Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
mirko knezevic
 Prosla nedelja. Ove javili i sneg da padne. Pozdrav kolegama na uspesnom lovu na divlje svinje.
mirko knezevic priložio:
02122012232.jpg

Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

slavko75
 bravo mirkane,jesili ogaravio taj mitraljez ;)
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Podunavac
 Mirko Bravo 2. Daj malo detalja.
Tri prsta 2Kolce

Limun

Podunavac kaže:
Mirko Bravo 2. Daj malo detalja.
Bice detalja za koji dan kad se seti da poseti forum Grin
Ove DS su inace odstreljene u lovistu naseg LU u sekciji koja ima idealne terene za DS i koje su na srecu lovaca zadnjih par godina u velikoj ekspanziji.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Podunavac
 Limune druže, nešta ovi tvoji lovci zabušavaju na forumu (Mirko i Browning). Moraćeš malo da ih "aktiviraš". Ganjaju izgleda neku drugu "divljač", pa zapostavili lov i portal.Grin
Tri prsta 2Kolce

Limun
 Podunavac prijatelju sta da ti kazem, mladi ljudi vole piletinu, jbg ko nam je kriv sto smo se mladi i zeleni zarobili ena

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

bullet
 Pozdrav kolege Smile Zanima me koji mi kalibar preporucujete za lov na DS, ovo mi je prva lovna sezona. Ja sam se zagrejao za 300 Win Mag. pa me zanima vase misljenje o tome?

Podunavac

Limun kaže:
Podunavac prijatelju sta da ti kazem, mladi ljudi vole piletinu, jbg ko nam je kriv sto smo se mladi i zeleni zarobili ena

Limune druže, nisam ja bio baš tako ni mlad, a zelen i pogotovo. A nisam ni sada baš star Stari. Volim ja i sad "piletinu", al` mi neda ena.ROFL
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Probajte vas dvojica da ne pitate zene pa vas moztraktorda krene
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Limun

klaja kaže:
Probajte vas dvojica da ne pitate zene pa vas moztraktorda krene
Klajo ajd da ti odgovorim dok jos nema onih Admin Power i dok ne bude Van teme Nazad na temu
ena odavno ne pitam za to pocela da me zove "rodjo" izgleda da smo se orodili Grin
"Piletina" Gladan ko je spomenuo "piletinu"? HaHaHa

Khalil Gibran

klaja
 Sad ce da nas saseku Admini,ne zbog promasene teme vec zato sto su oni starijiStaripa nisu sto bi narod reka kadriHaHaHacast izuzetcimaIndjijanac
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 A brat Podunavac ne voli nista sto je pod perjem tako da njemu ne zameram sto neRodeoHaHaHa

golf071
 OdobrenoHaHaHa
Novine

Jank

Podunavac kaže:

Limun kaže:

Limune druže, nisam ja bio baš tako ni mlad, a zelen i pogotovo. A nisam ni sada baš star Stari. Volim ja i sad "piletinu", al` mi neda ena.ROFL

Voliš, voliš, ali očerupanu....(mislim ako neka želi da ti priđe....mora da skine perje.....sama)...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

mirko knezevic kaže:
Prosla nedelja. Ove javili i sneg da padne. Pozdrav kolegama na uspesnom lovu na divlje svinje.

Bravo za Mirka i družinu.....čestitam na uspešnom ulovu...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac

Jank kaže:

Podunavac kaže:

Limun kaže:

Voliš, voliš, ali očerupanu....(mislim ako neka želi da ti priđe....mora da skine perje.....sama)...HaHaHa

Ujače ja više volim dlakavu divljač.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Jesam li ja pogrešio temu ili ste viVan temeNazad na temu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Limun
 Daki ja sam ih lepo upzorijo, ali ovaj brat Klaja opleo i po vamaHaHaHa

Khalil Gibran

klaja
 Ja samo napisao kako stvari stojeVukPas 2

Ili vise (Pantelija)HaHaHa

mirko knezevic
 Sta uradi slika na forumu....od divlje svinje i dlake predjose na piletinu! I to ocerupanu....Grin Drustvo hvala na cestitkama,dugujem Slavku i Podunavcu pricu...Smile Nedelja ko i svaka druga,samo sto normalan svet spava,a mi lovci(mnogi nas zovu ludacima)idemo sa prvim svitanjem duboko u sumu. Nalazimo tragove i pusta se ker koji sa gazdom ima poseban jezik sporazumevanja,zalaja nekoliko puta i gazda rece da je trag jutrosnji....Confused Ko je reko ovde lud...Confused Postavite se i budite u pripravnosti,ker je pusten na trag i pola sata posle toga pokrece krdo od 30-tak komada. E tada krece pravi lovacki dozivljaj,lavez odzvanja planinom cuju se pucnji a Jeze(Yaesu radio stanice) samo piste...Smile Na moju zalost,ja nisam imao srece za odstrelom,kolega do mene je odstrelio jednu svinju,da je promasi eto nje kod mene,ali dobro lovacka je sreca takva,bice prilika i za mene. Uglavnom vrlo dobar i dinamican lov,koji je prekinut oko 10 casova i ostatak krda ostavljen da se primiri,nije eticki uloviti sve.Smile Sa nestrpljenjem ocekujemo sledecu nedelju i nadamo se i snegu pa da pruzi onaj pravi lov na divlje svinje...Smile

Jeste da malo vise lovim ovu drugu divljac,ali nisam zaboravio onu pravu i drugove sa foruma! Comp U to ime saljem jedno elektronsko.....iveli 3
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,564,666 posete www.srbijalov.com