Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Sale Voban
 img833.imageshack.us/img833/9389/slika0386.jpg

Biće još lepših štenaca, nadam se

BojanKG
 ohoo bice i mladih B) sve najbolje Cao poljubac
srbijalov markafazan

mile mladenovo
 Pozdrav Sale vobanBravo 2 cestitam,dali je to balzak i dali mozes postaviti kujin rodovnik pozdrav
blackhunter ARON puni u aprilu dve godine a za sada nemam vise slika ali bice u skorije vreme pozdrav

Sale Voban
 Mile Mladenovo, jeste Balzak.

Nije mi trenutno ovde rodovnik ali i ne umem kvalitetno da ga slikam mobilnim, pošto sam već probao,
ali napisaću one pse za koje sam ja čuo iz rodovnika, pradedovi po ocu su BIL del Rade Savić i BLO del Rade Savić; deda po majci je Ercole (Nako della Sarga-Tina di S.Lacopo) Bore Kostića. I njenog oca je otkupio Bora i prodao ga Italijanima. Iskren da budem ja sam je upario sa Balzakom pre svega zbog njegovog izgleda jer ga nisam ni gledao u polju ali kažu neki moji prijatelji da je fantastičan lovac.
Koliko znam ti čuvaš fantastične kerove od Balzaka i tvoje kuje, mislim da je Astor jedan od najlepših pasa trenutno kod nas, to je moje skromno mišljenje.
A od koga je Aron, liči mi na Astora

mile mladenovo
 B)Pozdrav Sale,ocigledno si me pomeso sa Draganom Jeremicem koji je vlasnik Astora ciji je otac Balzak a majka cerka Helda i sigurno je jedan od najlepsi pasa kod nas trenutno,Aron je poreklom preko Lacikinog Bara koji je ugino prosle godine i jedne kuje koja je preko nemacki pasa

Sale Voban kaže:

Nije mi trenutno ovde rodovnik ali i ne umem kvalitetno da ga slikam mobilnim, pošto sam već probao,
ali napisaću one pse za koje sam ja čuo iz rodovnika, pradedovi po ocu su BIL del Rade Savić i BLO del Rade Savić; deda po majci je Ercole (Nako della Sarga-Tina di S.Lacopo) Bore Kostića. I njenog oca je otkupio Bora i prodao ga Italijanima. Iskren da budem ja sam je upario sa Balzakom pre svega zbog njegovog izgleda jer ga nisam ni gledao u polju ali kažu neki moji prijatelji da je fantastičan lovac.
Koliko znam ti čuvaš fantastične kerove od Balzaka i tvoje kuje, mislim da je Astor jedan od najlepših pasa trenutno kod nas, to je moje skromno mišljenje.

Sale Voban
 Mile,

izvinjavam se zbog greške

darkon

Sale Voban kaže:

Sale Voban i ja potvrdjujem da je Balzak izuzetan lovac.
Pored eksterijera i u lovu me je odusevio.Bravo 2

Sale Voban
 img15.imageshack.us/img15/2085/slika0350.jpg

Ima tu puno takmičarske krvi, čak i svetskih prvaka u rodovnicima pa očekujem dobre štence a već sam napravio neke planove za dalje, ako sve bude u redu naravno

mile mladenovo
 Sale Voban nema potrebe za izvinjenjem jer ziv covek gresi,interesujeme sta iz te gombinacije ocekujes dali eksterijerno lovnog psa ili trajlera sa kojim ces ici na utakmice,pozdrav i sve najbolje u daljem odgojuBravo

Sale Voban

mile mladenovo kaže:
Sale Voban nema potrebe za izvinjenjem jer ziv covek gresi,interesujeme sta iz te gombinacije ocekujes dali eksterijerno lovnog psa ili trajlera sa kojim ces ici na utakmice,pozdrav i sve najbolje u daljem odgojuBravo

Mile Mlaenovo,

upravo očekujem ovo prvo jer mene to i zanima, mislim da se iz ove kombinacije ne može dobiti pravi trajler a i da se dobije ne bih znao da ga spremim Frown, iskreno!

alex
 kako lepi psi svaka cast ljudi odavno nisam video ovakve pse bravo bravosrbijalov
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sale Voban
 Mile Mladenovo,

moram još jednom da pohvalim Arona, prelepo izgleda.
Imade li rodovnik kod Vas da ga uslikate i izbacite na forum?

mile mladenovo
 Pozdrav Sale, trenutno nemam kod sebe ali bice za par dana pa cu postaviti da vidis

Sale Voban kaže:
Mile Mladenovo,

moram još jednom da pohvalim Arona, prelepo izgleda.
Imade li rodovnik kod Vas da ga uslikate i izbacite na forum?

zoranp
 Sale ta kombinacija nebi smela nikako da bude loša..svaka čast na odabiru priplodnjaka!!B)

Mile onaj Piko je vrh!!! Po meni idealno od idealnog!!..ta tvoje mala će izgleda, ako Bog da biti zaista prava kuja!!Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sasa Ilic
 img805.imageshack.us/img805/3935/18156418860464450419610.jpg

Sasa Ilic

Sasa Ilic kaže:
img805.imageshack.us/img805/3935/18156418860464450419610.jpg

darkon B)

Atos bez nameštanja Bravo 2

Pozdrav

blackhunter
 Sasa Ilic,sve najbolje u daljem odgoju....nisi pogresio sigurno...a darkonu svaka cast za psa....pozdrav...
dobar pogled...lovac

darkon
 Sasa,sve najbolje u daljem radu sa Atosom.
Pametan je to ker,a ima i odlicno poreklo,tako da tu nema greske.Pas

Drago mi je da si zadovoljan njime,a takodje mi je i drago sto je Atos otisao u prave ruke,sto je i najvaznije.

Blackhunter,hvala.B)

Pozdrav.

Sale Voban
 Sasa Ilic,

koliko je star Atos?
Video sam da je od Balzaka pa me zanima jesi li ga puštao u divljač.
Ja sam definitivno siguran da mi je kuja skotna baš sa Balzakom pa te zato i pitam jer imam
nameru da polovinu legla ostavim za sebe iveli 3

urosVA
 Sasa Ilic,pas je mnogo lep PasBravo 2 sve najbolje u daljem odgoju!
Harmonika Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,456,036 posete www.srbijalov.com