Drug stari i njegova lovačka era
|
nenadx |
Objavljen 14.05.2010. 21:40
|

Moderator

Upisa: 2282
Pristupio: 16.10.2009. 18:15
|
E sada sam tek video,Vucko u njegovo vreme nije bilo mnogo taksi,pa ni za oruzje.
Dobar pogodak
|
|
|
|
Cvele |
Objavljen 20.12.2010. 11:02
|

Lovčina

Upisa: 3225
Pristupio: 18.09.2009. 20:03
|
Vucko, bila je jedna emisija na TV-u o Titu, pa i o njegovom oruzju, nisam mog'o da se nagledam i nadivim svom tom arsenalu. Kazu da je pri odlasku u skoro svaki lov, od domacina dobijao po pusku... e sad dali je to tacno ili ne, samo on zna Kazu da ce puske biti prodavane po ne znam kojoj maloj ceni
 Lov je za mene život =))) 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 30.12.2010. 14:10
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Mi koji se sećamo bravara možemo samo da konstatujemo.....BIO JE NAJVEĆI.....kada bi samo ustao da počisti ovaj otpad.....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 04:55
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
E stari je lovio al smo i mi lovili, bila su to lepa vremena a i na ko?ama se dalo zaraditi bar za municiju. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 18.02.2011. 07:44
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kada je Tito umro svi smo plakali za njim, posle toga mnogi su ga pljuvali , a dolazi vreme kada ćemo tek da plačemo. ......za njim! (Sremac75) |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 09:14
|

Lovčina

|
Pa ako su rumuni poeeli da plaeu za Eau?em i mi ae mo bogami za Titom i to ne samo lovci. |
|
|
|
Pepa 75 |
Objavljen 18.02.2011. 09:18
|

Član

Upisa: 56
Pristupio: 03.08.2010. 15:01
|
Kolega nedavno je izasla knjiga "Tito politika i lov" autora Danila Todorevica, dugogodisnjeg Radnika i direktora JPSG"Jelen", gde je drug stari najradije i najvise lovio. U toj knjizi ce te naci dosta interesantnih detalja kakav je on bio u stvari ili u biti, lovac i covek! |
|
|
|
kelt |
Objavljen 18.02.2011. 09:37
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
pre trideset godina moj je cale piso preko glave a ja sam bio u pelenama kao i vecina vas koji dizete broza iz groba. ako niste u toku tek sad se otkopavaju i rehabilituju svi oni koje je on injegovi partciki poslali u zemlju. ovo je lovacki portal i necu da se hvali nijedan politicar jer tito je to bio, a lov mu je bio sport kao i nemanjicima i obrenovicima i karadjordjevicima. prosto je; uzimao je casove pevanja, klavira, jahanja, lova , stranih jezika, sve da bi usao bez pedigrea u elitnu svetsku klasu. ponekad se od neke nepoznate kucke i nepoznatog kera izleze dobar ker, ali kad nema papire, dzaba,tU.a ne vredi ni on ni njegovo potomstvo |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 09:56
|

Lovčina

|
Uf uf kolega da se nisi malo zaleteo, niko ovde ne veliea broza, ne znam ?ta ti ovde smeta zatra?i da ti otvore temu nemanjiaa, kara?or?eviaa il obrenoviaa bar oni imali plavu krv zato i gajili svinje. Ne prieamo mi ovde o politici vea o lovu malo bolje proeitaj ?ta se pi?e pre nego odgovori?. |
|
|
|
bturjane |
Objavljen 18.02.2011. 14:08
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
ti ga kolega KELT pretera po svim merilima ovde je rec o lovu i drugu starom a ne tvojoj politickoj opredeljenosti al ne mogu a da ti ne odgovorim pa da necemo da velicamo one koje sad rehabilituju sto su klali kumove i pobratime na spavanju i cinili druga zlodela a sad ih rehabilituju za ista i izjednacavaju ih sa postenim ljudima koji su se borili da TI imas sve to sto sad imate i ti i tvoj otac jer da je ostao kralj i njegovi da zivite jos 300 godina i dalje bi bili sirotinja koja sluzi coveka koji po rodjenju postaje vladar ma koliko bio intelegentan ili udarena budala koja upravlja daljinskim sa narodom
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 14:37
|

Lovčina

|
Nemoj kolega tako ja sam nekako zakljueio da je deeko izgleda plave krvi. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 18.02.2011. 15:37
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Nemojte tako kolege pa kolega Kelt je imao samo dve godine kad je stari razdužio escajg.Niti je znao niti može da se seća tih vremena ono što zna je to što su mu servirali u društvu ili što je pročitao |
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 18.02.2011. 15:42
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
i sami smo svedoci da pobednik piše istoriju a i da je istorija lako promenljiva pogotovo u ovakvim društvima |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 15:57
|

Lovčina

|
Pa istoriju pi?u pobednici to je taeno samo u mojoj ?koli se dobijala jedinica iz istorije isto ako nisi znao 6 ofanzivu ili bana jelaeiaa ili obrenoviaa i ja sam morao da ueim sve kako ne bi ponovio godinu, po?tujem sve pre?a?nje vladare ma kakve krvi ili mozga bili jer su jednostavno bili i postojali a dao bog da postoje jo? dugo posle mene pa ma kavi bili mo? i druge boje, jer ae dotle postojati i nas Srba. Kolega je malo pogre?no shvatio ovaj forum il je slueajno ovde jer ovo je lovaeki forum i priea se o lovu a ne politici, krvi, i izgledu. Stari je bio zagri?eni lovac i admini otvorili ovu temu, neka zamoli dobiae i on temu na primer LOVCI PLAVE KRVI i odma nek stavi nemanjiae, kara?or?eviae i obrenoviae nek ne zaboravi i Petroviae a mo? i nas Cuciae jerbo mi se eini da imam i ja plave krvi kako starim i gledam vene na rukama sve mi vi?e deluju plave, e da a ja au se nadovezati odma sa engleskom kraljicom i ostalom plemiakom ergelom.
Nakon toga oeekujem da nam se pridru?i ogroman broj kengura?a Australijanaca po?to su oni veainom preci proteranih engleskih seljaka koji su slati u novi svet kao ka?njenici eesto puta i samo zbog odstrela divljaei u vlasni?tvu ovih plavo krva?a. I tu ti je oeiti primer da je kod nas bilo gore jer za?to je stari namestio goli otok svi misle zbog infombiroa, nije taeno vea zbog lovokradica istorija opet la?e.
hehe |
|
|
|
bturjane |
Objavljen 18.02.2011. 16:02
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
kolega canis aureus istorija je mozda promenljiva ali istorijske cinjenice nisu niti su ikad bile a nece ni biti jer ljudi koji nemaju ili izgube proslost i istoriju to i nisu ljudi nego kupus zaboden pocetkom proleca da bi krajem jeseni bili poseceni da koren tokom zime istruli i sledeceg proleca kao da nikad nije ni bio tu ako se pitate zasto ovako reagujem osetio sam se prozvanim i sa povredjenom cascu i ugledom svoje familije 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 16:12
|

Lovčina

|
Pa i isus kad su ga zakovali reko, oprosti im oee, jer ne znaju ?ta eine. |
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 18.02.2011. 16:15
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
I sam sam išao u školu očigledno kad i vi(LU Aleksandrovo) ili bar učio tu istu istoriju ali vidim da sad mnogi pokušavaju da promene istoriju nekakvim iskopavanjima, "istinitim" tvrdnjama da su one prethodne bile neistinite ...
Slažem se sa "Stari je bio zagriženi lovac i admini otvorili ovu temu, neka zamoli dobiće i on temu na primer LOVCI PLAVE KRVI i odma nek stavi nemanjiće, karađorđeviće i obrenoviće nek ne zaboravi i Petroviće"(ne mora da zamoli nek'samo zatraži od )
i pogotovo sa "istorija je mozda promenljiva ali istorijske cinjenice nisu niti su ikad bile a nece ni biti jer ljudi koji nemaju ili izgube proslost i istoriju to i nisu ljudi nego kupus zaboden pocetkom proleca da bi krajem jeseni bili poseceni da koren tokom zime istruli i sledeceg proleca kao da nikad nije ni bio tu"
ALI BRE
  |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 18.02.2011. 16:23
|

Lovčina

|
Nijedna istorija neae biti istinita to je bar jasno, ali ovde je stari u svojstvu lovca a ne vrhovnog mar?ala, treba samo pratiti temu, ne vidim nikakav problem. Po?to je stari bio svestrana lienost njegovim ostalim afinitetima neka se bave neki drugi forumi.
Mo?da smo slienih godi?ta ja sam 58, kod tebe ne vidim, nisi upisao. |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 18.02.2011. 18:08
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
LU Aleksandrovo kaže:
Uf uf kolega da se nisi malo zaleteo, niko ovde ne veliča broza, ne znam šta ti ovde smeta zatraži da ti otvore temu nemanjića, karađorđevića il obrenovića bar oni imali plavu krv zato i gajili svinje. Ne pričamo mi ovde o politici već o lovu malo bolje pročitaj šta se piše pre nego odgovoriš.
Potpuno je van teme ali ne mogu ni ja kao ni vi da ne dam komentar. Crni čoveče pa zar Nemanjići gajili svinje? Veliki vladari, sveci i prosvetitelji, začetnici srpske države i crkve. I sveti Sava je od loze Nemanjića. A i Karađorđevići. Da nas Karađorđe ne oslobodi od turaka zar bi Tita čekali? Tito je sa Poćorekovom Balkanskom vojskom Srbiju napadao i bio kaplar u 42. Vražjoj diviziji koja je mnoga zla počinila u Podrinju i Šabačkom okrugu. A vladara čestitog i skromnog, pravog narodnog kao što je bio kralj Petar I Karađorđević, nećemo imati više nikad. A što se tiče golog otoka i ostali kazamata treba pogledati procentualno koja nacija je najviše platila cenu komunizma. I moj je deda bio partizan i Titin oficir, ali ne zato što je mislio 1941. da je komunizam dobra stvar, nego se morala živa glava sačuvati od ustaša i nemaca.
|
|
|
|
kelt |
Objavljen 18.02.2011. 19:39
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
TITO JE LOVIO JER JE BIO ISKOMPLEKSIRAN STO NIJE PLAVE KRVI, iz istog je razloga je uzimao casove klavira(iako je samo jednu pesmu svirao gde god bi dosao) nosio je i bele rukavice, igrao valcer, a najvise je volio kad bi mu se koji Srbin uvukao u bulju, takodje iz kompleksa sto je bio Hrvat. Danas da je ziv, vidim ja, mnogo bi vas ,sto niste na svojim plecima osetili pogubnost bratstva i jedinstva, ponovo stali pod njegov steg i bacili u jamo nekoliko desetina hiljada neistomisljenika naravno svoje brace, Srba; a on bi se samo smeskao, pusio svoju lulu od slonovace, i rekao tako je druze Krcune, Djilasu, Rankovicu,Nikezicu, Markovicu, dok bi mu trebali da sredjuju vlastiti narod. Nikad necete biti svesni da nam se i sad smeje sa onog sveta, osvrnite se oko sebe, zatvorite oci,a upalite organ koji je iza ociju, on je bio samo bleda kopija nj.k.v. princa Pavla, kojeg je citav zivot kopirao, kako u politici i diplomatiji tako i u lovu. Ako ste u njegovo vreme nesto i usicarili( neki stan, letovanje, kola na kredu sa inflaciom itd.) znajte da vas je i tu z...bo, moj otac ili deda nije stan nikad dobio niti trazio,ali ja ga ipak imam, ima ga i moj brat,i otac i stric, a imoja deca vec imaju stanove iako su prvacici. Dali ce vasa deca ikad razmisljati da trebaju kupiti jednom stan ili ce cekati da ga dzabe dobiju kao i vi, pa makar i kad im ocevima omrkne? sta se tice moje plave krvi kako rece jedan kolega, moj niko nikada nije sluzio nijednog gospodara ni kralja ni tita, niti je nas iko ikad sluzio, osim nasih seljackih ruku, koje nijedan sistem nemoze da unisti. "bio je lovac" pih, pitam se dali je spremao gulas, punio sam metke, sio sam sebi opremu, gacao kroz blato u supljim cizmama,porio i drao ono sto ulovi? Gospodo kolege malo manje licemerstva nebi nam svima bilo na odmet, a lovac kao tito je bio i svaki africki diktator. nekad od nepoznate kucke i nepoznatog kera nadje se poneko pseto da nauci da tera i laje. |
|
|