Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
ssekir75
 dobar pogodak! Bravo 2
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

klaja
 i43.tinypic.com/2a69l55.jpg
Kolega Mb-bb i ja,Plavna 21.12.2013
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Jank

klaja kaže:
i43.tinypic.com/2a69l55.jpg
Kolega Mb-bb i ja,Plavna 21.12.2013

Srećno i berićetno Klajo.....Bravo 2ByeBravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

klaja
 Hvala ujaceSreanOdobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

PEZ
 Cestitke Klajo Odobreno
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

veljko__
 Klajo Bravo 2
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

nidzamotocross
 Klajo, Zorane, sve čestitke na odstrelima. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

golf071
 Svaka cast majstori.Odobrenoiveli
Novine

bela
 bravo klajo i mb-bb .jel može neki dodatni komentar ???kako kilko daleko ??koliko brenera po komadu ?? kakav teren? kolko piva posle lova itd
...
vižlan i terier

Sremac75
 Čestitke kolegama Kolce!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Evodija
 U subotu 21.12 2013. organizovan je lov na DS u Mošorinu.
Bio je lep i dobro organizovan lov. Došlo je 120 lovaca.
Bili su i najbliži saradnici preCednika LU LUG Zrenjanin.
I to u pratnji "DeBe"-a.Tako su rekli.
Pošto vole piletinu, a neznaju dali će domaćin ponuditi (nije to Krčedin) oni su istu poveli sa sobom. ROFL
Posle lova je bio ručak za sve goste i druženje.
Bilo bi dobro da neko postavi slike iz ovog lova.

klaja

bela kaže:
bravo klajo i mb-bb .jel može neki dodatni komentar ???kako kilko daleko ??koliko brenera po komadu ?? kakav teren? kolko piva posle lova itd
...

Evo malo da dopunim..lov i organizacija odlicna,bezbednost na visokom nivou.Ono sto mi se svidelo na samom pocetku lova je strogo upozorenje lovnika i grupovodja da se iskljucivo puca kugla i da upotrebu krupne sacme nece tolerisati.Mb-bb i ja smo bili u pogonu,teren lep ali skoro pa neprohodan ali prepun traga i domacini kazu da ima pokoji copor,pucalo se samo na nazimad zbog visoko suprasnih krmaca. Bilo je tri pogona,prvi pogon nista osim lisice,kune i macke. Drugi pogon pucalo se na copor od 10-tak nazmedi ali promasaj.Dok smo kretali prema trecem mestu za pogon javljaju na motorolu da je usao veliki copor na nekih 200m od nas u tom mi za nasim domacinom izlazimo iz gustisa na jednu veliku tablu oranja.Domacin vikne eno ih a copor od jedno 10-tak nazmedi trci preko cistine ali jedno na svu srecu zaostaje nekih 20m .Dizemo puske daljina nekih 80m,prvi podbacaj podignem malo i pogodak kicma,pada ali ustaje i odvlaci zatim kolega Mb-bb pogadja i nema dalje.Odstreljeno je cetiri komada,vidjeno jako puno svinja na dosta malom terenu kojeg smo terali.Da napomenem pogon je bio fakticki bez kerova(nod i jazavicar),nisu hteli da plase jelensku divljac i suprasne krmace.Odlicno gazdovanje i briga o divljaci pa je i rezultat odlican.Neka me kolega Mb-bb dopuni ako sam nesto preskocio.Posle lova rucak i hladan spricer.

Podunavac
 Čestitke kolegama na odstrelima.Bravo 2
Nego nije ladan špricer baš za ovakvo vreme. Bolje ide kuvano vino.iveli 2
Tri prsta 2Kolce

mb-bb
 Nemam šta puno da dopunjavam kolegu Kraju osim da pohvalim domaćine za odličnu organizaciju i da se zahvalim na gostoprimstvu...Bravo 2
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

Jank

Podunavac kaže:
Čestitke kolegama na odstrelima.Bravo 2
Nego nije ladan špricer baš za ovakvo vreme. Bolje ide kuvano vino.iveli 2

Nešto me steglo grlo....i meni bi više prijalo kuvano....crno....a može i radža ....naravno samo posle lova kada se odloži oružje....Pivo
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

bela
 hvala klajo još jednnom čestitke
Bravo 2
vižlan i terier

Sremac75
 Juče je u organizaciji lovačkog društva Neštin održan lov na DS.

Lov je bio uspešan, "dignuto" je nekoliko divljih svinja, ali je bilo dosta promašaja.

Ipak, jedna je i odstreljena!

Bezbednost na nivou!
Sremac75 priložio:
89289220131229_145859_22_1.jpg

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Dikavac
 Bravo 2OdobrenoKolce

Svaka cast, ja nikako da se nakanim i odem na jedan takav lov u ravnici ..Znam da ima ds, ali nekako drugaciji teren,nema onih bregova,kotlina borova, jela... paprati ``do guse`` iveli

klaja
 Tako je Sremac,bezbednost i organizacija odlicni.Divljaci je bilo poprilicno ali neke sreca nije posluzilaOdobrenoSrean

Podunavac
 Učesnici jučerašnjeg lova u neštinu.

i41.tinypic.com/2duxxcz.jpg

i44.tinypic.com/24fh25h.jpg

Posle prvog pogona.

i41.tinypic.com/15cn9kn.jpg

Ekipa Srbijalov.

i42.tinypic.com/mhwnm9.jpg
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,575,072 posete www.srbijalov.com