Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov divljih gusaka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov divljih gusaka
stojkuki
 Jos se ceka. U sredu idem u obilazak terena.
Dolazi vreme za patke i guske a pre svega guske.
Bela odela nabavljena. Fali jos sneg ...

mmladenovic1
 Postovane kolege posle duzeg ubedjivanja napokon majstor Sale napravi model guske.
Silueta

mmladenovic1
 Druga slika

Hunting Club Astra

mmladenovic1 kaže:
Postovane kolege posle duzeg ubedjivanja napokon majstor Sale napravi model guske.
Silueta

Kolega, jesul to kanadske guske pocele da slecu na mutno Dunavo?
Hunting Club Astra priložio:
800px-canada_goose_flight_cropped_and_nr.jpg

mmladenovic1
 Treca slika. Potrebno je da majstor Sale osmisli drzac odabere materijal i dotera boje od cega ce i cena zavisiti

Sniper Hunter

mmladenovic1 kaže:
Treca slika. Potrebno je da majstor Sale osmisli drzac odabere materijal i dotera boje od cega ce i cena zavisiti

Ova zadnja je plivajuci model? i ako moze cena makar na PP nabavio sam prosle godine patke reci saletu neka samo prelakira guske jer sam patke morao ja da prelakiram B)

Kile_
 kolege kakva je situacija,ima gusaka,su poceli preleti?

Samo 300 i 4x4

dragon

Hunting Club Astra kaže:

mmladenovic1 kaže:
Silueta

Kolega, jesul to kanadske guske pocele da slecu na mutno Dunavo?

ROFL ROFL

stojkuki
 Jos nisu poceli. Ja ih juce i danas nevidog po juznom banatu

nidzamotocross
 Pre oko nedelju dana, tacnije dok je bio pun mesec, cekajuci lisice sa ocem, oko 18h, proletelo je jato gusaka iznad Kukavice, odzvanjala je planina od gakanja... Nikad nisu ovako rano prolazile nasim krajevima, tek po neko jato kad stegne zima... Valjda je dobar znak... ;)
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

klaja
 ja sam imao srecu pa sam lovio guske davne 1994-95 godine. sneg je bio jako veliki,oranice pod debelim pokrivacem pa su guske stalno letele nebi li pronasle neku psenicu. prve koje smo ulovili postavili smo ih kao lokere i bilo je jako uspesno. u to vreme je bila oskudica sa patronama tako da nas petorica nismo sve ukupno imali 30-tak patrona.

nidzamotocross
 Dunav ih je uvek imao mnogo, ali ostali krajevi, pogotovu juzni krajevi, veoma malo.. Kormorana je sve vise, a gusaka sve manje... Confused
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

duskov
 lov na guske je moguć, ovdje, samo kad padnu veliki i bijeli snjegovi. Mislim divlje. Na ove pitome lov je dozboljen samo onima koji se slabo vide i brzo zamiču...
E ima i takvih i takvi samnom više neće u lov.

Cvele
 duskov, kol'ko ja znam, postoji samo beo sneg Hmmm Confused hahahaha..
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

dragon
 danas prilikom lova na srne vidjeno jato od 40-tak komada.stize zima a sa njima i guske.Presrean

kimi

duskov kaže:
lov na guske je moguć, ovdje, samo kad padnu veliki i bijeli snjegovi. Mislim divlje. Na ove pitome lov je dozboljen samo onima koji se slabo vide i brzo zamiču...
E ima i takvih i takvi samnom više neće u lov.
KoTuKoga
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

duskov
 Snijega ima, posebno poslednjih godina, koji je pomalo žut. Kažu da je to uticaj afričkog kontinenta, konkretnije, saharskih vjetrova. Što se lova na guske tiče ostajem pri svom: oni koji su lovili u mom društvu pa ulovili domaće-više samnom neće!!!
Nikad više.
A poznaće se i treba!
"Padale" su i pitome patke ali to je već prošlost. Neki pričaju da je bilo i koza i teladi. Na obali Skadarskog jezera. To nijesam vidio ali se priča.

Kile_
 danas kada mso isli na zeca.do nekih 10 sati je bila blaga magla i jedno jato gusaka je preletopo i to dosta nisko da su iznad glave za pucanje laganica,medjutim kada su nas primetile skrenule su na stranu.mogao bio od nedelje na cekanje ako bude magle i mrazamjos ako malo zaveje ko juce bilo bi idealno Smile
Samo 300 i 4x4

marjanovic
 Postovanje kolege,samo da Vam kazem da ih vidjam u sve vecem i vecem broju.Kod nas u Stigu ih ima na hiljade,spremamo se lagano,i cim malo padne temperatura krecemo,pozdrav

stevin
 Juce smo bili na patke,preletelo me jedno desetak gusaka,relativno nisko zbog magle!pucao sam i promasio!sta mislite kolege koja je sacma naj adekvatnija za guske?
Lisica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Upotreba PP sačme u lovu divljih svinja i predatora-da ili ne? MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 516 25.11.2016. 21:15
Poligon za lov divljih svinja LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 10 01.03.2013. 13:46
STRUKTURA I BROJNOST POPULACIJA DIVLJIH SVINJA U OTVORENIM LOVIŠTIMA I FLUKTIRAJUĆI FAKTORI STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 25.02.2013. 17:09
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,810,006 posete www.srbijalov.com