Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko odelo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko odelo
canis aureus
 Garderoba, jakne su vamB)
Lično najviše nosim zelenu alfinu vijetnamku, leti u noćni doček DS ... bez uloška a kad zazimi sa uloškom i to je to, i mislim da je jedno od boljih, kvalitetnijih i dugotrajnijih rešenja

http://www.outlet...65usa.html

roedeer

petar kaže:
Lepa jakna roedeer...B)
Koja je cena, ako sme da se zna?

Hvala kolega.
Cena je bila 10.000 rsd, prsluk je bio oko 11.000 a pantalone 7.500. Kažu da je u rangu Blaserove konfekcije, a veruj mi, nema razlike. Ne znam kolika je cena sada, ali očigledno je da je bila promotivna.
Ispod nje nosim košulju i džemper na sve ove kijamete zadnja dva vikenda.
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

canis aureus

canisaureus kaže:
Garderoba, jakne su vamB)
Lično najviše nosim zelenu alfinu vijetnamku, leti u noćni doček DS ... bez uloška a kad zazimi sa uloškom i to je to, i mislim da je jedno od boljih, kvalitetnijih i dugotrajnijih rešenja

http://www.outlet...65usa.html

mada imam i crnu koju slabije nosim a i maskirnu(kamuflažnu) koju u lov ne nosim nikakoPilot

Sniper Hunter
 M65 kupio je u zelenoj i ja jer se ljute kad nosim kamuflaznuGrin
i51.tinypic.com/2vx4yvd.jpg

petar
 Ima u Mile Dragic kamuflazna, cena je 4000 dinara, super izgleda, planirao sam da je uzmem, ali sam se posle predomislio...B)
Just like old times!

bela
 ja sam kupio u subotu dvoje pantalona a briga me što su maskirane (nisu vojne)( uvek gunđaju da nismo vojska)Njanjanja2
vižlan i terier

petar
 Ja volim maskirnu garderobu http://www.deerhu... recimo nesto sto ima lik koji stoji sa leve strane na slici naslovne ovog sajta. Lovacka prava, a maskirna, sve je stvar ukusa...B)
Just like old times!

Jank
 Petre lepa je ova šarena ali ja više volim u zelenoj varijanti...eto sve je stvar ukusa....naravno treba uzeti u obzir i cenu....lako je sve na papiru ali prosečan lovac nema veliku kupovnu moć....i to treba imati u vidu....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

Sniper Hunter kaže:
M65 kupio je u zelenoj i ja jer se ljute kad nosim kamuflaznuGrin
i51.tinypic.com/2vx4yvd.jpg

Ovo je jakna koju bih rado nosio u lovu, ali i svakodnevno, takvi modeli čini mi se da su uvek u modi....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

petar
 Planiram da nabavim ovako nesto:

http://img.diytra...e_Suit.jpg

Ima u Mile Dragic da se pazari, ali ne znam kolika je cena...Confused

http://www.armyeq....php?id=35

Za guske ubilo se, dusu dalo, kad nema snega...B)
Just like old times!

Cvele
 Pa ima i zimsko ! Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 Petre gde ima prodaja od MD ako znas?

petar
 Ja znam da ima u Zrenjaninu, jer sam tu vec kupovao neke stvari, ulica Gimnazijska, a ima jos negde u Srbiji, samo ne znam gde, nadji na sajtu...

Znam Cvele, ali ja zimi koristim zimsko kamuflazno odelo, jer me nerviraju te trakice sto vise sa Ghilly, ali za letnji lov bi bile ok, neko cekanje srndaca, predatora ili svinja. I kad nema snega za guske najbolje, postavis lokere i legnes sa tim i vabis...Grin
Just like old times!

AcaNik
 ima u Bg ali je losa ponudaSad

Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Podunavac
 Čini mi se da ovde pojedine kolege ne znaju da je većina divljači slepa na boje. Prvo se svi slože da je zeleno odelo jedino lovačko, a onda nabavljaju neku Rambo opremu kao da idu u rat. A i kad je reč o našoj maskirnoj šari svi pljuju po njoj, ali ako je to kojim slučajem američki maskir onda je odličan. M 65 jakna je OK ali samo zelena, premda ni to nije lovačka oprema nego vojna. Ovako ili slično treba da izgleda lovačka jakna. Ova je iz Frankonia kataloga iz 1989. godine. Od onda još pokušavam da je nabavim. Do sada nisam uspeo ali sam našao jednog starog majstora šnajdera koji je nekad šio uniforme za vojsku i civilna odela. Pokazao sam mu sliku, popisao mi je materijale koji mi trebaju i danas sam mu to sve odneo. Čim bude gotova stavljam slike.

nemeza
 Podunavac odelo je stvarno prva liga ali po mom mišljenju više je za lovačke skupove i eventualno za lov sa čeke i u ravničarskim predelima. U jugoističnoj Srbiji posle jednog dana lova pogonom DS od njega bi ostale samo froncle. Pozdrav.

petar
 [xhide]Lepo odelo, ali za starije, ne mogu da zamislim sebe da nosim to. Mi mladi ne nosimo sesire, samo kackete, maskirna odela, plasticne kundake camo na puskama, survival nozeve i ostalu modernu opremu, jbg, mladi smo, vi stariji gospodski, sesiri, kaputi, rezbareni kundaci, nozevi od rogova, ali sve ima svoje vreme...Grin[/xhide]
Just like old times!

gardista

Podunavac kaže:
Čini mi se da ovde pojedine kolege ne znaju da je većina divljači slepa na boje. Prvo se svi slože da je zeleno odelo jedino lovačko, a onda nabavljaju neku Rambo opremu kao da idu u rat. A i kad je reč o našoj maskirnoj šari svi pljuju po njoj, ali ako je to kojim slučajem američki maskir onda je odličan. M 65 jakna je OK ali samo zelena, premda ni to nije lovačka oprema nego vojna. Ovako ili slično treba da izgleda lovačka jakna. Ova je iz Frankonia kataloga iz 1989. godine. Od onda još pokušavam da je nabavim. Do sada nisam uspeo ali sam našao jednog starog majstora šnajdera koji je nekad šio uniforme za vojsku i civilna odela. Pokazao sam mu sliku, popisao mi je materijale koji mi trebaju i danas sam mu to sve odneo. Čim bude gotova stavljam slike.
ako je radio uniforme, ovu ce ti ladno sashiti, posto me podseca ne neke druge uniforme iz sad vec davnih vremena...
samo bata zivoinovic fali....

mikaccg
 Godinama nosim M65 u zelenoj boji,sa i bez uloska ,zavisi od vremena i sve sto se vise pere bolje izgleda a sto se tice materjala nemam reci..od kupina do grabara.Da li neko zna gde ima da se nadju pantalone isto m65 sa uloskom ili bez.I njih sam nosio godinama ali sad su mi vec male...verovatno od pranjaRotilj 
uvek dobar pogodak

Podunavac

nemeza kaže:
Podunavac odelo je stvarno prva liga ali po mom mišljenju više je za lovačke skupove i eventualno za lov sa čeke i u ravničarskim predelima. U jugoističnoj Srbiji posle jednog dana lova pogonom DS od njega bi ostale samo froncle. Pozdrav.

Znam druže da nije za sve uslove lova ali hteo sam da kažem da se nove generacije lovaca jako odmiču od lovače opreme i primiču vojnoj. Ne planiram ja ovu jaknu da nosim u svaki lov nego ponekad, a češće na sastanke, večere i druge lovačke skupove.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,218 posete www.srbijalov.com