Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Formiranje Lovačkog Saveza Centralne Srbije

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Formiranje Lovačkog Saveza Centralne Srbije
ohotnik
 Konacno su karte otvorene i pokrenuta prava tema ko koliko placa i koliko ko ima glasova u LSS.Kome se pare vracaju i zasto

LU Aleksandrovo
 Bolja tema bi bila - ?ta mi to plaaamo i za?to mi to plaaamo - ja u ?ivotu nikada nisam platio ono ?to mi ne treba sem kad me silom ili zakonom nisu naterali da to uradim.

Jank

Sremac75 kaže:
A stvarno ne znam zašto se stalno plasira info da Vojvođani plaćaju manju članarinu!
Mi smo i prošle godine plaćali 1000 sa lovnom kartom!
Kako su to podelili LSS i LSV pojma nemam!

Sremac je potpuno u pravu...gledano iz ugla običnog lovca. i Vojvođani plaćaju 1000 i lovci iz centralne Srbije plaćaju 1000....kako se ta sredstva dalje dele to je druga priča....Bojim se da se formiranjem novih podsaveza samo možda komplikuje komunikacija i svakako uvećavaju troškovi koje plaćaju obični lovci....Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Pepa 75
 misljenja sam da treba osnivati regionalne saveze kako bi se problemi resavali blize bazi i po mom misljenju efikasnije, a irad udruzenja bi bio koordinisan adekvatnije! Ali ono sto ne smemo dopustiti je da se razbijemo na sitne delove jer ce nas drzava oduvati. jedno je 80000 lovac a drugo 10000 ili 100. Razmislite malo o tome. Regionalni savezi svakako trebaju!!1Bravo 2

Sremac75
 Ja mislim da je to samo još više administracije na grbači lovaca!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

LU Aleksandrovo
 He he videsmo veoma lepo ?ta je 80000 lovaca ujedinjenih uspelo da uradi a sad da bi se spasilo ?ta se spasiti mo?e mi se razjedinjujemo pa ponovo ujedinjujemo, dal tu ima pameti.

Pepa 75
 Jeste ali na grbaci sumadinskih lovaca. sami su odabrali i ja im dajem punu podrsku.
Aleksandrovo po tebi bi izgleda bolje bilo da nikakvih saveza ni nema, ili sam ja pogrsno protumacio tvoj upis?

LU Aleksandrovo
 Ja sam u principu za jednu krovnu organizaciju, ali nikako na principu dosada?njeg LSS vea na jedan moderan servis svih lovaca pa eak i tajkuna koji ae nema sumnje zakupiti neka lovi?ta, To je jasno nemoguae jer vea imamo formiran LSV i normalno ko ?to rekoh Statut Vojvodine i sad dolazimo do onog ?to reee Sremac vi?e njih vi?e love manje posla manje ueinka a odgovornost sa jednih na druge.

Lala

Pepa 75 kaže:
misljenja sam da treba osnivati regionalne saveze kako bi se problemi resavali blize bazi i po mom misljenju efikasnije, a irad udruzenja bi bio koordinisan adekvatnije! Ali ono sto ne smemo dopustiti je da se razbijemo na sitne delove jer ce nas drzava oduvati. jedno je 80000 lovac a drugo 10000 ili 100. Razmislite malo o tome. Regionalni savezi svakako trebaju!!1Bravo 2

Koga će to država oduvati? Lovce? Pa što bi to radila? Ili misliš na nekog drugog?
Šta će državi lovišta bez lovaca?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Pepa 75
 A sta ce joj ovakvi propisi koji nam svima zagorcavaju lovacke zivote?
U pravu si Krovna organizacija treba da postoji ali reorganizovana iz korena, ali bi trebalo da postoje i regionalni savezi kao bise sve to racionalnije i brze sprovodilo. Mozda gresim.

peda
 Pa kad bi LSS preraspodelio deo radnika na niže saveze, a krovna organizacija da na osnovu tih saveza istupa u javnost, možda bi članarina bila i manja, ionako imaju manjak radnika koliko sam ja ukapirao. I nemojmo preterivati, nama treba Savez svih lovaca, naravno sa radom usklađenim prema potrebama lovaca, a bogami i Države

peda
 Svi savezi ravnopravno da učestvuju u radu a bogami i finansiranju krovne organizacije, tu je ključ napretka i ravnopravnosti svih nas, mada divljač nije svuda isto zastupljena, pa čak i u Vojvodini nije isto, ali svi u očima države i saveza trebamo biti isti i tačka....

LU Aleksandrovo
 ?ta si se vezo dr?ave i propisa oni su takvi kakvi jesu, da li ti misli? da ae dr?ava da se zeza i usput ispunjava sve ?elje i eestitke lovaca. Upisom u APR udru?enja su postala privredna lica a ne Titovi pioniri, oae li to lovci Srbije vea jednom da shvate da nismo vi?e lovostajem trajno za?tiaeni od strane dr?ave.

mihailo
 LSS treba reorganizovati u efikasnu organizaciju.
Regionalni savezi u ovako maloj državi su nepotrebni.Njihovo formiranje inicira LSS kako bi opstao kao organizacija koju država novim zakonom zaobilazi gde god je moguće.Šta će biti svrha postojanja saveza kad se budu žakupljivala lovišta?Zašto bi LU ili privatno preduzeće koje dobije lovište i plati državi procenat bilo član saveza?Koje pogodnosti će imati članstvom u savezu?
Prelazi se na komercijalno poslovanje kome to nije jasni neće postojati,zato bi LU trbala što bolje da se pripreme za utakmicu.Do sad su LU uglavnom živela od članarine što u budućnosti neće moći.

Sremac75
 B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

mihailo kaže:
Regionalni savezi u ovako maloj državi su nepotrebni.Njihovo formiranje inicira LSS kako bi opstao kao organizacija koju država novim zakonom zaobilazi gde god je moguće.Šta će biti svrha postojanja saveza kad se budu žakupljivala lovišta?Zašto bi LU ili privatno preduzeće koje dobije lovište i plati državi procenat bilo član saveza?Koje pogodnosti će imati članstvom u savezu?
Prelazi se na komercijalno poslovanje kome to nije jasni neće postojati,zato bi LU trbala što bolje da se pripreme za utakmicu.Do sad su LU uglavnom živela od članarine što u budućnosti neće moći.

Nit šta dodati, niti oduzeti ovom upisu! Bravo 2
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

paninm
 a od cega ce se taj nov savez finansirati?

LU Aleksandrovo

Lala ka?e:

mihailo ka?e:
Regionalni savezi u ovako maloj dr?avi su nepotrebni.Njihovo formiranje inicira LSS kako bi opstao kao organizacija koju dr?ava novim zakonom zaobilazi gde god je moguae.?ta ae biti svrha postojanja saveza kad se budu ?akupljivala lovi?ta?Za?to bi LU ili privatno preduzeae koje dobije lovi?te i plati dr?avi procenat bilo elan saveza?Koje pogodnosti ae imati elanstvom u savezu?
Prelazi se na komercijalno poslovanje kome to nije jasni neae postojati,zato bi LU trbala ?to bolje da se pripreme za utakmicu.Do sad su LU uglavnom ?ivela od elanarine ?to u buduanosti neae moai.

Nit ?ta dodati, niti oduzeti ovom upisu! Bravo 2

Upravo je to moje razmi?ljanje a i sigurno neizbe?na buduanost, prestanimo da se pona?amo mala deca i da oeekujemo sisu eim zaplaeemo, treba da odrastimo.

Sremac75

paninm kaže:
a od cega ce se taj nov savez finansirati?

Pa isto kao i LSV!
PraviloPraviloPravilo
Palica

LU Aleksandrovo
 Ej ljudi vi zaboravljate na komoru za koju nije sigurno koji ae joj sve afiniteti biti, nemoj samo da se odjednom kada uvrsti u svoje redove sve lovne radnike pretvori u a?daju sa 7 glava, gde u ovo vreme da na?emo junaka.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,148 posete www.srbijalov.com