Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Indjijanac
 dobro da nije promenio nick u SREMAC666
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Jel zna neko, za koliko se može na brzinu prodati Bajkal 20-ica, bok, sa ejektorima, stara jedno 3 godine, u dobrom stanju? Mislim da ima jedna da se nadje, ali ne znam koliku cenu može realno da postigne, a pošto mislim da je hitno...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

patak78
 Lalo tema je "Lov na divlje svinje "Presrean

arsa
 Ako je hica i za 150 evrica!!Grin
lovac Joca i Luka srbijalov

Lala

patak78 kaže:

Znam da je to tema, ali i ova puška je direktno vezana za lov na DS, ali o tom potom... Ne brigaj, zna Lala šta radi!!! Smeko

Nikola Vojinovic
 Zadnjeg vikenda u Nisu se lovila i krmaca, zbog parenja i snega izgleda da su svinje bile aktivne vise nego inace, pa smo u terenu imali bas dosta tragova! U subotu je na nasem terenu bilo celo krdo, ali su izasle i presle na susedni teren, za njima su posli psi Loki i Lori, koje sam uhvatio na asfaltnom putu, ali sam zakasnio da uhvatim Zuju koji je za njima otisao oko 10h a vratio se tek uvece oko 19h. U to vreme na trag ds je Nidza pustio Lisu i Bena, pronalaze je i podizu, puca je Novica dok preskace put, ali odlazi, psi je gone do Dare, koji puca i ranjava je lose u nogu, ona dalje menja pravac i silazi do Joce koji je obara kuglom, i dobija sauvestreom u glavu, lepa krmaca koja je iz ko zna kog razloga lezala sama i nije otisla za krdom... Pre nego sto je ova svinja izasla do Dare, iznad njega prolazi prase takodje samo, ali belo! Na njega nije stigo da puca, malo kasnije kroz teren nam prolazi vepar, malo kasnim da ga pucam, prestizem psa ali ne i njega, na susednom terenu drugari igraju zmurke sa svinjama! Vidjaju ih nekoliko na nekoliko lokacija, dok preskacu preko puta, ali niko ne puca! Zbog Zuje koji je otisao daleko za svinjama, Joca i ja ostajemo zadnji u terenu, vabimo i cekamo da se vrati, posteno smo se smrzli i pored vatre, drugari nam javljaju da se vratio u selo odakle smo krenuli u lov...
U nedelju smo imali gomilu tragova, ali trebalo je "nabosti" pravi, jer psi lepo registruju i jucerasnje tragove, Joca i Jovan pronalaze svez trag vepra, na njega pustaju Zuju i Arapa, pratim pse koji se lepo javljaju i za njima opet silazim do asfaltnog puta na kome je predhodni dan proslo krdo, zamnom stize Jovan koji hvata Arapa, a ja nekako uspevam da navabim Zuju, resili smo da pekinemo lov, jer nije bilo mogucnosti da se u gomili tragova nadje pravi, a da je ds jos na nasem terenu, na to je jos uticalo i vreme koje je krenulo da se kvari, magla, inje i ledena kisa...
Zbog rasutosti po terenu, nismo imali priliku za grupnu fotografiju, ali su tu strelac i Nidza i Joavan.

Strelac, Joca
i44.tinypic.com/nw4lc.jpg

Nidza, sa Benom i Lisom
i42.tinypic.com/2ptz7dl.jpg

Jovan sa Arapom
i42.tinypic.com/2hce0er.jpg
Priroda, kerovi i lov!

DakiNS

Lala kaže:
Jel zna neko, za koliko se može na brzinu prodati Bajkal 20-ica, bok, sa ejektorima, stara jedno 3 godine, u dobrom stanju? Mislim da ima jedna da se nadje, ali ne znam koliku cenu može realno da postigne, a pošto mislim da je hitno...

Ma ajde Lalo baš sam nešto pri 150 evritja, samo taj puškić mi nešto nije za svinje , ja sam mislio da ga uzmem za vraptjitje jer je za svratitje preslab, a i ne pucaju se. Mislio sam da je jedan karabintjitj sa lepo radjenim kundatjitjem isto na prodaji ali ga je testeraš sa skinutim auspuhom 66 odneo za Palanku, gde da odem po poooskicuSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

DakiNS kaže:

Lala kaže:

Ma ajde Lalo baš sam nešto pri 150 evritja, samo taj puškić mi nešto nije za svinje , ja sam mislio da ga uzmem za vraptjitje jer je za svratitje preslab, a i ne pucaju se. Mislio sam da je jedan karabintjitj sa lepo radjenim kundatjitjem isto na prodaji ali ga je testeraš sa skinutim auspuhom 66 odneo za Palanku, gde da odem po poooskicuSmeko

Uuuu bre 'lebac vam opičeni, pa vi ste skroz izbrkali gde koja cevka treba da ode!!!Angry
Šta su vam to davali tamo u Kučevu da pijete, kad nam koleZa Sremac toliko pobrljavio?
Mišo, čoveče... Šta se to desilo sa njim? Izgleda da su ljudi ipak u pravu, vlaška magija, nema drugo šta da je u pitanju!

DakiNS
 Ma Lalo nemoj se čuditi žurio čovek kući da pusti tekućinu jer noćom nije smeo napolje od zavijanja vukaROFL

Podunavac

Lala kaže:

Ako je to ona puškica na koju ja mislim, bio bi zainteresovan za kupovinu. Ali da mi se odbije povrat poreza, zbog uvoza u drugu državu.Grin A što se prodaje, vlasnik reče onomad da je zadovoljan sa njom?
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ipak mislim da nas je Slava urnisao, kada ga vepritji videše sa onom štaketinom pobegoše na drugi kraj Homolja. Nisu se oni bojali štake nego ih bilo strah da se štaka ne poklizne a Slava padne na njihROFL

nidzamotocross
 Nidzo, cestitke za krmacu... Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Jank
 Šuška se šuška da ja volim Duška....
.......................ma neeeeee nedaj Bože nisam to hteo da kažem....nego....

Šuška se šuška, Dakijeva puška,
ta puškica mala kod Sremca ostala,
Što mu pušku nije dao to baš nije fino
Ode Daki u Palanku da popije vino,

Neće biti samo vino, biće nešto suvo
Što je Sremac u pušnici za Dakija čuvo,
Sa mladima on se druži, pa se mlađan pravi,
svoju pušku u gepeku uvek zaboravi.................ROFL...ROFL....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 GeneracioBravo 2, samo što sam ja moje poooske dresirao kao u filmu Lesi se vraća kući pa me verno pratila,Smeko

Jank
 Važno je da se rimuje....

Nisam baš shvatio šta je ko zaboravio, šta je ko izgubio, ali svakako vam se slošilo od onih homoljskih specijaliteta....Kiss

DakiNS
 Ma kakvi slošilo , mislio sam da će mi trebati malo oporavka ali i ono malo spavanja na čistom planinskom vazduhu bilo je dovoljno, došao sam na posao sa potpuno punim baterijama kao prelep mini godišnji odmor, a tek zayebancije što beše. Tražite od sremca da vam kaže odakle kreće pogonROFL

Jank
 Eeee taj moj sestrić već zaboravio kako se ponaša u lovu, nije ni čudo u poslednje vreme se bavi samo pelenama, pa je pušku zamenio cuclom....ROFL

yoursmiles.org/tsmile/nyball/t7215.gif

bela

patak78 kaže:

B)
vižlan i terier

slavaplana
 Ja sam od Deda Mraza pozeleo nesto lepo za sledecu lovnu godinu kad od Sremca bokerica u kalibru 20!!!!Nisam iskren da budem ocekivao ovako nesto ali HVALA DRUZE SREMAC!!!! Danas mi salje i oruzani list da imam !!!Pravnik je to i nece dadozvoli da imam problema!!!!!IMA BOGA!!!!!Zelja mi se ostvarila!!!!Joj kako je to lepo!!!Verovatno je i Sremcu lepo sto je ucinio josjedno dobro delo!!
Sta reci kad ga je posao neglo krenuo !!!!
B)

Sremac75
 Ajd da objasnim!

Prvo, moj drug Miša71 me je još na upoznavanju počastio da je mislio da sam '66 godišteShock

Drugo, kada smo krenuli kući Slava nas je vozio sa planine jedno 15ak km po zaleđenom putu kao manijak.
Kada smo sišli dole i otišli do Miše71 na kafu, bio sam sretan što sam izvukao živu glavu, i kada smo se rastajali i prebacivali stvari iz Slavinog auta u moj.......JA ZABORAVIO PUŠKU KOD SLAVE U KOLIMA!Shock
JBG, da li je od umora, ludačkog spusta niz planinu, da li je u pitanju "magija" i vlajne, ili je u pitanju "krečana u mozgu"....ne znam!?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,560,490 posete www.srbijalov.com