Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Podmlatkari u lovu, da ili ne?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Podmlatkari u lovu, da ili ne?
Jank
 Eeeeee sledeća moja priča je na temi Lovačke priče, pokušaću da dočaram prvi lov na lisicu jednog našeg lovca....ha ha ha....Bye
Koliko mogu da primetim temuđin i ja punimo stranice lovačkim pričama ...ha ha ha.....Smeko
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Hunter forever
 Jank bio sam se malo iskljucio iz ove teme pa sam sad citao malo.Svaka cast za price.
marka Engleski poenter marka

Jank

Hunter forever kaže:
Jank bio sam se malo iskljucio iz ove teme pa sam sad citao malo.Svaka cast za price.

Vidim ja da te nema a znam da voliš moje priče...hvala ti druže i kolega...kao što vidiš malo pišem , malo se šalim, ali uvek vesele teme za dobro raspoloženje...Kiss

Sremac75
 Jank ti si već postao legenda!
iveli 3
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank

Sremac75 kaže:
Jank ti si već postao legenda!
iveli 3

Ooooo hvala hvala na lepim rečima, moraću da nekako objavim deo prepiske sa mojim obožavateljkama ,,,,mislim kako se udvara jedan lovac...ha ha ha...Kiss

Kratke poruke u stihu pisane preko lokalne mreže...nedavno sam ih pronašao...biće ludo...B)

Hunter forever

Jank kaže:

Hunter forever kaže:

Vidim ja da te nema a znam da voliš moje priče...hvala ti druže i kolega...kao što vidiš malo pišem , malo se šalim, ali uvek vesele teme za dobro raspoloženje...Kiss

Bio sam na forumu ali nisam obilazio ovu temu. Pozdrav
marka Engleski poenter marka

Browningbar
 Imenjace, malo si zapostavio ovu temu, a mi ocekujemo tvoje tekstove!?No no noGrin
Pravo u centar!
srbijalov

misa 71
 Podmladkari u lovu naravno DA !Srbijalov
Pa i mene je moj otac vodio u lov svake nedelje, e sad došlo vreme i ja mog sina vodim .
Pozdrav svim lpodmladkarima .
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

alex
 Naravno DA Kolce
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

LU Aleksandrovo
 Naravski DA, al uz svu pažnju onoga sa kim ide, lično sam imao par slučajeva kada bi dete potrčalo prema paloj divljači, ništa strašno, ali, zato je doneta odluka da podmladkari ispod 14 godina lov mogu da prate samo sa prikolice. avo ne spava, i to treba uvek imati na umu. Samo onaj ko od malena zavoli lov je istinski zaljubljenik u njega i da ne kažem pravi lovac, zato u svakom slučaju decu treba uključiti, ako ona to žele, jer imao sam prilike da vidim i decu koja nisu bila oduševljena što ih je otac doveo u lov i obuo im čizme.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Jank

Browningbar kaže:
Imenjace, malo si zapostavio ovu temu, a mi ocekujemo tvoje tekstove!?No no noGrin

Malo da se uželimo a pričica ima pisaćemo malo pa ko voli neka čita samo da ne budem dosadan a to mi nije želja, volim vesele i zanimljive događaje...Bye

Jank

misa 71 kaže:
Podmladkari u lovu naravno DA !Srbijalov
Pa i mene je moj otac vodio u lov svake nedelje, e sad došlo vreme i ja mog sina vodim .
Pozdrav svim lpodmladkarima .

Da da Mišo imao si sreće, ali svakako ako deca to vole treba im omogućiti....Naravno povećati opreznost u cilju bezbednosti dece....ako mi volimo lov zašto bi branili našoj deci....B)

bela
 druže samo ti raspletiComp!!! Glavu o zidkome je dosadnoi neka ne udaranječita

ZivioRodjoima nas koji volimo daNovine
vižlan i terier

Browningbar

Jank kaže:
Malo da se uželimo a pričica ima pisaćemo malo pa ko voli neka čita samo da ne budem dosadan a to mi nije želja, volim vesele i zanimljive događaje...Bye

Imenjace, kako kaze kolega Bela, kome je dosadno ne mora da cita, ima i drugih tema za njega!Pravilo

Nego daj ti neki tekst za dusu nas koji volimo tvoje price!itanjeNovineiveli 3Tri prsta 2HarmonikaVeselo 2
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Stvarno bre Jank druze nema odavno tvoje neke pricice a uvek su tvoje interesantne i zanimljive....itanjeB)
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Jank
 "Razbole se lepa Anka
poila je vodom majka".....
ma ne to je samo u pesmi nego ja malo navukao neki virus pa se sada baškarim po krevetu, još da mi le neka lepa snaša da mi skuva čaj i malo me izmasira dok su deca u školi a moja ena na poslu odmah bi se oporavio....ha ha ha...

Al " želje su jedno a život je drugo...ne ide ne ide"...
Da se vratimo na neke lepe stvari...sledi moja nova topla "LOVAČKA PRIČA"

Kada zima zagudi i sneg zabeli polja i planine počinje velika borba za preživljavanje divljači. Vukovi sa planina zbog nedostatka hrane, siđu bliže selima, obilaze usamljene seoske kuće, vrlo često i upadnu u torove, za tren oka seljacima podave po nekoliko ovaca. Kada bi uveče izašli iz kuće i kada je vreme tiho, iz daljine sa okolnih brda moglo se čuti karakteristično zavijanje vukova. Mada su bili tu u blizini tako mi se bar tada činilo, nikada nisam video vuka uživo. Tu privilegiju su imali lovci i seljaci gorštaci kojima su kuće bile gore daleko ispod planine Radan i na suprotnoj strani ispod planine Goljak. Često sam od starijih slušao priče kako su nedavno nekom seljaku iz okolnih sela vuci upali u tor i zadavili ovcu. Nikada se njihov upad u tor ne završi na jednoj ovci, dave redom sve dok imaju snage ili dok se vlasnik ne probudi, uglavnom su domaćinima pravili velike štete.
Moj drug iz razreda Mihajlo živeo je daleko u jednom selu na samoj planini Radan. Do škole je imao dobrih dva ipo sata pešačenja. Iz tog i okolnih sela bilo je polovina dece, svi su oni bili đaci pešaci koji su do škole u centru naše varoši pešašili od deset do dvanaest kilometara. I bili su dobri đaci, veseli uvek spremni da pomognu a živeli su skromno u planini bez struje i dobrog puta. Jednoga dana stiže družina đaka pešaka a među njima Mihajlo najglasniji. Juče je moj otac ulovio vuka, pa gde pa kako, pljuštala su pitanja sa svih strana. A Mihajlo, ponosno kao sa neke visine nam je prepričavao susret sa vukom i kako mu je njegov otac došao glave. Šta ste uradili sa vukom, Ma doneće ga danas moj tata u Lovački dom...Toga dana vuk je bio glavna tema u školi, nastavnici nisu mogli da nas smire niti obuzdaju , svi smo gledali kroz prozor na ulicu nebi li prvi ugledali Mihajlovog tatu. I napokon pojavio se koščati gorštak sa šajkačom na glavi a za njim na malom planinskom konju bio je vuk prebačen preko samara i uvezan za sedlo. Na velikom odmoru svi smo se sjatili do Lovačkog doma a tamo pravi vašar. Okupili se prolaznici, tu je već stiglo i nekoliko lovaca koje sam ja poznavao, pije se piće i nazdravlja, merka se ona vučina i prepredaju strašne lovačke priče. A mi deca, đaci iz škole, tiskali smo se jedno uz drugo, gurali se nebi li prišli što bliže. Svako je želeo da izbliza vidi tu strašno zver. Bio je to moj prvi susret sa ulovljenim vukom.
Trt Milojka

Sniper Hunter
 Jank B) lepa prica !

aca
 bravo jankBravo 2

alex
 Jank lepa priča
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

misa 71
 Lepa prica Jank B) Bravo 2
Ovo su citiram tvoje reci na kraju ,,Bio je to moj prvi susret sa ulovljenim vukom,,
Znaci bice jos koja prica o vuku ?itanje
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Filmovi o lovu SVAŠTARA 16 27.04.2023. 23:11
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Bezbednost i nesreće u lovu. METODE LOVA 67 04.01.2017. 12:57
Podmlatkari u lovu, DA ili NE LOVCI POČETNICI 136 03.01.2017. 20:32
Upotreba PP sačme u lovu divljih svinja i predatora-da ili ne? MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 516 25.11.2016. 21:15
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,523,388 posete www.srbijalov.com