Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko udruženje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko udruženje
Browningbar
 L.U. "Radoslav Brkić - Boža" Trstenik
L.S. "Lupnja" 37243 Počekovina
Browningbar priložio:
2009.jpg

Pravo u centar!
srbijalov

slavko75
 img837.imageshack.us/img837/6852/lusokokozluk2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

LU SOKO Kozluk
prvi put osnovano 1912 kao sekcija pod LU Zvornik pod imenom Fazan a od 1955 kao lovacko udruzenje fazan kozluk a zatim kao soko kozluk ,danas broji devet sekcija i broji oko 350 lovaca poseduje jedan lovacki dom i 6 lovacki kuca
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sniper Hunter
 Lep grb SlavkoB)

slavko75

Sniper Hunter kaže:

Lep grb SlavkoB)

hvala sniper hunter

nenadx
 Slavko mogao si da dodas jos podataka.Povrsinu lovista,vrste divljaci,brojnost isl
Dobar pogodak

Jank
 Slavko lep ti je ovaj grb ......verovatno poynaješ nekog stručnjaka experta za grbove i te lovačke zajebancije....ha ha ha .....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 Inače, LU Soko iz Kozluka, sa 345 registrovanih članova, jedno je od brojnijih i organizovanijih lovačkih udruženja, ne samo na području opštine Zvornik već i cijele RS. Osnovano je još davne 1914. godine u sastavu lovačkog udruženja opštine Zvornik, a od 1955. godine postoji kao drugo samostalno udruženje u Zvorniku. Organizovano u devet sekcija (Pilica, Lokanj, Šepak, Roćević, Trnovica-Jasenica, Kiseljak, Skočić-Malešić, Kozluk i Tršić), lovačko udruženje Soko gazduje površinom od 15.500 hektara. Tereni u lovištima su uglavnom blago brdski, a staništa su pogodna za sve vrste divljači- fazan, zec, srna, divlja svinja, jazavac, kuna, a u posljednje vrijeme i poljska jarebica.

Svake godine lovišta se obogaćuju novim vrstama divljači (osvježava krv), unošenjem od 500 do 1.000 jedinki, a uz dobro gazdovanje i prirodni priraštaj je dosta dobar. Izgradnjom pet lovnih objekata na izuzetno atraktivnim lokacijama (planinska kuća Pilica, Roćević, Tršić, Trnovica-Jasenica i Malešić), koja su otvorena za sve ljubitelje lova, lovačko udruženje Soko, pruža mogućnosti razvoja lovnog turizma na području opštine.

Lovačko udruženje Soko poznato je širom RS i u zapadnom dijelu Srbije, prije svega, kao udruženje koje cijeni druženje i prijateljstvo u prirodi, ostvaruje dobru komunikaciju i saradnju sa ostalim Udruženjima iz okruženja.

slavko75
 pzdrav jank kako da ga ne poznajem a i vi ga poznajeta ako se navaram xaxaxaxVebanje

lovdzij@
 Jedan mali deo lovista:uF
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Boban
 Lovdzija,koi je ovo deo lovista prelepo.Bye

Jank
 lovdzij@ ako mogu da pogađam čini mi se da me ovo podseća na moj rodni kraj ili obronci Radan planine ili jug Srbije...DIVNO...B)

lovdzij@
 Ovo je Jastrebac,deo ispod predajnika.A u daljini se vide odronci Kopaonika.VeseloJank,evo ga RadanB)

darkon
 Kakva lepota.Smile

lovdzij@
 Da vidis tek uzivo.A jos kad pevaju kerovi,da se istopi covek od milineVeselo

darkon
 Uveren sam da je tako.

Dobar pogled i uzivajte u lepoti prirode.B)

lovdzij@
 Evo jos malo,za uzivanjeSmeko

slavko75
 img530.imageshack.us/img530/5671/srpskagrb2.jpg

Evo novog rekostruisanog grba moga udruzenja a za ovo moram da se zahvalin JANK.u koji sa nasim udrzenjem saradjuje vec nekolike godine

Jank

lovdzij@ kaže:
Ovo je Jastrebac,deo ispod predajnika.A u daljini se vide odronci Kopaonika.VeseloJank,evo ga RadanB)

Lovdzija ovo uvelo lišće me podseća na detinjstvo provedeno na obroncima Radana....divno...prelepoBravo 2

Jank

slavko75 kaže:
img530.imageshack.us/img530/5671/srpskagrb2.jpg

Evo novog rekostruisanog grba moga udruzenja a za ovo moram da se zahvalin JANK.u koji sa nasim udrzenjem saradjuje vec nekolike godine

Slavko nema šta da se zahvaljuješ nego spremite jedno jagnje pa gore u lovačku kuću stižemo ja i društvo sa foruma....Njanjanja

slavko75
 sa zadovoljstvom dobro dosli svi GladaniveliRotiljsrbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,284 posete www.srbijalov.com