Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko udruženje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko udruženje
Jank
 Bato pa što ovi iz upravnog odbora nisu sebi prvo napisali takvu odluku ili rešenje kako se već zove ako se toliko brinu o brojnosti divljači a ne da teraju lovce iz udruženja...Pa nije im Udruženje tata ostavio nego je udruženje svačije...svih vas...OVO JE VELIKA SRAMOTA...ALI FALA BOGU EVO OVDE IMA DOBRIH LJUDI DA PRUŽE SAVET I PRAVNU POMOĆ .......www.kolobok.us/smiles/personal/scenic.gif
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

LU Aleksandrovo
 Da nisam ovo video ne bi verovao očima, a najlepše je to što se kolektiv nije potpisao nema dole u ime upravnog odbora, čak ni to ne bi valjalo zna se ko potpisuje takva dokumenta, lice ovlašćeno za predstavljanje i zastupanje kod njih je to izgleda upravni odbor, nema šta kolektivno telo, ko kad bi se na presudu potpisao sud a ne sudija.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Sremac75
 Pa tu ni nema potpisa!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

LU Aleksandrovo
 Nema oni su kolektivno telo koje odlučuje a niko ne potpisuje, to mogao svako da napiše, e al sad gore ima delovodnik to opet ako je upisano u njega povlači svoje, ko je to upisao, pečet da im neko ukrade pa da to uradi mož da se desi al još da uvede u delovodnik to bi bilo baš čudno.

Sremac75
 Mora neko da potpiše!
Predsednik UO!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

paninm
 Zamisli da je ovo validan dokumenat, pa to bi mogli da koriste i u drugim sferama.
"Zbog sve veceg broja stanova u izgradnji,odlucili smo da vam oduzmemo stan"
"Zbog smanjenja broja zaposlenih,odlucili smo da vam ukinemo penziju"
"Zbog vece potrsnje struje,odlucili smo da vam iskjucimo struju"
Ma milion novih razloga se moze primeniti na sve i svasta

Lala
 Ima delovodni broj, ima pečat, ali potpis JOK!
E sad treba videti šta piše u vašem statutu, kada i pod kojim uslovima prestaje članstvo u LU.
Ovo je van pameti. Ne piše ni po kom članu statuta, ni na osnovu kog člana zakona o udruženjima... pozivaju se 'na osnovu planskog smanjenja odstrela'! A što se nisu pozvali 'na osnovu visokog preleta pataka', isto bi bilo? Kakve veze ima bilo čije članstvo u LU, sa planskim smanjenjem odstrela?
Sve što smo ranije napisali, stoji.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

LU Aleksandrovo
 Pa trebao je al nije, e sad koliko je takav dokumenat validan ne moj mene da pitaš, evo pogledaću šta ima na internetu, lično mislim da dokumenat nije validan bez potpisa, ne može kolektivno telo da potpisuje dokumente, za to služi overa potpisa, i zakon poznaje samo lice ili lica ovlašćena za predstavljanje i zastupanje. Kad dođe do suda neće sud suditi upravnom odboru već odgovornom licu.

Sremac75
 Nema šanse da bilo šta slično piše u Statutu!!!
U suprotnom bi Statut bio nezakonit!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Bata79
 Eto ljudi sta se sve radi! Ocigledno je neko zaboravio ili nije smeo da se potpise! Bitno da to stoji u zapisniku na odrzanoj skupstini, a i kako je neko mogao da im ukrade pecat i da bas svim lovcima koji su van podrucja Crne Trave posalje koverte. Pa odakle adrese lovaca?

Bata79

LU Aleksandrovo kaže:
Pa trebao je al nije, e sad koliko je takav dokumenat validan ne moj mene da pitaš, evo pogledaću šta ima na internetu, lično mislim da dokumenat nije validan bez potpisa, ne može kolektivno telo da potpisuje dokumente, za to služi overa potpisa, i zakon poznaje samo lice ili lica ovlašćena za predstavljanje i zastupanje. Kad dođe do suda neće sud suditi upravnom odboru već odgovornom licu.
A ko je ovde odgovorno lice, predsednik skupstine, predsednik UO, upravnoik lovista ili presednik udruzenja?

LU Aleksandrovo
 Ma znam zezam se, a i ti već jednom uzmi pa piši ministarstvu da sutra ujutro dobiju, filozofiranje sa nama neće ti pomoći, oćeš da ja napišem ministarstvu umesto tebe.

Sremac75
 PREDSEDNIK UDRUŽENJA koji je i Predsednik UO!!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

paninm
 ma to su oni tebi poslali,da bi ti pomislio da si iskljucen da ne bi platio clanarinu,pa da te na kvarno uhvate "eto nije platio clanarinu, iskljucujemo ga iz udruzenja"

Lala
 Znam Sremac, da to ne može da piše u statutu. Kažem da u statutu piše, na osnovu čega može da prestane članstvo, i da ne sme da bude smanjenje odstrela razlog za isključenje. Kolega, ne može te niko isključiti iz LU, na osnovu planskog smanjenja odstrela. To je budalaština! Obrati se nadzornom odboru svog LU, pa onda i lovnom inspektoru. Neko se gadno zeza sa pisanjem tih budalaština. Ili neko ima viška para u kasi, pa bi da preko plaćanja kazni popuni malo budžet Srbije.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75

paninm kaže:
ma to su oni tebi poslali,da bi ti pomislio da si iskljucen da ne bi platio clanarinu,pa da te na kvarno uhvate "eto nije platio clanarinu, iskljucujemo ga iz udruzenja"

I ovo je lako moguće!
PraviloPraviloPravilo
Palica

LU Aleksandrovo

Bata79 kaže:

LU Aleksandrovo kaže:
A ko je ovde odgovorno lice, predsednik skupstine, predsednik UO, upravnoik lovista ili presednik udruzenja?

E majke ti jer ti nas onako malo zezaš odozdole.

paninm
 uradi to sto kaze lala, ali ipak uplati clanarinu,da se obezbedis.

LU Aleksandrovo
 Nisam siguran al sve mi ovo deluje kao neko navlačenje, ne znam šta da mislim, jedno mu pišeš a on stalno drugo odgovara.

Ja se isključujem iz ove rasprave.

Bata79
 Hvala na ponudi ali mislim da za sada nema potrebe, vec sam rekao da im se pise tuzba. Ali ako zapne negde sigurno cu traziti pomoc od svih vas ovde. Nego sam hteo da se vidi sta sve ljudi rade po udruzenjima! Pa dokle bre vise, nas bre lovce maltretira ko kako stigne ocigledno! Ali je dobro sto postoji ovakav forum, pa lepo po racunaru i saznas sta te interesuje i naravno uvek naidjes na neke dobre savete, pa podelis sa kolegama.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,344,699 posete www.srbijalov.com