"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Vraća se Mujo sa čakijade a sve rukama pridržava creva da ne ispadnu. Pita ga Ibro:"Šta je mujo jesi li izgubio?"
"Šta izgubio? Ja pobjedio"
Eno Hase sutra se ženi a .urac mu u đepu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Sedeo neki lovac u kafani i pričao drugovima svoje doživljaje:
Juče sam ubio onog velikog bizona! I ja ti uzmem njega, prebacim noge na ramena... Konobar donesi još jednu turu... Gde sam ono stao?
Noge na ramena...
Da, da, i guzim ja nju, guzim...
hahahaahahha D
stojkuki kaže:
Brate magija .... noge na ramenima a .uzi ..... pa kako breeeee. Ili se mozda definicija .uzenja promenila ....
ahhaahahah vidi stvarno evo ovi su bez greske
Ko su lovci?
Lovci su ljudi koji kroz šumu idu do kafane.
Pošao mladi lovac sa psom prvi put u lov i ubrzo se vratio kući. Pita ga žena:
Šta, vratio si se kući po novu municiju?
Ma jok, po novog psa.
Ušao mucavac u trgovinu da kupi papagaja
Pppoosttto jee oovvvaj ?
100eura
Uuuhhh sskkuuupoo!
Kad će ti papagaj:
Šta skupo pizda ti materina, bolje pričam od tebe .....
Putovao tip avionom i morao da ode do WC-a. Pošto je muški bio zauzet, primeti da je jedna riba upravo izašla iz ženskog, pomisli Niko ne gleda pa pođe da se olakša. Unutra - četiri šolje. Na prvoj piše Za vršenje nužde. Obavi on posao, pogleda na drugu - piše Pranje. Sedne na drugu, oduševljen prijatnim mlazevima opere se. Na trećoj natpis Sušenje. Odlično, pomisli, sedne na treću, o...suši se, sve haos. Baci pogled na četvrtu - na njoj skraćenica AVT. Hm, šta li je AVT? Ajd, kad je sve prošlo ok, sedne i na četvrtu. Tu se tip, očigledno posle kome, budi u bolnici. Pita bolničarku šta se to desilo.
- Našli smo vas u ženskom WC-u.
- Da, ali šta je dođavola ono AVT?!
- Ah, to je automatsko vađenje tampona. Izvolite vaša jaja.
Ni jedan WC nije daleko ako na vreme kreneš.
Vreme je relativna stvar, recimo jedna minuta , da li je svaka minuta ista
NIJE
Sve ovisi sa koje strane vrata od WC-a se nalaziš
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Vraca se lovac veoma kasno kuci i zatice zenu u krevetu sa jednim svomjim veoma dobrim prijateljem, mrtav ladan skida pusku s ramena cilja i jednim metkom ubije ljubavnika.
Zena potpuno iznervirana :
MA ti si lud, covjece, ako tako nastavis izgubices sve svoje prijatelje!
Prolazi zeko pokraj lisićje jame a iz nje mali lisići dobacuju, zec plašljivac, zec plašljivac ... zeko nato deco j...ću vam mater. Ćuvši to stara lija pojuri za zekom pa poteraj vamo, poteraj tamo zeko odjednom primeti da je lija zaglavila između dva drveta. Vidi zeko lija bespomoćna pa joj podiže rep i kaže , nisi moj tip ali obećo sam deci!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.