Vreme izbora - promene!
|
Indjijanac |
Objavljen 16.10.2012. 16:34
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Zahvaljujem se ovim putem gospodinu Milutinu Djordjeviću i gospodinu Milovanu Stojiću na brzom odgovoru zatraženom zvaničnim putem o članstvu u komori.Jutros sam poslao mail i već posle par sati sam dobio zvaničan odgovor.
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 16.10.2012. 16:58
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
pa tako radi poslovan svet,
komora je jako ekspeditivna, za svaku pohvalu
predsednik po gotovo
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 16.10.2012. 19:23
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Inđijac svaka čast na istrajnosti...eto sreće da je više takvih sekretara u LD i LU-a!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 17.10.2012. 07:07
|

Lovčina

|
bogami ne da samo treba istrajan nego i pošten jer se neki služe takvim sredstvima da me ocrne kod lovaca mog LU da neprezaju ni od kakvih priča i intriga,samo je problem u tome što nemam putera na glavi,inače bi mi ga odavno razmazali na sve strane.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.10.2012. 07:46
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Svaka podrška sa moje strane, Indjijanac!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.10.2012. 08:52
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Treba to sve izdržati jer na šta su nepošteni sve spremni to pošten čovek ne može ni da zamisli. Indjijanac moraš uspeti jer radiš pravu stvar!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 17.10.2012. 08:57
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
zoranp kaže:
Inđijac svaka čast na istrajnosti...eto sreće da je više takvih sekretara u LD i LU-a!!  
Od juče i moja malenkost je Indjijancev kolega i brat po sekretarskoj funkciji. Naime, pošto je sadašnji naš sekretar podneo ostavku mene odabraše jednoglasno da im pomognem i sada sam v.d sekretar Udruženja "Lovačko društvo Šid" a pošto LU "Srem" ima svog sekretara, ja u sekciji "Šid" sređujem papirologiju, tako da... jednog dana eto i mene u:
http://www.srbija...ead_id=908
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.10.2012. 09:05
|

Moderator

|
Opaaa, sve sam funkcioner do funkcionera!!! Čestitam, Ficho!!! Pred tobom je lovačka karijera!
Jesi li dobio kabinet, kola i vozača, sekretaricu? Neka škoda (popularna medju lovcima), makar 'Fabia', ako ne može 'Octavia'?
Kako stojimo sa fondom za reprezentaciju?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 17.10.2012. 09:12
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Polako Lalo cek da se malo uhoda pa tek je izabran hehehe. Ja ne videh pcelara koji kad vrca med ne lizne prste. Doduse ovde je malo pcelara i ne rade sa medom ali je lova slatka skoro kao med ako ne i sladja hehehehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.10.2012. 09:20
|

Moderator

|
Chaki, znam ja Fichu, i sina i oca, to je totalno operisano od 'lizanja meda' - on, kakav je, možda samo da doda u lovačku blagajnu, a da uzme, to nikako! Tak'a familija...
Bojim se, da ako kod njih ima nekih drugih 'lizača meda', da su takvi 'ugasili' kod novog sekretara, 'oće taj i da ujede žestoko, kad vidi marifetluk!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 17.10.2012. 09:25
|

Lovčina

|
Lalo, ništa bez Škode "Superb", pa valjda sam ja neki "foteljaš" .
Šalu na stranu, niti sam se gurao, niti sam se "čepio" na to mesto. Pomagao sam im i ranije, pa sam doživeo da me Predsednik LU "Srem" prozove da sam njihov advokat, i to pred mojim matorim, a jednom je Šiđane pitao koliko im ja to naplaćujem usluge
Chaki, veruj mi da ja nisam pčelar iz te tvoje priče. Iz neke druge priče sam ja, mnogo gore po "muljatore". Ali polako. "Tiha voda breg roni".
A što se tiče love, dovoljna mi je ova plata koju zaradim na svome poslu, tako da i tu nisi u pravu. Ja sam druže izuzetak od pravila i potrudiću se da, dok radim ovo što radim, kako na poslu, tako i u LU, da rušim tabue i predrasude o nekim stvarima.
Do sada mi je to dosta dobro išlo, pa ne vidim zašto i od sada neće.
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 17.10.2012. 09:32
|

Lovčina

|
Chaki, da se ne ponavljam, a nije ni red da ovu temu spamujem, pročitaj ako imaš vremena na temi "LU Srem" o onome što je bilo i kroz šta sam prolazio i to kao Opštinski javni pravobranilac ( pokušaj smene puitem politike od strane Predsednika "LU Srem", starog "menjača dresova"...itd. ).
A ja druže čak nisam ni lovac. Pa ti vidi.
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 17.10.2012. 09:36
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
ma salim se malo sta odmah skacete hehehehe nego se samo nadovezah na Lalinu pricu o skodama i raznim modelima skode hehehe.
Ajd samo da je sto vise takvih postenih mozda i ovoj drzavi krene. Sto se menjanja dresova tice ima mnogo ludi koji kazu : svake boje nama dobro stoje jer ce sve uraditi da ostanu gde jesu ili zadrze pozicije. O takvim pcelarima sam i pisao Fico,
Jedina greska kod tebe je sto NISI LOVAC
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.10.2012. 09:44
|

Moderator

|
chaki kaže:Jedina greska kod tebe je sto NISI LOVAC
Potpuno si u pravu Chaki, ali BIĆE lovac!!! Ako se metnuo na oca, potrudiće se što pre da slupa taj lovački ispit, pa da ga više ne zezamo kao ne-lovca; u lov može da ide sa nama kad god hoće, ionako nemamo baš nekog ko će da nosi doručak i divljač!
A zapao mu za oko moj Franchi...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 17.10.2012. 14:37
|

Lovčina

|
Lala kaže:
chaki kaže:Jedina greska kod tebe je sto NISI LOVAC
Potpuno si u pravu Chaki, ali BIĆE lovac!!! Ako se metnuo na oca, potrudiće se što pre da slupa taj lovački ispit, pa da ga više ne zezamo kao ne-lovca; u lov može da ide sa nama kad god hoće, ionako nemamo baš nekog ko će da nosi doručak i divljač!
A zapao mu za oko moj Franchi... 
Ovo prvo naravno. Ipak bi trebalo da mi bude velika čast i neizmerno zadovoljstvo da velikim lovcima i istaknutim lovnim radnicima nosim doručak i divljač, a i ladno vince pride kad im pripadne muka od silnoga lova...da im ponesem hoklicu da malo odmore napaćene noge... .
Što se tiče ovog drugog, video sam ja da mi "leži" ko budali šamar ali sam se džabe ponadao jer ti se Lalo zet uvukao u kuću, tako da ću vidim ja da izvisim za Frenčija.
Mada, znaš kako se kaže: "Nemaš zeta, nemaš ni magarca" pa već vidim žrtvu za to vince, divljač i hoklice...Nije on ni svestan šta ga čeka
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 17.10.2012. 15:30
|

Lovčina

|
fićo da bi bio dobar i pošten sekretar,moj savet iz iskustva je da budeš dobar sa nekim vulkanizerom,a možeš i stakla da osiguraš preventivno ukoliko je situacija u lu loša,a ukoliko svi rade pošteno onda se opusti i guraj svoje društvo napred.
U svakom slučaju neka je sa srećom i lovački priručnik u ruke da položiš lovački ispit.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.10.2012. 19:09
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ficho čestitam na izboru! Pored toga je i jedna velika obaveza, ali znajući tebe mislim da nekima neće padati gluposti na pamet, ali za svaki slučaj kupi par nepromočivih kapa za takve
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 17.10.2012. 19:12
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Čestitam fići na imenovanju!!!!
Inđijac nemogu ni gume ni stakla da uplaše "čist obraz" !!...neka buše, ničija nije doveka, pa neće ni njihova!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 18.10.2012. 07:45
|

Lovčina

|
Daki, Zoki hvala na čestitkama. Ne sekiram se ja jer se vremenom kod nas iskristalisala jedna kvalitetna ekipa ljudi koji se pojavljuju i u lovovima i na radnim akcijama oko lovačkog doma, a oni loši su sami sebe diskvalifikovali svojim nedolascima.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.10.2012. 13:00
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|

Molio bih za jedan upis na temi "Mišljenja o odgovori lovnih radnika" i predlažem da se više ne družimo sa ovima što samo serendaju

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|