Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
mile mladenovo
 Pozdrav ZoraneB) hvala na komentaru,ovaj vikend sam dole, pa nisi daleko dodji da je vidis uzivoBye

zoranp kaže:
Sale ta kombinacija nebi smela nikako da bude loša..svaka čast na odabiru priplodnjaka!!B)

Mile onaj Piko je vrh!!! Po meni idealno od idealnog!!..ta tvoje mala će izgleda, ako Bog da biti zaista prava kuja!!Grin

Sasa Ilic

Sale Voban kaže:
Sasa Ilic,

koliko je star Atos?
Video sam da je od Balzaka pa me zanima jesi li ga puštao u divljač.
Ja sam definitivno siguran da mi je kuja skotna baš sa Balzakom pa te zato i pitam jer imam
nameru da polovinu legla ostavim za sebe iveli 3

Atos za nedelju dana puni devet mesecaiveli 4
Za sada mogu da kažem da ima fenomenalan nos i da oseća na dobrih trideset metara i više.Marka ,aport sve...
Ja se nadam da će biti jedan izuzetan pas.
U maju će mo na CACIB u Zaječaru, pa će mo znati mišljenje stručnjaka.
Pozdrav,Saša

Sasa Ilic

urosVA kaže:
Sasa Ilic,pas je mnogo lep PasBravo 2 sve najbolje u daljem odgoju!

Hvala, hvala i ja polažem nadu u njega, ali prvi utisci su obećavajući
Pozdrav, Saša

Sasa Ilic
 img585.imageshack.us/img585/192/18174918860553450410710.jpg

Atos, reakcija na pauna, (ostao bi bez repa da nije bio vezan)Dragoljupe
GrinGrin

DRUGCRNI
 Mile,kinoloska gromado pa gde si ti?javi se pobogu,Sasa lep i dobro spakovan pas.

urosVA
 Sta mislite kako napreduje ovaj moj malisa Grin???Danas mu je tacno 4 meseca.Visina u grebenu oko 53 cm!
i55.tinypic.com/a40b5h.jpg
i54.tinypic.com/3359iyg.jpg
Harmonika Kolce

aca
 lep ker urosVA samo napredBravo 2

alex
 svaka cast bas lepo Kuca
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

BojanKG
 urosVA,jel se meni cini ili je on bas krupan? svaka cas na odgoju Pas 2
srbijalov markafazan

LU Aleksandrovo
 Dobio sam psa sa urednim papirima a po?to nemam neko posebno iskustvo sa NK zanima me va?e mi?ljenje o psu, lepo se socijalizovao, po?to imam i ?enku NK ali staru samo 7 meseci. Jednom sam ga vodio samo u lov fazana i ?to se mene tiee lepo je radio, mada je ?enka kudikamo energienija od njega i preduzimljivija te je skoro svaka marka bila njena i evr?ea od njegove. Oboje su lepo aportirali i nisu se sva?ali oko toga. Vodim ih skoro svakodnevno i uvek je inicijativa jaee izra?ena sa ?enkine strane.
LU Aleksandrovo priložio:
brik.jpg

urosVA

BojanKG kaže:
urosVA,jel se meni cini ili je on bas krupan? svaka cas na odgoju Pas 2

Pa sta znam,za sada lepo napreduje ali i jede kao usisivac Grin!Mnogo bolje napreduje od predhodnog NKP kojeg sam drzao!Hranim ga tri puta dnevno,i dobija dosta raznovrsne hrane!Pozdrav Bojane i

DOBAR POGLED
Harmonika Kolce

urosVA
 aca,alex hvala na komentarima!Smile Bye
Harmonika Kolce

Nikola od Fruske Gore
 Shultz

miroslav79
 Urose mali super napreduje i meni se cini da ce biti grdosija od kera...svaka cast

darkon
 Sasa Ilic,mogu da zamislim kakva je bila Atosova reakcija.Grin
Pretpostavjam da se odusevio kad je video pauna.Grin

UrosVA,snenac ti bas lepo napreduje.B)

alex

LU Aleksandrovo ka?e:
Dobio sam psa sa urednim papirima a po?to nemam neko posebno iskustvo sa NK zanima me va?e mi?ljenje o psu, lepo se socijalizovao, po?to imam i ?enku NK ali staru samo 7 meseci. Jednom sam ga vodio samo u lov fazana i ?to se mene tiee lepo je radio, mada je ?enka kudikamo energienija od njega i preduzimljivija te je skoro svaka marka bila njena i evr?ea od njegove. Oboje su lepo aportirali i nisu se sva?ali oko toga. Vodim ih skoro svakodnevno i uvek je inicijativa jaee izra?ena sa ?enkine strane.

Po meni do sada sve pse koje sam imao i muzijake i zenke uvek su mi se zeneke bolje otvarale u lovu i pre su stasavale za lov nemoj da se brines samo je redovno izvodi i bice ker za medalju.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

LU Aleksandrovo
 Hvala ti na savetu Alex, a evo slike oboje kad se malo okrepe posle ?etnje po reviru.
bibabrik.jpg

LU Aleksandrovo
 U originalu ovo su bili Brik i Biba, nesavesna veterinarka je izvr?ila vakcinaciju u avgustu ko zna eime ali vakcinom nije, pa je u oktobru prvo Brik oboleo od parvoviroze i ne sumnjajuai na vakcinu drugi vet ga je leeio od trovanja normalno je usledilo uginuae, sutradan su se kod Bibe pojavili identieni simptomi pa sam je odneo u Zemun gde je ustanovljena parvovirosa, nakon sedmodnevne borbe, infuzije na ?ta sam je svaki dan nosio u Zrenjanin dva puta i dva primanja hiperimunog gamaglobulina (cirka 400 evra) Biba je pre?ivela. Iz tog razloga veai deo zime je provela u kuai pa je sada i zamena za Brika (Runni) koga ja ipak zovem Brik dobio privilegovan polo?aj da do kraja zime provedu u jednoj sobi, ?ta da radim nije prijatno al sam jako puno ?ivaca i nerava ulo?io u njih i nisam dobio dva pegavca koje sam toliko ?eleo da vidim na zelenoj detelini u lovu, no dobro je i ovako nije boja presudna. Protiv ne savesne veterinarke sam podneo prijavu direktno ministarstvu koje je nalo?ilo veterinarskom inspekturu da utvrdi u eemu je stvar jer pored mog psa u selu je uginulo jo? 13 pasa svi sa istim simptomima i svi vakcinisani od strane iste veterinarke.
Evo slike prvog Brika i Bibe snimljene tokom leta dok brik nije oboleo i uginuo.
brikbiba.jpg

aca
 sta sve moze da se desi kad je covek nesavesanCry

LU Aleksandrovo
 Nesavesan sam bio ja gledo sam je kako vakcini?e pse iz jedne boeice, reko medicina napredovala a ono cvrc, najgora stvar ?to je ona aerka mog ?kolskog druga a moro sam da podnesem prijavu.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,695,391 posete www.srbijalov.com