Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: SAINT HUBERT - Lovac i pas

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
SAINT HUBERT - Lovac i pas
vladant

slavaplana kaže:
Vladanet da li si bio kao takmicar na kvalifikacijama za reprezentaciju ili kao posmatrac???

Kao meraklija, tj.posmatrac a sto?
Sveta Srpska zemlja!

slavaplana
 Pitam onako!!

Ljudi kazite sta imate??Ko Vam brani???Ako nemate sta da kazete CUTITE i dalje!!!!

Neka 5 coveka pisu i diskutuju a vi gledajte i cudite se cudu !!!

gavra bakos

slavaplana kaže:
U kinoloskom savezu!!!

Na sajtu KSS ga nema!
gavra bakoš

slavaplana
 Nazovi KSS i trazi od sekretara da ti dostave pravilnik!!!

vladant
 Danas na kupu Mediterana Tango del Cakic CACT CACIT, cestitke odgajivacu Sasi Cakicu i vlasniku i vodicu Predragu Dragacevcu veliki uspeh nase reprezentacije.
Sveta Srpska zemlja!

zoranp
 Svaka čast za Cakića!!!OdobrenoBravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

huntinggirl1
 Prilog koji je snimila RT Vojvodine, o pripremama i treningu naše reprezentativke Jasmine Silaški u Bečeju, emitovan u emisiji 'Razglednice'.

[movie=youtube]k2CvsnbBBb4[/movie]
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

huntinggirl1
 natalinci
pojedinačni plasman kod žena
1 talijanka
2 francuskinja
španjilka

naša jasna 60 poena
bilja 15 poena
šestić 30 poena
nova se nije takmičio
rezerva milomir ranković 63 poena

ni malo lepi rezultati na domaćem terenu

vladant
 Ko se jos takmicio od muskog dela ekipe?
Sveta Srpska zemlja!

huntinggirl1
 šestić i ranković su bili naša ekipa

slavaplana
 bruka!!

Lala
 Jedva čekam zvanični izveštaj sa svetskog prvenstva, a još više čekam da vidim (ako uopšte bude prilike) izveštaj rukovdstva naše reprezentacije!
Možda se oglasi i neko od reprezentativaca, pa da čujemo šta se to sve dešavalo, i zbog čega. Takodje čekam da čujem izjave i objašnjenja domaćina iz Natalinaca, pošto se nešto priča da je malo bilo divljači na terenu, pa ne znam koliko je to tačno?

Jedno je jasno: naši su uspeli da propisno uprskaju stvar na domaćem terenu!Sad

Ima jedna dobra stvar u svemu ovome: barem će sada (nadam se) prestati samohvalisave priče i izjave. Izgleda ipak treba dobro bubnuti na zemlju, da bi neki ljudi mogli shvatiti realnost.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

tulipan
 18.10. 2012. Nis - svecano otvaranje
imageshack.us/a/img829/6444/picture046w.jpg

Uploaded with ImageShack.us
imageshack.us/a/img338/2269/picture045hk.jpg

imageshack.us/a/img688/5118/picture042hm.jpg

imageshack.us/a/img233/3382/picture036e.jpg

imageshack.us/a/img248/8057/picture037kk.jpg

imageshack.us/a/img402/1171/picture041lt.jpg

imageshack.us/a/img62/6204/picture043b.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 NATALINCI
imageshack.us/a/img593/9265/picture050lv.jpg

imageshack.us/a/img211/4749/picture048r.jpg

imageshack.us/a/img515/8741/picture055p.jpg

imageshack.us/a/img594/6440/picture060e.jpg

Poenter-kralj polja

zoranp
 Nije li žalosno da Nemci imaju jednog ili nijednog psa (nisam siguran za prvog psa s leva ) NKD-a ili NOP-a u reprezentaciji??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Jank

Lala kaže:
Jedva čekam zvanični izveštaj sa svetskog prvenstva, a još više čekam da vidim (ako uopšte bude prilike) izveštaj rukovdstva naše reprezentacije!
Možda se oglasi i neko od reprezentativaca, pa da čujemo šta se to sve dešavalo, i zbog čega. Takodje čekam da čujem izjave i objašnjenja domaćina iz Natalinaca, pošto se nešto priča da je malo bilo divljači na terenu, pa ne znam koliko je to tačno?

Jedno je jasno: naši su uspeli da propisno uprskaju stvar na domaćem terenu!

Obzirom da se radi o mom LU i ljudima koji su učestvovali u organizovanju ove utakmice, danas nam je svoje utiske preneo moj kolega iz grupe. To da nije bilo divljači sigurno pričaju zlonamerni. Fazani su puštani na poligone dva sata pre utakmice, svaki takmičar je imao pravo da odstreli dva fazana ali samo iz marke. Nisam učestvovao ni pratio ovo takmičenje pa nebih da pominjem imena ali kako nam je on ispričau naš najveći favorit se pre utakmice hvalio kako će on i njegov pas počistiti sve pred sobom ali cvrc nije imao ni odstrel ni marku ili slično.

Pa mi imamo fazana u našem lovištu za izvoz, do doručka smo svi imali po fazana, do podneva smo svi stigli svojim kućama, usput je podignuto na desetine srna, lično sam "naleteo" na 3 srndaća od kojih je jedan imao doooobre trofejne rogove, samo ispred mene je iskočilo dva zeca koga još ne lovimo.... a i ostale kolege su podizali zečeve sa loge....sve u svemu lovački raj....Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

vladant
 Djovinko Del Rade Savic, treci na svettskom prvenstvu od svih kontinentalaca, veliko bravo za Radeta Savica!
Toliko o zvakanju divljaci itd...
Sveta Srpska zemlja!

Nikola Vojinovic
 Pozdrav svima!

Prvo za Janka, takodje sam se cudio da Nemacka reprezentacija u svojoj ekipi ima samo jednog nemackog pticara i to kuja od cc 10 godina sa vodicem od 70+ godina!!! Sta nam to govori?! Uglavnom u vecini reprezentacija preovladavaju seteri, zatim poenteri, bretoni i na kraju nemacki pticari, bilo je vizli, nekoliko gordon setera, springera i cak jedan irski seter...

Slavo, cista sugestija za tebe! Pre nego sto zastupas necije interese/stavove, probaj da sam vidis i uveris se u to sto zastupas!!!

Rezultati su takvi kakvi su i sada niko ne sme da kaze da je "ostecen" jer smo mi kao zemlja organizatori, pa bi to bila nasa bruka... Mogu samo da kazem i prenesem komentare sa kvalifikacija koje su se odrzale u Nisu, gde su za neke "favorite" ljudi rekli "onaj pas se muva oko gazde"!!! A ja sam na osnovu nekih komentara sa ovog foruma ocekivao da vidim masinu!!! Ljudi cija sujeta nije prerasla razum, sami su se povukli i rekli "mi ovde nemamo sta da trazimo", pa su tako izbegli svoju bruku i izbegli da brukaju svoju zemlju...

Gospodinu Savicu, cestitke u moje ime i mogu da prenesem, da je veliki broj takmicara iz zemalja u regionu, takmicio psima koji vuku poreklo njegove krvne linije!
Priroda, kerovi i lov!

Lala

Jank kaže:

Lala kaže:
Možda se oglasi i neko od reprezentativaca, pa da čujemo šta se to sve dešavalo, i zbog čega. Takodje čekam da čujem izjave i objašnjenja domaćina iz Natalinaca, pošto se priča da je malo bilo divljači na terenu, ne znam koliko je to tačno?

Jedno je jasno: naši su uspeli da propisno uprskaju stvar na domaćem terenu!:

Obzirom da se radi o mom LU i ljudima koji su učestvovali u organizovanju ove utakmice, danas nam je svoje utiske preneo moj kolega iz grupe. To da nije bilo divljači sigurno pričaju zlonamerni. Fazani su puštani na poligone dva sata pre utakmice, svaki takmičar je imao pravo da odstreli dva fazana ali samo iz marke. Nisam učestvovao ni pratio ovo takmičenje pa nebih da pominjem imena ali kako nam je on ispričau naš najveći favorit se pre utakmice hvalio kako će on i njegov pas počistiti sve pred sobom ali cvrc nije imao ni odstrel ni marku ili slično.

Pa mi imamo fazana u našem lovištu za izvoz, do doručka smo svi imali po fazana, do podneva smo svi stigli svojim kućama, usput je podignuto na desetine srna, lično sam "naleteo" na 3 srndaća od kojih je jedan imao doooobre trofejne rogove, samo ispred mene je iskočilo dva zeca koga još ne lovimo.... a i ostale kolege su podizali zečeve sa loge....sve u svemu lovački raj....Kiss

Jank, moguće je da su te neproverene priče o nedostatku divljači u stvari pokušaj traženja opravdanja za slab rad pasa i takmičara.
Zato sam se i ogradio, u upisu, da ne znam koliko su tačne te priče. A priča uvek bude, i ovakvih i onakvih.
Na kraju krajeva, svi takmičari su imali iste ili slične uslove, tako da džaba priče.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Aca Velika Plana
 Evo mene posle jednog kaceg odmora iliti receno bana, Smile
Iskreno izborom reprezentacije nisam bio zadovoljan i muskih i zenskih,prvo psi koji su korisceni tamo nisu bili za to,a drugo takmicari koji su isli uopste nisu shvatali nista za ozbiljno,da Natalince nema divljac to je malo nedolicno reci,maltene su najjaci u centraloj Srbiji sa zecom i fazanom,tek srnecom divljaci... Pas koji je po nekim ljudima MNOGO obecavao,nije nista dao,a pas koji je TREBAO da bude tamo gle cuda 3 -ci u svetu za kontinetalce(iako nisam ljubitelj NKD skidam kapu za ovaj rezultat nije lako postici ovo),mislim da smo se obrukali na svom terenu samo tako,nisu dzaba Bugari bili prvi,vezbali ljudi na svom terenu pa znali sta da rade,a za ove nase nisam siguran da su imali neki trening pre prvenstva. Confused
Najbolje bi bilo da se takmicari sami jave i da kazu sta je bilo to i zasto su posrnuli na domacem terenu,voleo bih da vidim sta je razlog ovom debaklu. Sad Confused

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Loviti u drugom lovistu ili Lovac gost! LOVAČKA UDRUŽENJA 71 21.10.2017. 10:46
LOVAC - strast,nasledje ili pomodarstvo LOVAČKE PRIČE 65 30.04.2014. 08:02
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
FINANSIJSKI IZVEŠTAJ DOO "VOJVOĐANSKI LOVAC" NOVI SAD ZA 2011. GODINU LOVAČKA UDRUŽENJA 5 08.05.2013. 23:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,547,082 posete www.srbijalov.com