Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
I Jevtic
 more spremicu ti ja bacac granata abg pa kad se usidris i kad raspalis svaka svinja je tvoja svaka cast jer vidis da sam ti sreca da si poneo ovo sto je kod mene ko zna kako bi proso Grin

svaka cast Bye
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

vojkan
 Kolega Kanis respekt na uspesnom lovu!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

darkon
 Ja stvarno ne znam Canise, gde ti pade na pamet da nosiš tu "puškicu".
I još tako "ružna"... Confused Grin

Čestitke na odstrelu, baš lep ulov. Bravo 2

CAR2, kako ne daju??? Iz kog razloga????

PEZ
 Canise cestitke Odobreno

golf071
 Bravo 2

DJULE78
 Odobreno

car2
 Darkon ,kad trazis dozvolu za lov divlji svinja ,kazu nemoze ,kad pitam sto ,odgovor je nezam mora da vidimo to jos nisu nista resili.
Koliko znam na dozvolu za sad ide lovac i pratilac iz kog raloga mi nedaju nezam, pre par godina smo isli na ceke ,imamo dosta svinja koje i prave stete, prekjuce trazim od upravnika lovista dozvolu za ceku ,moj kolega lovac i ja kao pratilac,odgovor ma nemoze .

stojkuki
 Sjajno Canise. Odlicna prica. Odlican lov i odstrel. Budi neka secanja na slicne situjacije.
A slicke, ... Ma sjajno!

vlada lovac
 Bravo Canis Aplauz

bela
 canise cestitke na ulovu Odobreno a prepricao si lepo i slikovito, svaka cast. kao da sam i ja bio prisutan na nekoj trecoj ceki.Hoemo jo
vižlan i terier

Zuban
 canis aureus@ Pridruzujem se cestitkama ostalih Kolega, na izuzetnom dozivljaju i odstrelu dva primerka DS, aposebno za ovog "Belog" koji nije svakodnevna pojava...OdobrenoBravo 2Bye
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

stojkuki
 Nazalost belih ima sve cesce s obzirom da u nekim regionima cesto ima domacih svinja u slobodnom uzgoju. Sto rece jedan kolega, to treba odmah pucati ... Bez razmidljanja jer, mesto im nije u lovistu

darkon

car2 kaže:
Darkon ,kad trazis dozvolu za lov divlji svinja ,kazu nemoze ,kad pitam sto ,odgovor je nezam mora da vidimo to jos nisu nista resili.
Koliko znam na dozvolu za sad ide lovac i pratilac iz kog raloga mi nedaju nezam, pre par godina smo isli na ceke ,imamo dosta svinja koje i prave stete, prekjuce trazim od upravnika lovista dozvolu za ceku ,moj kolega lovac i ja kao pratilac,odgovor ma nemoze .

Ne znam Care šta da ti kažem.
Kao što vidiš, ima nas koji uredno uz dozvole idemo u lov d. svinja (trenutno vepar i nazime) čekanjem.
Treba imati razlog ne izdavanja dozvola, a to "ne može" nije razlog...

DakiNS
 Slažem se sa kolegama da treba vaditi meleze iz lovišta ,ali ima tu po meni nekoliko nedoumica.Prvo gde je svrstati u divljač ,radi gazdovanja ili korov radi odstrela i kako prikazatii odstrel? A sa druge strane povremenim mešanjem domaće i divlje svinje dobivamo češće okote i više prilika za odstrel, pa se nekako premišljam koliko je dobro a koliko ne.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

canis aureus
 drugari iveli 3
Nadam se da će još biti uspeha srbijalov a naravno i prepričavanjaStari(Jaooo)

... a što se tiče "mešanaca" ... već smo pisali o toj problematiKi na prethodnim stranama ...
Ne mislim da su u nekoj većoj expanziji jer na terenima gde lovim DS sve je manje domaćih svinja u poljima a koliko sam upoznat i na drugim terenima je slična situacija. U prethodnim vremenima je mnogo više domaćih svinja uzgajano po poljima pa je dolazilo do više mešanja sa DS. Trenutno na "mojim terenima" nije ostalo mLogo "belih"ali uvek su mi oni u prednosti za vakcinacijuYes i čim ih otkrijem ili čujem za takvu pojavu "rado propratim situVaciju"ika
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

car2
 Pozdrav kolegam i jos jedom cestitke majstorima na odstrelu. A sto se tice cekanja kod mene danas trazio dozvolu za ceku ,odgovor bio ,samo da se dogovore na nivou drustva za vreme cekanja,ajd i to cu da se strpim.
Danas sam izneo na videlo da moje kolege sa foruma idu na ceke i da je to legalno i zakonom dozvoljeno,KoTuKoga cekam jos par dana da vidim kako ce se odviti situacija ,nesto mi ovde ne stimaOsmeh 2

arsa
 Canis bravisimo Bravo 2!!! Zamisli da Rusi prave kip u kalibru 8x57?!?!Odobreno
lovac Joca i Luka srbijalov

Indjijanac

car2 kaže:
Pozdrav kolegam i jos jedom cestitke majstorima na odstrelu. A sto se tice cekanja kod mene danas trazio dozvolu za ceku ,odgovor bio ,samo da se dogovore na nivou drustva za vreme cekanja,ajd i to cu da se strpim.
Danas sam izneo na videlo da moje kolege sa foruma idu na ceke i da je to legalno i zakonom dozvoljeno,KoTuKoga cekam jos par dana da vidim kako ce se odviti situacija ,nesto mi ovde ne stimaOsmeh 2

Druže najbolje ti je da odeš na sastanak upravnog odbora u tvom udruženju i da tamo izneseš svoj problem i predložiš neko od rešenja
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 Canis svaka čast na odstrelu, a priča ja za čistu desetku!!OdobrenoBravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

huntinggirl1
 jedan od lepših lovova na ds je sa čeke, samo treba biti i oprezan, tamo dolaze i krmače sa podmlatkom

nekima to ništa ne znači, pa odstrele mama krmaču, a mali ostaju na hranilištu.... mozda i oni nekoga da nahrane, na žalost....
ovakav slučaj nije redak i skoro se jedan desio...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,789,523 posete www.srbijalov.com