe

Lala
 [movie=youtube]gEozlFgwNEs[/movie]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,664,477 posete www.srbijalov.com