Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Indjijanac
 nije lepo da nebudem prisutan tom eksperimentu kuvanja srne i divlje svinje i još posle da se doda malo Dakijevog *vulkana*,a potom da i ja probam to neštinsko belo sa dodatkom kisele lapo-lapo
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS

u indjiju ima djungla kaže:
nije lepo da nebudem prisutan tom eksperimentu kuvanja srne i divlje svinje i još posle da se doda malo Dakijevog *vulkana*,a potom da i ja probam to neštinsko belo sa dodatkom kisele lapo-lapo

Indjijanac pa zar nisi probao kada smo bili kod tebe SREMESH Vino, vidim da nisi jer inače ga ne bi kvario sa vodomiveli 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 pa daki video si u kakvoj sam frci onda bio,vino se ne proba tako,sedneš pa lagano,pa ni *vulkan*nije isti kad ga ne degustiraš,a i druženja sam željan pa da nemoram da razmišljam o sto sitnica ,nego da se malo opustim,pravo da ti kažem umorih se ove godine
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Jank

DakiNS kaže:

u indjiju ima djungla kaže:

Indjijanac pa zar nisi probao kada smo bili kod tebe SREMESH Vino, vidim da nisi jer inače ga ne bi kvario sa vodomiveli 2

Daki nije valjda dotle došlo, toliko smo hvalili to vino iz Neština....a ti sad kažeš ne treba mu voda.....Ne razumem....ROFL

Sestriću....lažu mangupi....hoće ono vino za specijalne goste....što se ne nosi na lovačke zabave...B)ByeNjanjanja
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac
 Ujače tom vinu Sremac nema pristup. Meshtan ga drži pod ključem. Inače bi mu Sremac sav miraz popio.ROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Jank generacio pošto sam i ja sremac a odmalena znam da se pravo vino ne krsti sa vodom nego samo ono za "goste"Smeko. Imam drugara slovaka on pravi tri vrste kobasica 1. blage, 2. ljutkaste, 3. Ljute u P.M., znači za decu , za sebe i za gosteROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank

DakiNS kaže:
Jank generacio pošto sam i ja sremac a odmalena znam da se pravo vino ne krsti sa vodom nego samo ono za "goste"Smeko. Imam drugara slovaka on pravi tri vrste kobasica 1. blage, 2. ljutkaste, 3. Ljute u P.M., znači za decu , za sebe i za gosteROFL

Kod nas na jugu prvo pitaju gosta "alll voliš ljuto", pa ako gost kaže ne voli onda se njemu iznesu te naaaajljute, pa on samo gleda....kažu izvini samo nam ove ostale a druge gi deca pojela....Grin
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Bata79

Nikola Vojinovic kaže:
Zadnjeg vikenda u Nisu se lovila i krmaca, zbog parenja i snega izgleda da su svinje bile aktivne vise nego inace, pa smo u terenu imali bas dosta tragova! U subotu je na nasem terenu bilo celo krdo, ali su izasle i presle na susedni teren, za njima su posli psi Loki i Lori, koje sam uhvatio na asfaltnom putu, ali sam zakasnio da uhvatim Zuju koji je za njima otisao oko 10h a vratio se tek uvece oko 19h. U to vreme na trag ds je Nidza pustio Lisu i Bena, pronalaze je i podizu, puca je Novica dok preskace put, ali odlazi, psi je gone do Dare, koji puca i ranjava je lose u nogu, ona dalje menja pravac i silazi do Joce koji je obara kuglom, i dobija sauvestreom u glavu, lepa krmaca koja je iz ko zna kog razloga lezala sama i nije otisla za krdom... Pre nego sto je ova svinja izasla do Dare, iznad njega prolazi prase takodje samo, ali belo! Na njega nije stigo da puca, malo kasnije kroz teren nam prolazi vepar, malo kasnim da ga pucam, prestizem psa ali ne i njega, na susednom terenu drugari igraju zmurke sa svinjama! Vidjaju ih nekoliko na nekoliko lokacija, dok preskacu preko puta, ali niko ne puca! Zbog Zuje koji je otisao daleko za svinjama, Joca i ja ostajemo zadnji u terenu, vabimo i cekamo da se vrati, posteno smo se smrzli i pored vatre, drugari nam javljaju da se vratio u selo odakle smo krenuli u lov...
U nedelju smo imali gomilu tragova, ali trebalo je "nabosti" pravi, jer psi lepo registruju i jucerasnje tragove, Joca i Jovan pronalaze svez trag vepra, na njega pustaju Zuju i Arapa, pratim pse koji se lepo javljaju i za njima opet silazim do asfaltnog puta na kome je predhodni dan proslo krdo, zamnom stize Jovan koji hvata Arapa, a ja nekako uspevam da navabim Zuju, resili smo da pekinemo lov, jer nije bilo mogucnosti da se u gomili tragova nadje pravi, a da je ds jos na nasem terenu, na to je jos uticalo i vreme koje je krenulo da se kvari, magla, inje i ledena kisa...
Zbog rasutosti po terenu, nismo imali priliku za grupnu fotografiju, ali su tu strelac i Nidza i Joavan.

Strelac, Joca
i44.tinypic.com/nw4lc.jpg

Nidza, sa Benom i Lisom
i42.tinypic.com/2ptz7dl.jpg

Jovan sa Arapom
i42.tinypic.com/2hce0er.jpg

meshtan

Podunavac kaže:
Ujače tom vinu Sremac nema pristup. Meshtan ga drži pod ključem. Inače bi mu Sremac sav miraz popio.ROFL

Pozdravljam mog brata Odobravam
Don't Be Afraid Of The Dark !

Bata79
 Malo sam zeznuo stvar, ali Nidzo svaka cast na odstreljenoj krmaciBravo 2 Kao da nije krmaca nego vepar, svaka cast jos jednom, krmaca za primer!

mikaccg
 Svaka cast Nikola na prici i krmaci,bice toga jos,bitno je da ih ima na terenuBravo 2
uvek dobar pogodak

Milorad
 Sama krmaca,prosle nedelje u Knjazevcu,drugar je odstrelio takodje samu krmacu 140kg...
Preko stanice su mu javljali da je vepar samac,cak su i ostali iz ekipe pucali ali nisu imali srece da pogode,on je pucao 5 puta od 200-250m i na kraju je pala...Cak su prvih 10min svi misli da je vepar dok se neko pametan nije setio da "pogleda pod rep" Smile

darkon
 Čestitke svima koji su lovili i ulovili. B)

I ja gostovao u jednom lepom lovištu, ali samo malo više sreće da smo imali...

Tereni prelepi

img233.imageshack.us/img233/4024/image909.jpg

A ovako to izgleda, kada prođu i to odmah tu "iza ćoška".
Ali, to ti je lov.

img804.imageshack.us/img804/3272/image910.jpg

Srneće divljači je bilo...
Baš su se opušteno šetale oko mesta gde sam čekao.

img851.imageshack.us/img851/7158/image907.jpg

Više sreće sledeći put, a najvažnije je da je divljači bilo, kao i dobrog druženja.

Nikola Vojinovic
 Hvala drugari u svoje i u ime cele ekipe! ika

Nije prvi put da se desi, ali se retko desava, odstrel moje grupe su 90% veprovi, zato sto se psi pustaju na trag vepra, ne kazem da nije bilo i odstrela vise komada iz jednog krda, ali se uglavnom lovi vepar... Ova krmaca se izdvojila predhodnog dana i izasla ili je iz nekog razloga isterana iz krda, sama je legla, svi smo po tragu i ponasanju ocekivali vepra, medjutim...
Priroda, kerovi i lov!

Milorad
 Zasto uvek meni prodju iza coska Smile hahaha

mpeca
 Starije krmace znaju da se ranije pare.Moguce da se zato odvojila iz krda.....

slavaplana
 Posto uredba o grupnom lovu jos uveknije objavljena u sluzbenom glasniku za januar mesec jer sluzbeni glasnik nije ostampan evo privremenog resenja kako da selove svinje a da niko nebude uprekrsaju!!!!

Napise se grupna dozvola zaostrel predatora sakala,lisice,vuka za grupu.
Na pojedinacnoj dozvoli se napise pojedinacan lov svinje za jednog lovca i jednog strucnog pratioca.
Ako dodje do ostrela ostrel sepise na lovca koji je na pojedinacnoj dozvoli za divlju svinju.

Po izlasku iz stampe sluzbenog glasnika sve ce biti ponovo kao pre!!!!

papiga
 Ma da cele sezone nije bilo niceg i kad se konacno pojavile prosle nedelje i zamalo nam umakle u nedelju 1. nema lov na DS jbm ti srecu i Sl.gl.

apinest
 Objavljeni su Službeni glasnici 100/2011 i 101/2011 i ni u jednom nema odluke o promeni kalendara lova koja se odnosi na produžetak lova DS pogonom. Nemam ništa protiv takvog rešenja, tek da se osvrnem na obećanja MPTŠV... Trt Milojka

slavaplana
 Svi Republicki ispektori su dobili upustva sta da rade i da neprave probleme lovcima koji budu lovili svinje !!!Zna se kako ce se premostiti naredni period do objavljivanja u sluzbenom glasniku sto iskljucivo zavisi od njih a ne od Ministarstva!!Pise jedna dozvola za lov na divlje svinje a druga dozvola za grupni lov na predatore!!!!B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,561,500 posete www.srbijalov.com