Tako mi nešto poznat čovek a nisam mogao da se setim odakle se znamo.Kad ono bili zajedno u biblioteci i čitali stručnu literaturu iz šumarstva.Kada smo sve pročitali prešli smo u sledeću biblioteku i tako dok mi jedan fini đak nije slučajni stao na ruku.Pa sam morao da promenim biblioteku i literaturu.Kad sam se probudio ja i dalje u prvoj biblioteci prešao na na bibliotekarku i tada je došlo do prekida filma.Od tada slabo i novine čitam a kamo li stručne literature.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
Opaaa pa vi bez mene krenuli da vodite svoj rat protiv imperijalističke bande. Predsedniče da se predstavim. �ura. Onaj što ima tešku ruku. Pamet u glavu predsedniče. I slušaj tvog sekretara jer si se potpisivanjem ugovora o radu sa ovim tvojim kvazi Olivaresom u mutne radnje upetljao. Čoveku koji je lažirao diplomu davao si platu i ti i on ste oštetili LU za određenu sumu novaca. To se zove krivično delo prevare, a vodi računa da ne budeš saučesnik sa Sir Oliverom.
Saučesnik si jer si znao da je diploma falš, a jeste jer je opštepoznato da srednja šumarska postoji samo u SM i KV tako da ako si pametan čovek nemoj da vređaš poštene ljude koji hoće da se zakon poštuje nego se brže zavuci u mišiju rupu jer ne zakopčava niko na ovom forumu košulju na leđima da iz aviona ne vidimo falsifikovanu ispravu.
Indjijanac imaš maksimalnu podršku.
Ali u Šapcu sigurno nema Bogoljube.
A ti predsedniče dobro pročitaj onih par krivičnih dela koje sam citirao i vodi računa da se ne nađeš u nekom od njih ili kao saučesnik ili kao izvršilac.
Zanima me kako bi bilo lepo da se Kurir Predator zainteresuje za Sir Olivera i Binga. Samo da Bing ne ode u Sing Sing.
bogoljub kaže:
Srednja Šumarska ima i u Novom Sadu.
Grešiš sinko silno grešiš. Evo ti spiska srednjih škola u NS
Srednje škole u Novom Sadu
e-gimnazija
Elektrotehnička škola Mihajlo Pupin
Elitna Privatna Ekonomska Škola (Priv)
Gimnazija Isidora Sekulić
Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj
Gimnazija Olimp
Medicinska Škola Dositej Obradović
Muzička škola Isidor Bajić
Poljoprivredna škola - Futog
Prva privatna optičarska škola Paščan
Računarska gimnazija Smart
Srednja mašinska škola
Srednja poslovno menadžerska i Srednja informatička škola
Srednja saobraćajna škola
Srednja stručna saobraćajna škola - KRUG
Srednja škola Sveti Nikola i Srednja medicinska škola Hipokrat
ŠOSO Milan Petrović
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Alo Bing kako Sir Oliver? Štaa, falsifikovao je diplomu srednje šumarske!!???!! Pa ko ga je primio na posao sa tom diplomom? Koga li je zeznuo Bing?
Tebe!!??!!!!!??
Cccc, malac je pravi majstor kad je jednog tako iskusnog čoveka navukao...
punisher kaže:
Alo Bing kako Sir Oliver? Štaa, falsifikovao je diplomu srednje šumarske!!???!! Pa ko ga je primio na posao sa tom diplomom? Koga li je zeznuo Bing?
Tebe!!??!!!!!??
Cccc, malac je pravi majstor kad je jednog tako iskusnog čoveka navukao...
Nažalost mora mala ispravka ... ovako ide "Halo Bing kako brat ...šta opet zaglavio u zatvoru"....
Baš u sklopu mašinske,tekstilne i građevinske ima i ta Šumarska škola.Koju je završio moj komšija i sin od jednog druga.Direktor je moj bivši nastavnik Matić mnogo se pojavljivao po malim ekranima što u vezi škole a više u vezi sporedne stvari Fudbala.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
bogoljub kaže:
Baš u sklopu mašinske,tekstilne i građevinske ima i ta Šumarska škola.Koju je završio moj komšija i sin od jednog druga.Direktor je moj bivši nastavnik Matić mnogo se pojavljivao po malim ekranima što u vezi škole a više u vezi sporedne stvari Fudbala.
Bogoljube da se ne prepiremo oko sporedne stvari koja nema veze sa temom ali idi na sajt škole pa se uveri da nas ne smaraš sa nebitnim stvarima.
Divna škola,ljubazni prosvetni radnici,kuvarica kuva odličnu kaficu,jedina zamerka što neškoluju šumarske tehničare.baš dok sam čekao da sekretar završi izveštaj,popih kaficu sa direktorom ,inače je bio dan škole,dodje tu i jedan roditelj i onako čekajući me pita ;"jel i vi čekate da opravdate časove detetu?"a direktor će :"Ne njegovo dete je već završilo školu!"
Evodija kaže:
Predsedniče! traži pomoć, ZOVI, Inspekciju,policiju,komoru,VL (UPRAVNIKA LOVIŠTA),sekretarijat (Ješića) ministarstvo, da te brane od "nenormanog sekretara"
Sekretar i radnik u fazaneriji (uslovno lovočuvar dok ne spremi dokumentaciju) su do juče spavali zajedno a onda............................
Bilo bi dobro pogledati Ugovor o radu, pa navesti na koje radno mesto je primljen čovek. Uslovni lovočuvar ne postoji kao pojam, niti kao šifra delatnosti. Dok ne spremi dokumentaciju? Eee jes' je spremio, svaka čast... Pa kako zapošljavaš nekog bez dokumentacije?
Šta piše u Ugovoru o radu? Da li je, kako kažeš, 'uslovni' lovočuvar vršio poslove sa zakonskim ovlašćenjima iz ZODL? Da li ih je vršio 'uslovno' ili u punom kapacitetu? Razmisli šta pišeš, g. predsedniče, i nemoj da frkćeš na sekretara: on je samo uradio ono što je morao i bio obavezan. A ti izgleda baš i nisi!
Zamisli sledeći scenario: uprava srednje škole u Šapcu, nakon saznanja o falš diplomi, obaveštava tamošnju prosvetnu inspekciju, a ovi po službenoj dužnosti policiju (to je obaveza uprave da tako postupi). Istovremeno, Lovačka komora saznaje za pojavu falš papira; obaveštava nadležne. Upravnik vašeg lovišta (firma Vojvodjanski lovac, i odgovorni u njoj) mora takodje da obavesti nadležne organe o saznanjima u vezi diplome i zapošljavanja lovočuvara. Verovatno i inspekcija rada u Indjiji treba da obavi kontrolu i utvrdi činjenice u vezi ovoga, a kada vide potvrdu škole u kojoj je navodno završeno školovanje da je diploma falš, moraju i oni da obaveste nadležne. Pa onda lovna inspekcija, koja takodje mora da postupi slično, a usput možda naloži hitno zapošljavanje lovočuvara sa odgovarajućim obrazovanjem, uz pretnju npr. obustavljanja lova. Kako li će članovi vašeg LU reagovati? Garant će biti 'oduševljeni', a da će ljudi koji su svojim marifetlucima prouzrokovali to biti 'omiljeni', zar ne? Neće biti sekretar kriv.
Lovački savez Vojvodine ne može tu nešto direktno da uradi, ali može recimo da pomogne sa pravnim savetima, i da prisustvom na skupštini svojim autoritetom pomogne sekretaru i članovima LU u rešavanju ovog problema, a predsedniku LU, da se ne zaglibljuje dublje.
Sve u svemu, predsedniče, jako je loše ovo što se desilo u vašem LU - loše po samo LU. Poslušajte sekretara, uradite ono što u ovoj situaciji mora da se uradi po zakonu, nemojte sebe da dovedete u još težu situaciju. A ti lično, bolje razmisli šta si potpisivao, i zbog čega. Povuci ručnu na vreme, jer zaista neko može da pomisli, posle ovih tvojih upisa, da verbalno podržavaš korišćenje falš papira, a da si tu podršku možda na neki način ozvaničio svojim potpisom na Ugovor o radu, recimo, ili stavom i izjavama na UO, ili na SKupštini LU. Ne zaboravi da se vode zapisnici. Ako si pogrešio, lepo kažeš da si bio u zabludi, ljudski je grešiti. Ali nije ljudski greške (bilo čije) braniti - u ovom slučaju, po meni, sve je jasno. Ne želim nikom ništa loše, ali ako jedan čovek svojim nečasnim ili nezakonitim postupkom dovede u pitanje rad celog LU, onda tu nema mesta za improvizacije - mora se uraditi ono što se mora.
Kolika je plata predvidjena za lovočuvara u vašem LU?
Indjijanac kaže:dodje tu i jedan roditelj i onako čekajući me pita ;"jel i vi čekate da opravdate časove detetu?"a direktor će :"Ne njegovo dete je već završilo školu!"
dobio sam odgovor na poslati mejl pokrajinskom sekretarijatu u kome obaveštavaju da će sutra na skupštini ispred sekretarijata biti prisutan Mr Milan Milašinović.
Još jednom se zahvaljujem sekretarijatu ovim putem na iskazanoj volji da izadju u susret zahtevima gradjana i korisnika lovišta.
Podrška za Indjijanca ! Pravda ce pobediti,Lovstvo će pobediti,Indjijanac će pobediti ,a ako bude suprotno da se nosimo svi zajedno u tri lepe...
Polako ali sigurno,nema se više kud ,upropastiše lovstvo kojekave vucibatine , ulizice i lopine poslednji je momenat da se obračunamo sa takvima i da se izvedu pred lice pravde ,samo napred Inđijac
Pošto je sve kristalno jasno mislim da Indjijančeva suprotna strana shvata da im postupci nisu korektni a verujem i protuzakoniti i da će se na vreme povući . Jer ako se sećate poziv na sebi ima dnevni red koji će najverovatnije biti izmenjen i nadopunjen
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?