Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko odelo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko odelo
Podunavac

petar kaže:
[xhide]Lepo odelo, ali za starije, ne mogu da zamislim sebe da nosim to. Mi mladi ne nosimo sesire, samo kackete, maskirna odela, plasticne kundake camo na puskama, survival nozeve i ostalu modernu opremu, jbg, mladi smo, vi stariji gospodski, sesiri, kaputi, rezbareni kundaci, nozevi od rogova, ali sve ima svoje vreme...Grin[/xhide]

Treba Petre ipak pronaći neku sredinu, ipak smo lovci a ne vojni specijalci. Ja imam dosta opreme koja mi je ostala iz moje jedinice ali je na koristim u lovu. Samo jedan maskirni kombinezon preko zime jer je bolji po hladnom vremenu od dvodelnog odela. Evo ovaj sa slike. Ali se ova šara lepo slaže sa lovačkim prslukom.

Podunavac
 [/quote]ako je radio uniforme, ovu ce ti ladno sashiti, posto me podseca ne neke druge uniforme iz sad vec davnih vremena...
samo bata zivoinovic fali....[/quote]

Po mom mišljenju kolega bolje Bata Živojinović nego John Rambo. Klasična lovačka odela su neprolazna a ove modne ludorije videćemo. Teško da će se videti u Nemačkoj, Austriji ili nekoj drugoj evropskoj zemlji sa dugom lovačkom tradicijiom lovci u maskirnim uniformama. Ta moda dolazi iz amerike, a poznato je da su oni skloni preterivanju u svemu.

Podunavac

mikaccg kaže:
Godinama nosim M65 u zelenoj boji,sa i bez uloska ,zavisi od vremena i sve sto se vise pere bolje izgleda a sto se tice materjala nemam reci..od kupina do grabara.Da li neko zna gde ima da se nadju pantalone isto m65 sa uloskom ili bez.I njih sam nosio godinama ali sad su mi vec male...verovatno od pranjaRotilj

Možeš kolega da ih naručiš preko Qada-a u Beogradu. Ovo ti je njihov broj: 011/3105219.
A možeš i preko Pampero-a u Beogradu. Oni su skuplji ali im je i oprema kvalitetnija 5.11 Tactical series. Imaju kroj sličan M 65 ali kvalitetnije napravljen u dve nijanse zelene boje, u dva modela: Tactical Pant i TDU Pant. Ovo ti je njihov broj 011/3105210.

charuga

charuga kaže:
moje odelo je isto ovakvo samo je firma MARSHAL...isti print,kosulja,pantalone,duks,jakna..
img244.imageshack.us/img244/3448/61422506bm6jm5.jpg

kolege nasao sam radnju gde ima da se kupi ovakva jakna i pantalone...carp radnja ispod Pancevackog mosta..ribolovacka pijaca..15 000 u kompletu..pro logic..neko je trazio.
..............

mikaccg
 Podunavac hvala puno na info.odavno trazim original ali nisam mogao da nadjem,pozvacu ih sutraB)
uvek dobar pogodak

Podunavac
 Nema na čemu. Imaš i u Army Shop-u u BG 011/3343019 ili 011/2682429.

vlada lovac
 Podunavac, šta će moj prsluk kod tebeNo no no
pa još i slika ista, da mi vratiš prslukPalica

Podunavac
 Prsluk je kupljen prošle godine na sajmu lova i ribolova LORIST u N. Sadu, zajedno sa pantalonama, firma Percusion. Mislim da sam ga kupio na Grofovom štandu.Hmmm A što se tiče slike ne znam na šta misliš? ConfusedSreća što se nisam slikao u pantalonama, ostao bi gologuz kad ti vratim opremu.Siroma
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac
 Smekomislim na sliku koja je na samom prsluku, moj je kupljen u Nišu, cena mu je bila dosta visoka pa nisam imao za pantalone od iste firme nego sam ga uklopio sa onim koje sam već imao

Sniper Hunter
 i51.tinypic.com/2ak9pqf.jpg
Danas naletim u vojnom shopu za kamuflazu odlicno imitacija trske ,kukuruzaB)

i51.tinypic.com/n9pp3.jpg

i51.tinypic.com/9k2s07.jpg

Jeste da je vojno ali ja mislim da moze i za lov nema oznake cinove vetrovka kamuflazna

Cvele
 Sniper, to u Svici ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 U svici Cveleiveli 3

nidzamotocross
 Ja nosim ovakvo maskirno odelo...
nidzamotocross priložio:
atom19031.jpg

''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

nidzamotocross
 Evo i jakne, inace ovo je oprema svajcarskih vojnika, tamo je i kupljena... Uklapa se u sve...
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

kelt

ako se zarati kolega nabavi meni jedan komplet xxxlDragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac
 Zemo šta će ti XXXL veličina? Da nemaš neki tenk sakriven, pa hoćeš da ga maskiraš?ROFL
Tri prsta 2Kolce

kelt
 nemam tenk, ali zato imam torbu govanaROFL
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac
 Pa to si mogao i lepše da kažeš. Npr. rezervar za špricer (ili bevandu) ili ljubavni žulj.
Tri prsta 2Kolce

Jank
 Mi to zovemo "bojler za pivo"....tako je nekako lepše....samo što smeta u lovu....mislim teško se nosi pa bojlerdžije najradije love hodajući putem ne pada im na pamet da se provlače kroz šiblje i rastinje, to je ostavljeno nama mršavijima...ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

moravac
 Sve je ovo lepo za oci nemogu da komentarisem efikasnost svega toga,
ali ja sam za sveove godine lova naucio da je najbolje viseslojno oblacenje, tj vise tanjih stvari i nikako nezakopcavati zadnje dugme kosulje, to je ventilacija, ja sam od onih lovaca koji puno hodaju, volim da hodam jer tako vidim i puno divljaci, zato je potrebna lagana garderoba, to su neka moja vidjenja mozda i gresim ali to meni najvise odgovara u mom planinskom lovu, jer sam svestan toga da zima uvek dolazi od nogu, a ne od ruku i ramena.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,706 posete www.srbijalov.com