Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prevoz psa do lovišta...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prevoz psa do lovišta...
Boban
 Mada posle lova kada budu mokri i prljavi ostavljaju dosta jak smrad koji je skoro uvek prisutan,boksevi su prakticni dosta ljudi ih ugradjuju na kuku ali prikolica je zakon .

lovdzij@
 Bobane nije prevrtljiva,iste je visine kao niva.A zatvorena je sa svih strana limom,samo sa ove sto je slikana je otvorena.Imamo i korpe koje se kace na kuku,ali ne mozemo sve kerove da stavimo u korpu.I ovako nam je prakticnije,pustamo po 2 kera samo,tako da imamo odmorne kerove za ceo dan da lovimo.Ili ako jedni oteraju daleko,pustamo druga dva kera.Ali je problem sa prikolicom kada je veliki sneg,onda je bolja korpa.

petar
 Svoju kerusu NKD stavim ispred suvozacevog sedista na pod automobila, ona lepo mirno legne i bude mirna, a komotno i ko sedi na tom sedistu ima dovoljno mesta za noge...Smile
Just like old times!

Boban
 Pa da u pravi si Lovdzij@,kad imate vise kerova prikolica je zakon
samo dobra organizacija i nema problema kerovi su u polju.
Petar,najveci je problek kerova kada se okvase i ublataju tada nisu bas za auto znas i sam ali svako vozi svog kera gde mu je zgodno.Bye

Jank
 Čovek se setio pa napravio, malo sam malo mu pomogli iskusniji majstori....

img714.imageshack.us/img714/2876/boxsv.jpg

Za dva kera, nakači box lepo na vučnu kuku pa pravac u lovište, lepo čisto i praktično, ma zajebalo vek.....Confused
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 super stvar ija moram pod hitno da pravim jedu
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Cvele
 Jank, ne ostaje nam drugo, nego da nam daš skicu, ili bar detaljno slikaš samo mehanizam hvatanja za kuku Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

dex_kosmaj
 pozdrav za kolegijum na forumu,
hocu da napravim boks koji bih ubacio u gepek,pa me zanimaju dimenzije boksa a u istom planiram da vozim bretona,kojeg jos nisam nabavio ali imam u planu Smile hvala unapred

DESPERADOS

Jank kaže:

Za dva kera, nakači box lepo na vučnu kuku pa pravac u lovište, lepo čisto i praktično, ma zajebalo vek.....Confused

Posto bi bili ovi pomocni boksevi koji se kace na kuku ??

Ne boldiraj tekst koji kucaš u komentaru.
Srbijalov Admin Tim

ika

darkon
 Ja sam koristio ranije takav boks,ali sam ga zamenio prikolicom.
Ti boksevi nisu ni komplikovani,tako da se mogu lako napraviti.

petar
 Lepo, ali imam samo jednog psa, tako da mi nije potrebno nista, samo sedne u kola i teraj...Pilot
Just like old times!

Jank

DESPERADOS kaže:

Posto bi bili ovi pomocni boksevi koji se kace na kuku ??

ika

E pa neznam koliko bi koštalo sliko sam auto u Republici Srpskoj možda Slavko75 može da nam pomogne pošto sam bio kod njih u gostima, ali da je lepo nema šta boksovi su super....B)

Jank

Cvele kaže:
Jank, ne ostaje nam drugo, nego da nam daš skicu, ili bar detaljno slikaš samo mehanizam hvatanja za kuku Smile

Cvele idemo sledeće sezone kod Slavka 75 na otvaranje lova, klopa, piće, muzika, lov , lovačka tombola, prikolice i boksevi za kerove a bogami pojavile su se i tamo neke lepe mlade lovkinje pa bi mogao nešto i da uloviš....Bravo 2

Cvele
 Haha... ma nema problema... nego cuo sam da se vise ne sme kaciti nista za kuku sto visi, po novom zakonu, tj sve sto nije atestirano, a ne verujem da se moze uraditi atest za ovakve boxove.... sta vi mislite o tome? Smile

Jank
 Cvele možda si u pravu, ja ću moje kerove i dalje da vozim na zadnjem sedištu kad mogu ceo dan da mi pomažu u lovu može malo da se razbaškare u Reno Megane....Pas

DESPERADOS
 Evo ja proverioi ova naprava je ILEGALNA i po novom zakonu se ne moze koristiti u saobracaju , ako bude kontrole kazne su velike .
Zato sada moram da trazim neku dobru PROFI Auto prikolicu.

arnotije

Jank kaže:

Nesto slicno ovome je prosle godine bilo na sajmu lova u kg bilo je negde oko 100eur i covek pravi mehanizam za kacenje u zavisnosti od auta,imao sam negde i broj,ali kako neko rece da je zabranjeno,ostaje da se vozi kao i do sada u autu,gurnem suvozacevo sediste nazad i milina,samo otvorim vrata,jedva ceka.Pozzz

BojanKG
 a ates na kuku ne vazi? ili mora da se atestira box? tU.a
srbijalov markafazan

Cvele
 Zamolio bi' nekog ako moze i ima da okaci sistem kojim se box kaci za kuku, posto uskoro trebam napraviti jedan... hvala u napred! Smile

sheytan

DESPERADOS kaže:
Evo ja proverioi ova naprava je ILEGALNA i po novom zakonu se ne moze koristiti u saobracaju , ako bude kontrole kazne su velike .
Zato sada moram da trazim neku dobru PROFI Auto prikolicu.

Po chemu je ilegalna??? El si sam chitao, ili ti je neko rekao? Ima li obrazlozenje?

Hvala i pozdrav!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Unošenje živih zečeva u lovište DIVLJAČ 124 02.01.2021. 18:25
Požar u lovištu PRIRODA I EKOLOGIJA 123 22.12.2019. 16:21
Zagađenje okoline i lovišta PRIRODA I EKOLOGIJA 46 06.07.2018. 09:54
Fotoaparatom i Kamerom kroz prirodu i lovište PRIRODA I EKOLOGIJA 1260 04.07.2017. 20:26
Pojilišta u lovištu PREDSTAVI SVOJE CARSTVO 25 10.04.2016. 18:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,470,025 posete www.srbijalov.com