Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kradja kerova-kako se boriti?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kradja kerova-kako se boriti?
aca81

rade iz 27 kaže:
Nemaju ti pameti druze a ni obraza jednom lopov vazda lopov.Ja imam srece sa tim moga kera nece niko nece zeca da goni.Za mene je dovoljno sto oce lisicu i to ekstra.

Druze nisi trebao prizivati,nadam se da ces naci svoje pse i da su tu negdeMolitva
DOBAR POGLED

rade iz 27

rade iz 27 kaže:
Nemaju ti pameti druze a ni obraza jednom lopov vazda lopov.Ja imam srece sa tim moga kera nece niko nece zeca da goni.Za mene je dovoljno sto oce lisicu i to ekstra.
"Moga kera nece niko" Sta mi je trebalo ovo. Starog kera sam nasao tj. rodjak sa sela ga je nasao pa me zvao,za njega ne mogu da kazem da je ukraden jer ga je nasao pustenog ali jedno je sigurno neko ga je otkacio sa lanca. Sinoc ga je nasao. A za kerusu je nasao covjek koji drzi gater jer su dosli neki ljudi kao da je probaju jer su je kupili tek. A ja kod tog covjeka dolazio prvi dan kad je nestala da je trazim i ostavio sliku kerova. On ih pitao odakle ker oni rekli kao sa primorja odozdo a on im rekao pa ste ga doveli kod mene da ga probate kod toliko svinja dolje? I nije im dao kera da izvedu iz gatera i oni pobjegli kao pisem ono sto mi je covjek rekao. Ja sam zvao policiju napravili su zapisnik i sad je to na njima. Vjerujte mi kad sam dosao i vidio je srce me zaboljelo . Jedva ide krv iz sapa nece da jede ni da pije nista ne moze glavu da podigne.To je vodio i probao ko je stizao.Kaze da nije bilo registracija na kola i da ti ljudi nisu odavde po govoru.

nenadx
 Dobro je da si ih nasao ,srecno bilo i teraj to do kraja,da se bar naplase lopuze.Pravi lovci i kinolozi se moraju udruziti i organizovati za ovakve situacije.Ivan i Rade su imali srece,ali vrede i sve vrste angazovanja,pa sto da ne i preko foruma.
Dobar pogodak

rade iz 27
 Hvala druze zdravo bio. Nadam se da necu vise necu biti na udaru tih lopuza.

Kile_
 kako se boriti,evo moj princip.
neki znaju neki ne,i mog prvog NKD su ukrali iz dvorista ovoj novi je zakljucan Smile
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 E rade srecan sam zbog tebe sto se sve lepo zavrsilo!!!B)

Kile_

kile_ kaže:
kako se boriti,evo moj princip.
neki znaju neki ne,i mog prvog NKD su ukrali iz dvorista ovoj novi je zakljucan Smile

jbt opet ne mogu slike da postavljam..jbg ostacete bez slike.
opis slike (boks,celicna vrata i sve ostalo kaljucano katancem Smile
Samo 300 i 4x4

Lala
 Rade, kolega, što ih nije taj što gater drži, motkom po blentari razvalio, mater im lopovsku!!!!!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

rade iz 27
 Hvala drugari,hvala. Lalo cudi me da ih nije mlatio sa necim jer je to gromada od covjeka ne vjerujem da se nesto uplasio od njih nego obrnuto cim su otisli.Posten je taj covjek bas i poznat je po tome. Nece da uzme nista ja sam davao nalazacu nagradu novcanu ali nece ni da cuje jedva neko pice sam mu ubacio u kola. A lopuze proklete bile da bogda.

Lala
 Sad lepo gledaj da umiriši i zalečiš kerušu, to ti je prvo i najvažnije. 

nenadx
 KIle to ti je dobro,samo znas kad neko hoce nije mu problem katanac,ali svakako otera bar 50 posto potencijalnih.
Dobar pogodak

Kile_
 pa jeste kad neko nesto hoce,potrudi se max.ali sad je mnogo teze boks sam napravio iza kuce u zadnje dvoriste sa 3 strane su zidovi i prednja strana od armaturne mreze 10mm.krov zatvoren konstrukcija od greda prekriven talasastim plocama ,a na vrata lanci katanci i laserski zraci Smile hehe 
Samo 300 i 4x4

Lala
 Jbt, Kile, pa taj opis deluje kao da si opisao Centralni zatvor!
Šta sve treba da uradimo, da kerovi budu bezbedni...

Sniper Hunter
 Kile fale samo bezbedonosne kamereGrin

Kile_
 pa mora se.pa imao sam eksta mesto za boks.sa zadnje strane komsijin zid,sa leve zid od drugog komsije i sa desne zid od donjeg dela ambara Smile ,nije ovo tema za boks a jednom prilikom cu postaviti slike u odgovarajucoj tei.
pa mora se Smile u tom boksu zivi lav Smile

ima i kamere ali sa prednje strane kuce Smile
Samo 300 i 4x4

Boban
 Sta reci ,opet se desavaju kradje kerova.
Sinoc mi drug iz okoline Aleksinca javlja da mu je prethodne noci
sa lanca iz dvorista neko ukrao kera dok su oni bili odsutni sa domacinstva.Inace on cuva NOD-pticare muzjaka su ukrali a imao je i jos dve zenke koje su bile vezane na par metara og kera i njih nisu ni pipnuli.
Angazovao je sve prijatelje i poznanike u vezi potrage pa cemo videti.Dokle vise tih lopova Angry

blackhunter
 dok god je dobrih i radnih pasa imace lopova...neko krade iz ljubomore sto on ne moze ili ne ume da napravi dobrog psa..a neko to radi iz osvete...imao sam taj slucaj da su ukrali rodjenog brata od mog kera iz boksa i to bas na prvi maj pre godinu ipo dana...tako da preporucujem svima da cuvaju svoje pse sto je bolje moguce...dva katanca na boks ako treba...pozdrav za sve....
dobar pogled...lovac

saja rudnik
 Pre dve godine meni su usli u dvoriste,na boksu su isekli zice i lanac i ukradu mi STG Arap,od Vasica pastmina,3plasmana na svinju,sve u svemu izuzetan pas.Pored njega drpe mi i mog bretona Ricija...Hteo sam da svisnem..Oba kera imaju u vratu GPRS cip.Od policije nije bilo vajde.Odem lepo u postu,platim tada 2000din po keru da ukljuce pracenje..Sve to naravno preko veze...Bretona nadjem u predgradju Kragujevca,pored njega tu je bilo jedno 15pasa svi lovacki...A gonica mi nasli u Djakovici..Tu sam mogao da se slikam...I tu opet nadjem vezu..Kera kupio Siptar od tog i tog Srbina a taj mi komsija ovde u KG-u sa Kosova...I ja tako sa dokazima u policiju...Kazu mi da netalasam puno,taj neki pandur ili sta li vec..Vidim ja mrka kapa i pribegnem srarom Srpskom obicaju neznog ubedjivanja...Bretona sam uzeo,i nasao jos pet vlasnika za druge otete kerove..A za gonica nista..Neda Siptar..Kaze 1000e dao za njega..Tako sam ja prosao...Nedao bog nikom..

Lala
 Auuuu breee!!!!Shock
Sajo, čoveče, pa ti si baš natrčao na 'kereću mafiju'!!!
Nadam se da je taj tvoj komšija koji krade kerove, imao zdravstveno osiguranje, da mu ne naplaćuju bolnički dan na ortopediji!
Što se tiče policije, moj ti je savet, da podneseš pismenu prijavu, onda moraju da postupaju po tome, a da istovremeno komisiji za predstavke gradjana, koji ima svaka Policijska uprava, pa i KG, da njima podneseš predstavku za tog majmuna koji ti savetovao da ne talasaš! Naprotiv, TREBA da talasaš, jer će jedino kad se digne frka, uraditi nešto, a tebe neće dirati, jer razmišljaju onom logikom 'pusti ovog, ovaj je lud'. Bolje da oni misle da si lud i da te ostave na miru, nego da misle da si miš, i da te kecaju kako im se hoće!

Jastreb
 I meni je nestao ker, posavac pre 10ak dana...eh...idemo dalje..

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako je protekao današnji lov? LOV NA SITNU DIVLJAČ 2364 27.01.2020. 09:06
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 32
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,732 posete www.srbijalov.com