Lovačko udruženje
|
Jank |
Objavljen 02.03.2011. 23:18
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Bato pa što ovi iz upravnog odbora nisu sebi prvo napisali takvu odluku ili rešenje kako se već zove ako se toliko brinu o brojnosti divljači a ne da teraju lovce iz udruženja...Pa nije im Udruženje tata ostavio nego je udruženje svačije...svih vas...OVO JE VELIKA SRAMOTA...ALI FALA BOGU EVO OVDE IMA DOBRIH LJUDI DA PRUŽE SAVET I PRAVNU POMOĆ .......
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 23:22
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Da nisam ovo video ne bi verovao očima, a najlepše je to što se kolektiv nije potpisao nema dole u ime upravnog odbora, čak ni to ne bi valjalo zna se ko potpisuje takva dokumenta, lice ovlašćeno za predstavljanje i zastupanje kod njih je to izgleda upravni odbor, nema šta kolektivno telo, ko kad bi se na presudu potpisao sud a ne sudija.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.03.2011. 23:23
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Pa tu ni nema potpisa!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 23:26
|

Lovčina

|
Nema oni su kolektivno telo koje odlučuje a niko ne potpisuje, to mogao svako da napiše, e al sad gore ima delovodnik to opet ako je upisano u njega povlači svoje, ko je to upisao, pečet da im neko ukrade pa da to uradi mož da se desi al još da uvede u delovodnik to bi bilo baš čudno.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.03.2011. 23:29
|

Admin

|
Mora neko da potpiše!
Predsednik UO!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 02.03.2011. 23:30
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
Zamisli da je ovo validan dokumenat, pa to bi mogli da koriste i u drugim sferama.
"Zbog sve veceg broja stanova u izgradnji,odlucili smo da vam oduzmemo stan"
"Zbog smanjenja broja zaposlenih,odlucili smo da vam ukinemo penziju"
"Zbog vece potrsnje struje,odlucili smo da vam iskjucimo struju"
Ma milion novih razloga se moze primeniti na sve i svasta |
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.03.2011. 23:32
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ima delovodni broj, ima pečat, ali potpis JOK!
E sad treba videti šta piše u vašem statutu, kada i pod kojim uslovima prestaje članstvo u LU.
Ovo je van pameti. Ne piše ni po kom članu statuta, ni na osnovu kog člana zakona o udruženjima... pozivaju se 'na osnovu planskog smanjenja odstrela'! A što se nisu pozvali 'na osnovu visokog preleta pataka', isto bi bilo? Kakve veze ima bilo čije članstvo u LU, sa planskim smanjenjem odstrela?
Sve što smo ranije napisali, stoji.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 23:33
|

Lovčina

|
Pa trebao je al nije, e sad koliko je takav dokumenat validan ne moj mene da pitaš, evo pogledaću šta ima na internetu, lično mislim da dokumenat nije validan bez potpisa, ne može kolektivno telo da potpisuje dokumente, za to služi overa potpisa, i zakon poznaje samo lice ili lica ovlašćena za predstavljanje i zastupanje. Kad dođe do suda neće sud suditi upravnom odboru već odgovornom licu.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.03.2011. 23:34
|

Admin

|
Nema šanse da bilo šta slično piše u Statutu!!!
U suprotnom bi Statut bio nezakonit!!!

|
|
|
|
Bata79 |
Objavljen 02.03.2011. 23:40
|

Član

Upisa: 173
Pristupio: 29.12.2010. 17:54
|
Eto ljudi sta se sve radi! Ocigledno je neko zaboravio ili nije smeo da se potpise! Bitno da to stoji u zapisniku na odrzanoj skupstini, a i kako je neko mogao da im ukrade pecat i da bas svim lovcima koji su van podrucja Crne Trave posalje koverte. Pa odakle adrese lovaca? |
|
|
|
Bata79 |
Objavljen 02.03.2011. 23:43
|

Član

|
LU Aleksandrovo kaže:
Pa trebao je al nije, e sad koliko je takav dokumenat validan ne moj mene da pitaš, evo pogledaću šta ima na internetu, lično mislim da dokumenat nije validan bez potpisa, ne može kolektivno telo da potpisuje dokumente, za to služi overa potpisa, i zakon poznaje samo lice ili lica ovlašćena za predstavljanje i zastupanje. Kad dođe do suda neće sud suditi upravnom odboru već odgovornom licu. A ko je ovde odgovorno lice, predsednik skupstine, predsednik UO, upravnoik lovista ili presednik udruzenja? |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 23:43
|

Lovčina

|
Ma znam zezam se, a i ti već jednom uzmi pa piši ministarstvu da sutra ujutro dobiju, filozofiranje sa nama neće ti pomoći, oćeš da ja napišem ministarstvu umesto tebe.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.03.2011. 23:44
|

Admin

|
PREDSEDNIK UDRUŽENJA koji je i Predsednik UO!!!!

|
|
|
|
paninm |
Objavljen 02.03.2011. 23:45
|

Stari član

|
ma to su oni tebi poslali,da bi ti pomislio da si iskljucen da ne bi platio clanarinu,pa da te na kvarno uhvate "eto nije platio clanarinu, iskljucujemo ga iz udruzenja"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.03.2011. 23:46
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Znam Sremac, da to ne može da piše u statutu. Kažem da u statutu piše, na osnovu čega može da prestane članstvo, i da ne sme da bude smanjenje odstrela razlog za isključenje. Kolega, ne može te niko isključiti iz LU, na osnovu planskog smanjenja odstrela. To je budalaština! Obrati se nadzornom odboru svog LU, pa onda i lovnom inspektoru. Neko se gadno zeza sa pisanjem tih budalaština. Ili neko ima viška para u kasi, pa bi da preko plaćanja kazni popuni malo budžet Srbije.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.03.2011. 23:47
|

Admin

|
paninm kaže:
ma to su oni tebi poslali,da bi ti pomislio da si iskljucen da ne bi platio clanarinu,pa da te na kvarno uhvate "eto nije platio clanarinu, iskljucujemo ga iz udruzenja"
I ovo je lako moguće!

|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 23:49
|

Lovčina

|
Bata79 kaže:
LU Aleksandrovo kaže:
Pa trebao je al nije, e sad koliko je takav dokumenat validan ne moj mene da pitaš, evo pogledaću šta ima na internetu, lično mislim da dokumenat nije validan bez potpisa, ne može kolektivno telo da potpisuje dokumente, za to služi overa potpisa, i zakon poznaje samo lice ili lica ovlašćena za predstavljanje i zastupanje. Kad dođe do suda neće sud suditi upravnom odboru već odgovornom licu. A ko je ovde odgovorno lice, predsednik skupstine, predsednik UO, upravnoik lovista ili presednik udruzenja?
E majke ti jer ti nas onako malo zezaš odozdole.
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 02.03.2011. 23:49
|

Stari član

|
uradi to sto kaze lala, ali ipak uplati clanarinu,da se obezbedis. |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 23:52
|

Lovčina

|
Nisam siguran al sve mi ovo deluje kao neko navlačenje, ne znam šta da mislim, jedno mu pišeš a on stalno drugo odgovara.
Ja se isključujem iz ove rasprave.
|
|
|
|
Bata79 |
Objavljen 02.03.2011. 23:52
|

Član

|
Hvala na ponudi ali mislim da za sada nema potrebe, vec sam rekao da im se pise tuzba. Ali ako zapne negde sigurno cu traziti pomoc od svih vas ovde. Nego sam hteo da se vidi sta sve ljudi rade po udruzenjima! Pa dokle bre vise, nas bre lovce maltretira ko kako stigne ocigledno! Ali je dobro sto postoji ovakav forum, pa lepo po racunaru i saznas sta te interesuje i naravno uvek naidjes na neke dobre savete, pa podelis sa kolegama. |
|
|