Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bezbednost u lovu: pre, za vreme, i posle!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bezbednost u lovu: pre, za vreme, i posle!
golf071
 Desava se,ja sam jednom zalegao kad su talijani lovili patke kod nas na Dunavu.LJudi sasuli po nama mrtvi hladni ,ne prekidaju.Nisu normalni.Tako da ima gorih i od nas.Shock
Novine

PEZ
 To da ima gorih od nas ne treba da nam bude merilo, ajde da nema boljih od nas, e kako ce to ici ne znam ali da nece brzo to je sigurno Confused
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Dakisa
 Sve je to strasno,i nekad mi dodje stvarno da idem sam sa svojim kerom i lovim,ljudi se odjednom pojave ispred tebe,nemas pojma odakle,samo da bi sto pre nasli fazana! Definitivno je naj veci problem alkohol,a posle alavost....
lov je nacin zivota...

nidzamotocross
 https://www.facebook.com/photo.php?v=...permPage=1
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

DamirKS
 kakva sreca, otkinulo bi mu glavu Nervozan
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

golf071
 Ima vise srece nego pameti.Glavu o zid
Novine

DakiNS
 I Bog čuva budale!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mihailo
 Pokusaj samoubistva iz zasede,srecom neuspeo

lakistrike95

Sva sreca potrefi me u glavu! Strasno, jednom prilikom smo bili u lovu, bio je u pitanju sanitarni odstrel, i bili smo na granici sa drugom sekcijom, kad su pripucali, a mi u nekom kukuruzu, samo pisti oko nas, mi vicemo stanite, dobro smo tad prosli, sreca pa niko nije pogodjen, a bio je lov na fazana i zeca, bez 3.5mm ne bismo prosli, cista je sreca sto nas nije pogodilo nijedno zrno.

DakiNS
 Do sada u lovu sam tri puta bio posoljen sa sačmom. sva sreća nikada povrede. Samo je prštalo po šeširu , leđima a najbolnije po nogama.

Limun
 Kolege drage sve ovo što se kod nas u užoj Srbiji uglavnom dešava, a pogotovo u krajevima odakle ja i Laki dolazimo, lovi totalno neorganizovano bez zbornih mesta i dogovora izmedju grupa pa zato i dolazi do takvih nemilih dogadjaja!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DakiNS
 Limun dešava se to svuda samo se iz "kolegijalnosti" ne priča. Uglavnom su vinovnici isti tj slični . Mladi lovci željni odstrela, prestareli lovci koji hoće da se duvaju pred mlađima kako odstreljuju, mesari , i četvrta kategorija su oždrkeljani.

Limun
 pitanje je samo Daki od svih kategorija koje si nabrojao šta rade pravi lovci i zbog čega sve to trpe!? Pretpostavljam zbog toga što su u velikoj manjini u odnosu na ostale

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

golf071
 Nedavno pitam jednog lovca da li mu je puska napunjena a on mi kaze sta tebe zabole za moju pusku.I sta da mu kazes dalje,matora budala napola pijan.Shock
Novine

PEZ

Limun kaže:
Kolege drage sve ovo što se kod nas u užoj Srbiji uglavnom dešava, a pogotovo u krajevima odakle ja i Laki dolazimo, lovi totalno neorganizovano bez zbornih mesta i dogovora izmedju grupa pa zato i dolazi do takvih nemilih dogadjaja!

Kolega Limune, ja i ti ko da lovimo u istom LU, ista pesma samo drugi interpretatori.
A kad poleti jato jarebica e to je onda katastrofa.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

nidzamotocross

pez kaže:

Limun kaže:

Kolega Limune, ja i ti ko da lovimo u istom LU, ista pesma samo drugi interpretatori.

Isto je i kod mene. Zborno mesto? Sta to bese? Krsti
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Limun
 Sreća pa se kod mene jarebica ne lovi već par godina jer pokušavamo da sačuvamo ovo malo što je ostalo inače bila bi katastrofa, zalegali bi na sve strane. Zamislite da je došlo vreme da se uopšte ne radujem prvoj nedelji lova jer tada je najgore obično se zna unapred koji teren je najizdašniji sa divljači pa svi trče tamo sve plašeći se da im drugi ne upadne na teren i ulovi više. Katastrofa bre na koju god stranu kreneš čovek, dešava se da uopšte ne pucam na divljač sve plašeći se da nekog ne povredim, evo ove godine ni patron prve nedelje nisam opalio

Khalil Gibran

Limun

nidzamotocross kaže:

pez kaže:

Limun kaže:

Isto je i kod mene. Zborno mesto? Sta to bese? Krsti
Eto izgleda da sam nešto slagao oko zbornog mesta, zborno mesto je tamo gde misle da ima najviše divljači Smile

Khalil Gibran

DakiNS
 Jel tamo razmenjujete mundžu? srbijalov

PEZ
 Kod mene su najkriticnije posledje dve nedelje u novembru, tad vec po nekom ustaljenom pravilu kod mene pustaju lov na fazana i onda se sjate lovci a kako od organizovanosti nema ni O, sreca je da se ne desavaju nezgode, jos kad dodju stariji lovci koji na fazana pucaju "cetvorkom" ma bruka.
P.S.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Filmovi o lovu SVAŠTARA 16 27.04.2023. 23:11
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Bezbednost i nesreće u lovu. METODE LOVA 67 04.01.2017. 12:57
Podmlatkari u lovu, DA ili NE LOVCI POČETNICI 136 03.01.2017. 20:32
Upotreba PP sačme u lovu divljih svinja i predatora-da ili ne? MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 516 25.11.2016. 21:15
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,568,186 posete www.srbijalov.com