Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
SUMO
 Sjajan trofej !
Cestitke kolega !

aca81
 Cestitam Miki,svaka cast!!! jos samo da ti pozelim da je dovoljno star i da u vilici ima jos 2/3 duzine kljova.....poz.
DOBAR POGLED

canis aureus

bracailic kaže:
..... pozdrav svima i da se javim jednom sličicom od zadnjeg izlaska Smile
img839.imageshack.us/img839/7127/dscn1181001.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Svaka čast!
Odličan ulov! ... trofej! Odobreno
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Nikola Vojinovic
 Stvarno lep vepar i jos lepsi trofej! ika
Priroda, kerovi i lov!

vuk71
 cestitke sretnom lovcu, to je veprina a ne vepar...

Jank
 Čestitam bracailic....na trofejnom ulovu..Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Nikola Vojinovic
 Mi imali lep lov i druzenje! Ekipa nije u punom sastavu, ali kad oce oce...
Strelac Dinja, pad u vatri, samo da ovako nastavi i bice ovo lepa sezona!

img687.imageshack.us/img687/5380/73476861.jpg

img10.imageshack.us/img10/4052/49339149.jpg

img42.imageshack.us/img42/2769/85011702.jpg

img513.imageshack.us/img513/3235/15273340.jpg

img850.imageshack.us/img850/2049/79840184.jpg

img547.imageshack.us/img547/8702/15144529.jpg
Priroda, kerovi i lov!

duskov

SUMO kaže:
Cestitke Nislijama ! !

Kolega, a da li znas da postoji snimljeti materijal gde je u kadrovima lova legendarni mr Dusan Bojovic?

duskov kaže:
Pokojni mr Dušan Bojović je jedan od mojih učitelja. Najbolji kod nas ali nažalost, nije više među živima. Kad ga god neko pomene-učini mi uslugu jer mi je uspomena na njega-veoma draga!

Ako sam dobro shvatio pitanje je za mene.
mr Dušan Bojović je imao i svoju emisiju na RTS-u, koliko se sjećam. Dakle snimci tih njegovih emisija se, predpostavljam, mogu naći u kinoteci (arhivi) RTS-a.
Na tim snimljenim materijalima ga ima kako lovi...

golf071

Nikola Vojinovic kaže:
Mi imali lep lov i druzenje! Ekipa nije u punom sastavu, ali kad oce oce...
Strelac Dinja, pad u vatri, samo da ovako nastavi i bice ovo lepa sezona!

img687.imageshack.us/img687/5380/73476861.jpg

img10.imageshack.us/img10/4052/49339149.jpg

img42.imageshack.us/img42/2769/85011702.jpg

img513.imageshack.us/img513/3235/15273340.jpg

img850.imageshack.us/img850/2049/79840184.jpg

img547.imageshack.us/img547/8702/15144529.jpg
Svaka castBravo 2Odobreno
Novine

mikaccg
 A be Nislije svaka casBravo 2
uvek dobar pogodak

DakiNS
 Au Nidžo svaka čast! Ima li neki lov gde ti ne učestvuješ ? Da znaš da ti zavidimOdobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

nenadx
 A be Mikac,što ti neprijavljuješ...vidiš moje Nišlije kako ih tepaju pa se povaleOdobreno
Dobar pogodak

arsa
 Nidzo cestitke svima a najvise Cakanu jer je ovo predpostavljam njegova zasluga!!!Odobreno
lovac Joca i Luka srbijalov

Nikola Vojinovic
 Hvala na pohvalama u svoje ime i u ime ekipe Nislija! ika

Arso, Cane je ucestvovao u lovu ali ovo nije palo pred njim, mada je stigo da se nastrvi, posto je ono koje je on gonio pobeglo...
Priroda, kerovi i lov!

steva

nenadx kaže:
Ajde bre lovci,samo kukate.Te sneg nije kako treba(dubina,visina,sirina)te kisica(slaba,laka),te sunce.Ajde veselo,zasviraj i za pojas zadeni.Vazno je da kad dodje dan,piciiiii
ha ha...Odobreno bas tako.
stevan

vasa DND
 Nikola cestitam , a posebno strelcu Dinji mmada sam mu cestitao u nedelju ali ga vec dva dana ne vidoh.
kude nadje taj rec

arsa
 Sve jedno Nidzo,ja u Caneta verujem bez rezerve!!! Posto bih jeko voleo da ga vidim u lovu, a potom uparim Malu pod njim, imas otvoren poziv za gostovanje kod mene u planini!Odobreno
lovac Joca i Luka srbijalov

Nikola Vojinovic

arsa kaže:
Sve jedno Nidzo,ja u Caneta verujem bez rezerve!!! Posto bih jeko voleo da ga vidim u lovu, a potom uparim Malu pod njim, imas otvoren poziv za gostovanje kod mene u planini!Odobreno

Lepo je to ika

Hvala na pozivu! Mada mislim da je bolje da ti dodjes kod mene u planinu u lov i vidis pse i ekipu! A za dalje videcemo...
Priroda, kerovi i lov!

Nikola Vojinovic
 Danas smo imali lep lov i druzenje, gostovali smo kod drugara u Minicevu! Vreme nas posluzilo, divljaci ima vise nego dovoljno, tako da je lov poceo u 8h a zavrsio oko 10h! Sve lepo organizovano, a rezultat se vidi...
Zahvaljujuci drugu i upravniku lovista Ivanu Djordjevicu, postavljen sam na bas lepo mesto za docek i imao sam prelep dozivljaj! U daljini su se zaculi psi, krece pucanje uz najlepsi zvuk za mene, gonjenje pasa i lomljavu granja, kod mene izlazi celo krdo! Nisam brojao, ali je bilo oko 20 svinja, prvo su isle crne i krupne, a za njima gomila nazimadi... Posto sam ih na vreme cuo, imao sam vremena da se namestim najbolje mguce! Svinje malo menjaju pravac ali mi izlaze na cc 20 - 30m, u optici trazim vepra, tj. vidljive kljove, medjutim nema ga! Biram jednu od svinja pucam i nastaje stampedo, prepunjujem, dok svinje trce na sve strane oko mene! Biram jedno nazime, pucam, pada na mestu, pogodak u vrat, prepunjujem, preko puta jedva prelazi vec poranjena krupnija svinja, ne stizem da je dobijem... Za njima kasne jos dva nazimeta, staju u gustisu na oko 30m od mene, osetili su me, odlucujem da pucam, pogodak kroz granje u plecku, nastavlja da trci i posle 20 - 30m pada na mrtvo! Kasnije smo pokusali da nadjemo poranjenu svinju ali beszuspesno, zalegla je nekih 100m iznad mene, gde sam i nasao krv i nastavio jos toliko da je pratim, ali izlazi na livade gde se u moru tragova svinja, gubi svaki trag krvi...

Ukupno je u lovu pucano 30 - 40 puta, odstreljeno je 8 nazimadi i jedan sakal, bez gubitaka i stete okupili smo se u lovackom domu, gde se nastavilo sa pricama i druzenjem...

Napomena samo da sam pucao kip - laufom, na sta je vecina lovaca bila zabezeknuta ulovom i brzinom prepunjavanja, inace sam najuspesniji strelac u danasnjem lovu...

img849.imageshack.us/img849/3513/minicevo1.jpg

img255.imageshack.us/img255/5643/minicevo3.jpg

img201.imageshack.us/img201/3667/minicevo4.jpg

img203.imageshack.us/img203/69/minicevo6.jpg
Priroda, kerovi i lov!

Nikola Vojinovic
 Moj favorit za casopis!

Pas pred kojim su odstreljene DS, ja kao neko ko cuva pse to izuzetno cenim!!!

Sve pohvale za psa i vlasnika! A o dresuri za vreme slikanja nemam reci, samo onaj ko cuva gonice razume o cemu pricam...

img338.imageshack.us/img338/7381/minicevo2.jpg
Priroda, kerovi i lov!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,407,997 posete www.srbijalov.com