Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
canis aureus
 ... zato nikada ne povlačiti obarač dok nije sigurnost 100%-tna šta je ispred cevi!! Naročita opreznost u večernjem lovu, ujutro kad se razdani već je druga priča!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

car2
 Evo malo slike sa ceke ,konacno sam dobio dozvole za ceku ,i nad popom ima vladika ,tako da upravavnik dade dozvolu, i ja promasi Confused svinjce a taman bilo za razanjRaanj ,za sad slika kad malo zeke,izvinte i ja sam covek
car2 priložio:
224869_456152454395138_1862192119_n.jpg

Miks
 Tako se ne love divlje svinje!

Ovaj video nije za ovaj forum!

Obratite pažnju na to šta postavljate na forum!

Srbijalov Admin Tim!*

miilos
 I svinje su otisle na godisnji odmor Smile Smile

canis aureus

miilos kaže:
I svinje su otisle na godisnji odmor Smile Smile

... i ovaj 100kilaš poš'o al ga 8x57IS preusmerio na drugu destinaciju, na "večne livade"Yes
canis aureus priložio:
1_vepr.jpg

Dim

nidzamotocross
 Cestitke, kolega. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

alex
 Bravo kolega svaka cast Bravo 2
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

neca90
 Bravo Canis aureusBravo 2
Moze prica...?SmileMunicija,konstrukcija,gramaza,daljina...Ja naviko'uvek od tebe i na opis,pa ne zameri sto pitam;)
Svaka cast jos jednom Bravo 2

miilos
 Bravo bravo kolega

Sremac75
 Respekt
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Canise Bravo 2. Jel se meni ovo čini ili si nabavio lampu sa zelenim svetlom?
Tri prsta 2Kolce

DJULE78
 Odobreno

car2
 Svaka cast Canis ,kod mene posle ovi kisa bi trebalo da se ide malo u lov,ovi dana idem za dozvolu mora da se saceka neko svinjce Molitva
Gde se krecu najvise na kaljugama ili u kukuruzima ,tesko da ce pasti neka na strnjiki ,mozda neko mlado prasence Raanj .ma sta da biram molim da izadje samo da je svinjce,poz carTri prsta 2

DJULE78
 Evo jedna fotografija od prosle zime,grupni lov na svinje,loviste Karakusa
DJULE78 priložio:
11.gif

Predator
 U avgustovskom izdanju časopisa "Kalibar", izašla je fotografija našeg kolege Nikole Vojinovića sa njegovim pomoćnicima u lovu divlje svinje. Kvalitet je kvalitet! Odobreno

Sasvim prirodno

Nikola Vojinovic

Predator kaže:
U avgustovskom izdanju časopisa "Kalibar", izašla je fotografija našeg kolege Nikole Vojinovića sa njegovim pomoćnicima u lovu divlje svinje. Kvalitet je kvalitet! Odobreno

Hvala na pohvali kolega! U ovom broju su objavljene samo neke fotografije, a tekst je pisao moj drug Vladimir Mijailovic, mogu da se pohvalim da sam bio konsultant u pisanju, mada je Vlada lovac sa dosta iskustva i znanja, ali opet drago mi je da ceni moje misljenje!

Evo jednog teksta gde je do detalja opisan lov sa psima, na osnovu moje price...

img23.imageshack.us/img23/241/kalibar1.jpg

img845.imageshack.us/img845/3105/kalibar2.jpg
Priroda, kerovi i lov!

stojkuki
 Super tane Novi sad, ljubazno zahvaljuje .....

Smeko

zoranp
 Nikola Bravo 2Odobreno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

nenadx
 Ovo je zaista lepo-sve pohvale Nikoli,Vladimiru.....Lično mi je drago da mnogi članovi foruma na razne načine utiču na lovačku javnost.Bravo 2
Dobar pogodak

canis aureus
 Drugari iveli 3

neca90 kaže:
Moze prica...?SmileMunicija,konstrukcija,gramaza,daljina...Ja naviko'uvek od tebe i na opis,pa ne zameri sto pitam;)
Svaka cast jos jednom Bravo 2

... pojedini mi "zameriše" da previše "piskaram" i da "gnjavim sa pričicama" pa ...
Ali ...
[xhide]... na pokošenoj detelini i parceli pored, pod strnjikom, već par puta u skorije vreme viđana je lija ali niko nije hteo da "garavi cev" ili troši metak, "a i izlazi daleko a mala je meta" ...
Te parcele udaraju na šumu. Malo je svežih tragova DS jer nema kaljuga u blizini a vrućine katastrofalne. Svi se "nameštaju" na što bolje čeke a ja naravno ... "reko' aj' da proverim dal će smeti da izađe ta lija" i odaberem baš tu čeku! Bilo je malo "negodovanja" više u smislu "ma .ebo lisa aj da ulovimo kakvo svinjče da imamo za paprikaš" i sl ali pošto su sva "dobra mesta" (sa svežim tragovima DS) već zauzeta ipak je moja odluka bila nepromenjena!
Mesečina odlična! Komarci ubiše! Vrućina, znoj ... a od lije ni traga ni glasa!
Pažnja mi svo vreme na strnjici i detelini ...
Na ivici strnjike, ni od kuda i ničim izazvana, pojavi se silueta!?!
Malo ukoso na dobrih 150m pa i malo jače, iz kukuruza na strnjiku išeta divljak! Rije i ni briga ga nije!! Posmatram ga skoro 10min. Proverim još jednom dal nije odnekud i ona lija, zbog koje sam i došao, izašla i zamislim se "šta bih radio da jeste?!? dal bi mi primarni cilj bila ona ili ovaj što rije po strnjiKi?!?" al onda pomislih kako ću da likujem kad padne meso za paprikaš sa "loše čeke" oko koje se niko nije gurao ... a i pošto lije nije bilo nije bilo potrebno ni previše razmišljanjaConfused
Končanica iza plećke ... TIG ... zadržan dah ...snop iz Nextorcha ... BUUM ... bljesak i nit siluete nit sam čuo kud uteče Jaooo
Ajd' tamo kad eto krvi! U Qruze i prati trag! Iz Qruza u šumu kad etE ga ispružiJo papke!!Presrean
Preš'o skoro 100 koraka(nekih 70-80m) ...
Razmišljao sam da je možda bolje bilo "po sred plećke" pa i "vrat, glava" ali nije ni ovo loše prošloConfused
... "e jesi li je?" -"ma jok jaa, nego dolazite da tovarimo!"
"aj ne zezaj!?!" -"neću sad, zezaću Vas dok budete drali!!" Chut
I tako i bijade!!Selja[/xhide]
... kome smeta nek ne čita Confused mada ...?!?!?

Podunavac, jeste zeleno al od drugara! JetBeam ili kako se već piše ... a meni još dobar NextorchT9
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,562,457 posete www.srbijalov.com