Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: SAINT HUBERT - Lovac i pas

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
SAINT HUBERT - Lovac i pas
slavaplana
 U svojoj bateriji Sestic je ubedljivo prvi sa 3 divljaci i 97 poena od maksimalnih 100!!!!skinuta su mu tri poena zato sto je lovio sa tozom ali prilikom prestavljanja je rekao da lovi sa iz-om koju takodje ima ali je to greska! u barazu Brik aportira divljac ali nepredaje divljac vec je donosi ma par metara i ostavlja je!
Brik je pogresio! snimak postoji a i gledaoci !!
Sve cestitke !!!

Svi favoriti su otpali !!!!niko nista nije uradio i ako su pojedinci toliko forsirani! !
Tim kinolozima preporucujem da batale pisanja i vise rade sa svojim kerovima!

Sestic je pre 40god bio sampion na ovom takmicenju ali sa poenterom! !B)

huntinggirl1
 niko nije bio favorizovan, to je netačno, pvp je odluka sudijskog žirija,
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 Postoje PP, e-mail, messenger...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Bravo 2

Lala kaže:
Postoje PP, e-mail, messenger...

KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Milos88-Ivanjica

Loki kaže:

Milos88-Ivanjica kaže:
A ko je osvojio trece mesto u muskoj grupi,ili je treci Rasko sa spanijelom,odnosno on predstavlja kao treci musku ekipu... Ne razumem
Ima i trećeplasirani takmičar, ja ne znam kako se zove, al' će neko od kolega to verovatno napisati. A španijeli su (nešto) posebno.

Bravo Rale legendo,Lina je cudo Bravo 2
LOV JE Passrbijaloviveli

huntinggirl1
 img14.imageshack.us/img14/9856/drzavnobecej2011.jpg
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Emil-1
 Sve cestitke svima za ostvarene rezultate i organizatoru na ulozen trud oko organizacije ove manifestacije.

slavaplana
 Zasto nema slika muskaraca?zar sve ja moram da objavim?!!bar to su mogli da urade tamo prisutni a i organizator!

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:
U svojoj bateriji Sestic je ubedljivo prvi sa 3 divljaci i 97 poena od maksimalnih 100!!!!skinuta su mu tri poena zato sto je lovio sa tozom ali prilikom prestavljanja je rekao da lovi sa iz-om koju takodje ima ali je to greska! u barazu Brik aportira divljac ali nepredaje divljac vec je donosi ma par metara i ostavlja je!
Sve cestitke !!!

Svi favoriti su otpali !!!!niko nista nije uradio i ako su pojedinci toliko forsirani! !

ejj ljudi !! pa dajte mi molim vas pravilnik takmicenja ako ga ima ili je sudijama izasao u izasao u toku takmicenja!??? ovo je cista diskvalifikacija! makar on doneo 2 dobre a treca da mu padne taj ker ne zasluzuje da ide dalje!!!

Cenzurisano
O tome ko ide dalje odlučuju sudije. Ti imaš pravo na svoje mišljenje.
Deo upisa je obrisan.
Srbijalov Admin Tim

Aca Velika Plana

Aca Velika Plana kaže:

slavaplana kaže:
Sve cestitke !!!

ejj ljudi !! pa dajte mi molim vas pravilnik takmicenja ako ga ima ili je sudijama izasao u izasao u toku takmicenja!??? ovo je cista diskvalifikacija! makar on doneo 2 dobre a treca da mu padne taj ker ne zasluzuje da ide dalje!!!

Cenzurisano
O tome ko ide dalje odlučuju sudije. Ti imaš pravo na svoje mišljenje.
Deo upisa je obrisan.
Srbijalov Admin Tim

alo bre ljudi pa gde su te sudije gledale??? to me samo interesuje! da sam ja bio na Sesticevom mestu oni bi me sutnuli sa takmicenja garant a razlog ker ne aportira divljac ne zasluzuje da bude na takmicenje pa dajte molim vas,ako cemo ovako da nastavimo odosmo mi lepo sunovrat!

slavaplana
 Aco izadji na takmicenje pa poslepricaj!!!!!!!Kao mnogi jak si na recima a u terenu.............sta imas da pokazes?

Pusti te kritike ajde da vidimo tvoje rezultate!!!!

Gde si ucestvovao , sta si osvojio i gde si se SadTi to plasirao???

Ko je cuo uopste za tebe????

REZULTATI 0 aprica za 10-ku!!!!!Odnosno omalovazavanje i kritike na svciji racun!!!
Aco ti si se vec SUNOVRATIO svojim upisimana portalu!!!!!Sad

Aca Velika Plana
 dok ti kao Admin mislis da si neko i nesto i dok se toliko hvalis tvojim i sesticevim upisima nema nista od vas dvojice,ama bas nista! na jedno sam takmicenje isao svoj rezultat znam za mene niko nije cuo a i ne mora da se cuje nisam voljan da se hvalim kao ti i taj tvoj doticni gospodin,a ni ti nisi na boljem glasu kod nas zato nemoj da me izazivas i trazis svadju da ne kazem ono sto ne treba a vec si poceo da me gazis na zulj!(a mnogo sto sta znam nisam siso vesla niti sam od jucer u lovu sam duze od tebe da te samo obavestim
) Mnogo ljudi zna ko je taj Sestic,mnogo ljudi zna cime se on bavi,mnogo ljudi zna kako se on ponasa,mnogo ljudi zna ko je i sta je on u nezakonitim radnjama pa ako takvo lice treba da prestavlja nasu zemlju onda ste dotakli dno dna! dragi moji gospodo kinolozi i lovci ja Aleksandar Savic cu ladno da stanem na crtu svakome ko hoce al znate kada-kada ovi ljudi koji su uradili ovu nepravdu odu sa kinologije! unistili ste dugogodisnji rad nekoliko lovaca na toj utakmici u Beceju! a ja koliko sam cuo u beceju je bilo pljuvanja od strane kinologa gledalaca pa ako je to uredu onda vi recite svoje misljenje a tebe Slavo niko nije dirao prema tome nemoj da me vise zacikavas i da teras inat jer si sad ti prvi koji trazi svadju!

slavaplana
 Ti se pobrini da u Kinologiji svi koji muvaju ili rade nezakonito nebudu vise tugde jesu.Ja kao ADMIN samo imam muke a ovo nije privilegija kako ti mislis!!!!Ja to nisam ni na jedan nacin zloupotrebio!!!
Sto se tice mog glasa ja sam tu gde jesam i nemam putera na glavi vec radim i pokusavam nesto da promenim !Zasada imam Vecinu U Starom Selu ali ako je nebudem imao nije smak sveta!!!
U lovu sam malo duze od tebe a tiproveri ali i to nema veze jer znam ljude koji love 30 god a da nisu videli i naucili ama bas nista!!!!
Godine staza u lovstvu neznace nista ako nisi ostavio neki trag iza sebe po cemu ce te neko pamtiti!!!!!
Ja recimo sledece godine radim hladnjacu u Starom Selu za pregled divljaci a to druze kosta 1.977.000din!!!Radicu novo prihvatiliste za fazane a i to kosta !!Ja nesto radim i to nekrijem!!!

Konkurisacu za loviste sledece godine pa ako dam dobre uslove mozda i dobijem loviste na gazdovanje!!!
Ja to radimi nekradem i nemuvam !!!!

Sta ces reci ako se Vozd-lov bude spojio sa jos jednim udruzenjem radi smanjenja troskova !!!Jova iz Novog Sela nezna kako ce sa 160 lovaca i 2 lovocuvara i jednim upravnikom da izgura sledecu godinu ako dodjedo dodele lovista!!!!Jedno suprice a realnost je malo drugacija!!!!

slavaplana
 Za Becej pitaj Sanju Momcilovic ako nesto nije bilo po zakonu, kako kazes, jer je ona sudila u Beceju a ona ce ti sigurno dati odgovor!!!

Nesto slicno je pokusano i u Pozarevcu u Sapinama ali se nije zavsilo kako treba i po onog ko je to sve smislio!!!!!NAZALOST!!!!!

Aca Velika Plana
 pa da si malko stavio prst na celo i setio se ko je zidao kolibu gde si ti pravio sakalijadu onda bi sad reko nesto pametno! mozete vi da se delite i pravite kako god hocete ali od vas u buducnosti nece biti ama bas nista,mozes da radis i pravis sta hoces da ulazes koliko hoces al dok imas jednog doticnog u zaledjini ne ce biti daleka godina svima vama,ja to mogu da potpisem i da stavim tacku na to sve ovo sto Staro Selo ima sve je to zasluga proslog presednika koji je ako se ne varam 35 i kusur godina bio na vlasti dok mu nije doslo glave,nemoj da se zanosis podelom lovista imam ja leka za to ali cu da uradim kada se svi najmanje nadate pa cemo u buducnosti da se sretnemo nekada na lestvici. a sto se tice tvog preuzimanja lovista da budete samostalni,ako se to nekada desi a cisto sumnjam da ce Plana da se vas otarasi moracete da radite ko sami djavoli da bi otplatili vase radnike i kolko znam 2 lovocuvara !

slavaplana
 L.U.Pomoravlje nema para da izgura godinu vec uzima od Pancica pozajmicu od 200.000din!!!Kako rade tako i prolaze!Zaigrali su se malo!!!Ja sam kao sekcija nemocan da tu nesto promenim !!!
Donic hoce da bude predsednik a da neko drugi radi za njega,da trci a on da glumi TATu i da odlucuje!!Slusao je Planjane i evo dokle je dogurao sa poslovanjem!!!!!Da ne govorim o sudskim postupcima koje gubimo sigurno!!!
Plana i da hoce nece imati prednost pri novoj dodeli lovista jer nije radila po zakonu,kaznjavani smo i to preksajno i pred trgovinskim sudom u Pozarevcu pa ko je lud da takvima da loviste na gazdovanje!!!!To sto ste zidali kolibu na Sodjinom blatu jeste tacno ali ja sad imam problem da istu uknjizim na Udruzenje jer Mikan ned aplac a nece da da ni na koriscenje zemlju tako da ispada da smo pravili nesto na tudjoj zemlji i da sutra taj isti moze da kaze da je to njegovo i da nam zabrani ulazak u u istu!!!!Nema ni dozvola nicega jer je sve radjeno na crno i na divlje sa lovackim parama!!!Kako ja to sada da ispravim!!!??????????

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:
Za Becej pitaj Sanju Momcilovic ako nesto nije bilo po zakonu, kako kazes, jer je ona sudila u Beceju a ona ce ti sigurno dati odgovor!!!

Nesto slicno je pokusano i u Pozarevcu u Sapinama ali se nije zavsilo kako treba i po onog ko je to sve smislio!!!!!NAZALOST!!!!!

mene ne interesuje misljenje sudija vec misljenje gledalaca,da je neko voljan da kaze od gledalaca kako je i sta bilo pa ceo onda spekulisati a vecina mi je vec i rekla nego bih voleo da se ovde neko javi od gledalaca da bi imali o cemu da spekulisemo!

sa tobom nema svrhe da se vise svadjam niti me interesuje da se zakacinjem sa vama! ako te bas interesuje za udruzenje vozd-lov to sto si zimus potencirao da se vi spojite sa nama sam ja licno stopirao i ovde ti kazem dok sam ja u toj sekciji da se spojimo sa vama nece vala bas nikada!

slavaplana
 B)

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:
L.U.Pomoravlje nema para da izgura godinu vec uzima od Pancica pozajmicu od 200.000din!!!Kako rade tako i prolaze!Zaigrali su se malo!!!Ja sam kao sekcija nemocan da tu nesto promenim !!!
Donic hoce da bude predsednik a da neko drugi radi za njega,da trci a on da glumi TATu i da odlucuje!!Slusao je Planjane i evo dokle je dogurao sa poslovanjem!!!!!Da ne govorim o sudskim postupcima koje gubimo sigurno!!!
Plana i da hoce nece imati prednost pri novoj dodeli lovista jer nije radila po zakonu,kaznjavani smo i topreksajno i pred trgovinskim sudom u Pozarevcu pa ko je lud da takvima da loviste na gazdovanje!!!!To sto ste zidali kolibu naSodjinom blatu jeste tacno ali ja sad imamproblemdaistuuknjizim na Udruzenje jer Mikan nedaplac a nece da da ni na koriscenjezemlju tako da ispada da smo pravili nesto na tudjoj zemlji i dasutra taj isti mozedakaze da je to njegovo i da namzabrani ulazak u u istu!!!!Nema ni dozvola nicegajer je sve radjeno na crno i na divlje sa loackim parama!!!Kako ja to sada da ispravim!!!??????????

pa kad si poceo da pravis 'ladnjacu molim lepo ispravi i to,sam si reko da nista nije uradio kako trebaa treba uzeti u obzir da je staro selo imalo najvise divljacii u celoj opstini zadnjih 20 godina ako se ne varam! to dal je bilo na crno ili nije ja neznam nego sam drage volje isao da zidam i da mesam malter na 40 stepeni zarad drustva!

HANTER
 Moram da postavim par pitanja takmičarima, prvo
- Kakvi su bili sendviči za doručak,
- Da li je istina da se lovilo pored kanala i da nije imalo ni malo otvorenog terena da se ker rastrči?
- Da li su psi bili toliko loši pa je samo par lovaca imalo divljač (dva) i kako to da za državno prvenstvo bude teren siromašan divljači?
-Da li ste posle takmičanja bili na svadbi sa maladine ili mladoženjine strane pošto sam čuo da se u lovačkom domu organizovala svadba pa lovci nisu mogli da uđu nego su bili napolju
A što se tiče tebe Slavo mislio sam da si stvarno na strani LSCS, ali mislim da se odričeš nas kad prvo daješ podršku ovom takmičenju i verifikuješ ga, a dobro znaš da nama lovcima koji smo iz LSCS nije bilo dozvoljeno da učestvujemo, a većina nas je održala izborna takmičenja, i ja sam u mom udruženju prošao, ali mi nije bilo dozvoljeno da učestvujem na regionalnom u Lapovu, koje kako sam čuo nije bilo održano, a ko je prestavljao region i na osnovu čega neznam.
MIHAJLO

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Loviti u drugom lovistu ili Lovac gost! LOVAČKA UDRUŽENJA 71 21.10.2017. 10:46
LOVAC - strast,nasledje ili pomodarstvo LOVAČKE PRIČE 65 30.04.2014. 08:02
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
FINANSIJSKI IZVEŠTAJ DOO "VOJVOĐANSKI LOVAC" NOVI SAD ZA 2011. GODINU LOVAČKA UDRUŽENJA 5 08.05.2013. 23:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,547,804 posete www.srbijalov.com