Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bushnell

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bushnell
kelt
 drage kolege, naravno da nas ovde deru zato se i snalazimo na razne nacine. meni je na primer teca iz kanade doneo elite4200 2.5-10x40 sa firefly koncanicom placen je u protuvrednosti 260evra. naravno da nisam platio carinu i ostale dazbine. za te pare ovde mozes kupiti trophy seriju koja je dve klase ispod. tako da ako imate nekog, ali sa one strane bare, mozete debelo da ustedite, tacno za jednu ovde tamo kupite dve optike a mozda uz to dobijete dvogled, noz, maglajticu,ili sl...ovisno o radnji. ovi nasi em deru em su stipse kupio sam karabin nisam dobio ni privesak ni kalendar a kamoli nesto skuplje . pardon u jednoj radnji uz blaser sa zeiss-om davali su kacket, veoma velikodusno, pravi trgovci.

AcaNik
 ja sam svaki put dobio kafu kad sam kupio karabinSmile
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

ohotnik
 Drage kolege mislim da svakog koga intersuje malo bolja i skuplja optika da mu je najednostavnije i najbolje da ode do austrije konkretno do Beca i tamo u frankoniji ili ketneru izabere sta mu treba ili od optike ili bilo sta.Povratna karta iz beograda kosta 50 eura A skoro svako od nas ima tamo neku rodbinu ili nekog poznanika kod koga moze prespavati jednu noc Za razliku u ceni tamo ili kod nas mozete kupiti jos dve kese razlicitih stvari potrebnih za lov.Moj vam je savet kada skupite novac za optiku povoljnije vam je tamo otici

ohotnik
 Sto se tice nasih trgovaca sa oruzjem i opremom navescu vam primer od pre tri meseca kada sam u italiji u ne bas velikoj prodavnici beretinih proizvoda kupovao Usavsi u prodavnicu ljubazno su me docekali a ja kao verovatno kao svak nas covek sam se prvo zablenuo u oruzje kojih je bilo svih vrsta u ogromnim kolicinama Svaku pusku koju sam i krajem oka pogledao su mi dali u ruke i detaljno objasnjavajuci o njoj Sami nudili nove modele da pogledam Cak kada su culi od mene da se bavim streljastvom izvadili iz zakljucanog ormara Beretu trap So5 sa cenom od 42000 eur Ja znam da svaku od tih pusaka oni moraju da je prebrisu pre vracanja u ormane ali to njima nepredstavlja problem.Kupio sam cipele i garderobe za 580eur A na polasku sam dobio na poklon beretin trap prsluk na kojem je stajala cena od 105eur i beretin kacket koji kosta 18eur Toliko o nasim trgovcima

AcaNik
 krajem februara idem za bec pa bi mogla i neka adresa;)
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

canis aureus

AcaNik kaže:
krajem februara idem za bec pa bi mogla i neka adresa;)

nemam adrese ... ali željeYes
pazariš za mene u vrednosti za 500, 600 ... mojih novaca a sve što bude gratis tvoje je za uslugu pazara! hmm, šta misliš o ideji?!

a ti, Rade, sledeći put se najavi za ItalyYes

arsa
 http://www.frw.or...
http://tupalo.com...rich-hofer

AcaNik druze kad ides u tako lepu kupovinu evo ti adrese i mape da se ti lepo snadjes i pazaris.B)
lovac Joca i Luka srbijalov

AcaNik
 hvala druze. idem sluzbeno pa sto da se ne iskoristi kad sam vec tamoSmile
dovoljna je adresa za ostalo se pobrine navi;)
canis sve moze druze

darko subotica
 imam karabin 8x57is i hteo bi optiku za njega?
moje mogucnosti su do 30000 din,sta uzeti?
lovio bi iskljucivo d.svinje sa ceke i pogonom, i po nekoga srndaca!
sta savetujete?

kelt
 srdacan pozdrav kolega. posto bi kombinovao 2 vrste lova savetujem varijabilnu optiku sa manjim uvecanjem. za te pare mozes ovde kod nas uzeti samo bushnell trophy 1.5-6x44 moze, a i nemora sa iluminaciom. (ako imas nekog preko bare da ti donese mozes stosta bolje da pazaris- vidi www optic's planet. com) ova bushnell B)No no no optika je solidna samo je nemoj sam ugradjivati. razlog je jednostavan. kod zastave, osa izbusenih rupa nije 100% u osi cevi. puskar ce znati prepoznati problem i resiti ga na najbolji moguci nacin. savet dajem i ostalim lovcima, nepravilna montaza unistava optiku i ne upucavaj iz nekih mengela vec iz ruke iz sedeceg polozaja jer cev mora da vibrira

darko subotica
 kelt puno hvala na savetu.
sto se tice montaze treba da dobijem od druga svenk, koliko sam cuo to bi trebalo da bude ok.

vlada lovac
 I ja bih voleo da imam takve drugare što poklanjaju švenk montažeSmile

canis aureus
 Slažem se sa keltom u vezi savetaB)
samo bih dodao da upoređujući Bushell Trophy 1,5-6x44 koji se od ranije nalazio po našim prodavnicama i Bushnell Trophy 1,5-6x42 sa iluminacijom koji se od skoro pojavio na našem tržištu prednost dajem ovom novijem(...x42 sa Illu) jer mi deluje kao dosta kvalitetniji proizvod od svog predhodnika.
Koliko se sećam u toj je ceni +-1000din

Cvele
 darko subotica, polako, imas Leupold optiku za 28.000,00din 2-7x33... mnogo bolja od Bushnella! Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter

canis aureus kaže:
Slažem se sa keltom u vezi savetaB)
samo bih dodao da upoređujući Bushell Trophy 1,5-6x44 koji se od ranije nalazio po našim prodavnicama i Bushnell Trophy 1,5-6x42 sa iluminacijom koji se od skoro pojavio na našem tržištu prednost dajem ovom novijem(...x42 sa Illu) jer mi deluje kao dosta kvalitetniji proizvod od svog predhodnika.
Koliko se sećam u toj je ceni +-1000din

Apsolutno se slazem po pitanju iluminacije danas sam ga gledao u prodavnici cena 27.000din

vuk71
 Iz licnog iskustva mogu da kazem puno lepih reci za bushnell uopsteno govoreci. Imam banera 3-9x50 na 243win, i 3-9x50 legend na 30-06 kao i dvogled 10x50. Tri puta u proseku nedeljno izadjem na teren i tako cele godine pa opet jovo nanovo. Nikada nijedna optika nije bila ni zamagljena, pogotci dobro nose ,zima ,leto i tako 8 godina izgledaju kao iz radnje a legend je ispalio oko 800 metaka. Baner je stigao iz Kanade ,na sve bushnell proizvode je sada dozivotna garancija. Nisam zastupnik bushnella niti je ovo reklama pa nebrinite necu dobiti za ovo ni dinara ali uspeli su od mene da dobiju zadovoljnog kupca a to je na zapadu uspeh.....

kelt
 postovani kolega vuk 71 dali ste sami ugradjivali i upucavali optike ili ste to prepustili nekom puskaru. i molim vas da mi kazete sa kakvim montazama ste uparili optike sa puskama. moze i neka slika. dobar pogledB)Bravo 2Lupa

vuk71
 kolega Kelt upucavanje sam obavljam i tako sam siguran da je sve kako sam i hteo, ali ako nemas neko iskustvo u tome mazes samo lose napraviti pa to u tom sl. prepusti drugom. Montaza za obe puske je celicna i niska, pre negoli zasarafim za sanduk puske svaki sraf umocim u lepak za tecni metal tj. puskarski lepak. 24 sata pusku i montazu ostavis da se to osusi, posle susenja stavis optiku i prstenove optike zasarafim. Jednom upucanu pusku vise nemas sta pomerati i stelovati samo pucas istu municiju tj. isti proizvodjac,ista tezina zrna i oblik zrna...Otalo je samo da ti izadje zeljena divljac na nisan i ....

vuk71
 Zaboravi Kelt da ti odgovorim za montazu, i nije toliko bitno ime proizvodjaca ako si na to mislio bitno je da je niska i celicna. Drugaru je pukla aluminijumska nakon 4 godine na karabinu , a kleo se u nju. Sad i on ima calicnu, samo da znas nije on jedini kome je pukla aluminijumska nego je veliki znalac pa mu to nemogu oprostiti...

Zore
 Hmmm
Mogu govoriti iz svog iskustva, pa i onih koji su me savetovali, a imaju trideset godišnja.
Imao sam čelične švenk montaže na početku, koje u to vreme ni neki puškari nisu umeli pravilno da postave. Mučio, lepio, lemio i na kraju ukapirao postavljanje (gubio sam vreme sa onima koji nisu znali i samo su predpostavljali, a nisu smeli da mi kažu da neznaju) montaže bez ikakvog lepka, jer kada se postavi pravilno ona nalegne pravilno.
Sada imam Leopold QR montažu i apsolutno tvrdim da se ništa ne lepi.
Na iste nosače menjam tri optike (različitih prstenova) i nikada nisam imao otstupanja ni za milimetar.
Ovo sam vam rekao iz svog iskustva, a ne penosio druga mišljenja.
Yes

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bushnell Red Dot nišani OPTIKE I MONTAŽE 17 14.01.2020. 10:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,677 posete www.srbijalov.com