Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polaganje lovačkog ispita

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polaganje lovačkog ispita
nidzamotocross
 A da ima divljaci, potrebno je... Jaooo
Zakon, kodeks, etika - sta to bese?
I to bese neka teorija..

Samo tu teoriju malo onih uklopi u praksu.. Nema se prilike..

U Srbistanu, sa ovoliko divljaci kao kod mene sto je, onaj ko ima dobru, jaku praksu, taj ili ima mnooogo dubok dzep, ili se bavi krivolovom. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

DakiNS

nidzamotocross kaže:
A da ima divljaci, potrebno je... Jaooo
Zakon, kodeks, etika - sta to bese?
I to bese neka teorija..

Samo tu teoriju malo onih uklopi u praksu.. Nema se prilike..

U Srbistanu, sa ovoliko divljaci kao kod mene sto je, onaj ko ima dobru, jaku praksu, taj ili ima mnooogo dubok dzep, ili se bavi krivolovom. Smile

Nidžo mlad si čovek ,i jako mi je drago kada od jednog mladog čoveka pročitam ovakav upis. A sa druge strane mi ja žao što umesto da uživate u lovu i učite ispravne stvari od starijih lovaca vi ste primorani da sve ovo proživljavata i još pored toga morate da se borite sa neukošću i kriminalom. Kada je koleginica Sanja napisala : "Lovac je gospodin" mnogi je nisu shvatili pa su gospodin - poistovetili sa bogat. U stvari Kod pravog lovca reč gospodin treba poistovetiti sa - kulturan, edukovan , viteških manira i vrhunski sportista.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ultras035
 @DakiNS
@nidzamotocross
Sa Dakijevim upisom mozemo zavrsiti debatu...
Nazalost i ako sebe smatram pocetnikom, mnogo manje uzivam u lovu, nego sto se nerviram i "jedem"...imam dobru volju da nesto promenim, ali kako,cime i sa kime?!
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

ssekir75
 e nidzo ta ti je dobraStari
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

mrwa22250
 uzimajuci u obzir koliko po udruzenjima,drustvima i sekcijama ima prave lovacke gospode na koju bi mladi lovci trebali da se ugledaju,mozda i nije los predlog ukidanje pripravnickog staza.ika
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

draza munja
 Molim da razjasnimo nesto, koliko vidim na netu po novom zakonu pripravnicki staz je ukunut,direktno se izlazi na polaganje.Ako neko zna nesto vise neka napise.Pokusavam vec neko vreme da stupim u kontakt sa LU Kosutnjak da se raspitam oko prvo sledeceg termina za polaganje ali mi ne uspeva .Niko se ne javlja na tel.Molim za pomoc ili za neku drugu adresu gde mogu naci termin polaganja.
Pas

Zoran Zoli
 Zovi sekretara Mileta Cuka na mobilni telefon
srbijalov

draza munja
 Daj telefon
Pas

Zoran Zoli
 Gde lovis , u kojoj si sekciji .
srbijalov

draza munja
 lovio nekad u Krajini.Sad moram sve ponovo jer nemem papire,neki dan polagao za oruzje koje sam godinama imao,dobio sam i odobrenje u petak za pusku.Zivim u Sremcici,verovatno bi me tu rasporedili...Molim za svaku pomoc jer ne poznajem ljude....A ako znate nekog da prodaje povoljno ocuvanu pusku javite/// unapred hvala
Pas

Zoran Zoli
 Poslacu ti broj mobilnog telefona naseg sekretara na pp
srbijalov

dalibor
 Drage kolege koliko imam informaciju ove godine se nece odrzavati polaganje lovackog ispita? pa bih zamolio vas koji znate nesto vise o tome, da mi kazete da li je informacija tacna. Bye
Hunting is a passion! Pas

ohotnik

dalibor kaže:
Drage kolege koliko imam informaciju ove godine se nece odrzavati polaganje lovackog ispita? pa bih zamolio vas koji znate nesto vise o tome, da mi kazete da li je informacija tacna. Bye
Skoro je tacna Polaganje ispita je stopirana a na moje pitanje Tatovic iz Lss odmahuje rukom i neodgovara zbog cega i zasto A covek je zaduzen za to.Nesto se opet menja verovatno kao i uvek na stetu lovaca sadasnjih i buducih

ssekir75
 skroz stopirana ili samo u tom LU?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

dalibor

ssekir75 kaže:

Ja koliko sam informisan skroz su stopirana.
Hunting is a passion! Pas

Bajkela
 Ja sam pripravnik od septembra (iako vise nema pripravnickog staza) i od tada cekam da bude organizovano polaganje lovackog ispita u mom LD. Ako je ovo tacno kao sto kazete onda nikako ne valja. Sad
Indjijanac
Lisica

DakiNS

Bajkela kaže:
Ja sam pripravnik od septembra (iako vise nema pripravnickog staza) i od tada cekam da bude organizovano polaganje lovackog ispita u mom LD. Ako je ovo tacno kao sto kazete onda nikako ne valja. Sad

U Radovanu III Georgina je bila trudna 5 godinaGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ssekir75

dalibor kaže:

ssekir75 kaže:

Ja koliko sam informisan skroz su stopirana.

u jbt onda sam uvatio zadnji vozPresrean

Bajkela

DakiNS kaže:

Bajkela kaže:

U Radovanu III Georgina je bila trudna 5 godinaGrin

I nece da rodi jos 10 godina ako treba!!!! Smeko
Indjijanac
Lisica

Bigman86
 Kolege ja sam danas sa jos cetvoro pripravnika bio na prvom od 6 predavanja koje smo duzni da odslusamo pre polaganja lovackog ispita.
Predavanje drzi lovocuvar, podeljeni su nam prirucnici za polaganje lovackog ispita i receno nam je da ce do Avgusta biti organizovano i polaganje.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1757 04.06.2025. 15:03
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,283 posete www.srbijalov.com