Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko udruženje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko udruženje
slavko75
 xaxaxa koji su ovo moroni ja vecu glupost u zivotu nisam cuo ni video zbog cega se ljudi iskljucuju iz lova ,pa taj upravni odbor neka sebe iskljuci iz lova radi smanjenja odstrela oooo bozeti pomozi sta se sve radi cccGlavu o zid
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sremac75

Bata79 kaže:
Hvala na ponudi ali mislim da za sada nema potrebe, vec sam rekao da im se pise tuzba. Ali ako zapne negde sigurno cu traziti pomoc od svih vas ovde. Nego sam hteo da se vidi sta sve ljudi rade po udruzenjima! Pa dokle bre vise, nas bre lovce maltretira ko kako stigne ocigledno! Ali je dobro sto postoji ovakav forum, pa lepo po racunaru i saznas sta te interesuje i naravno uvek naidjes na neke dobre savete, pa podelis sa kolegama.

B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

Bata79 kaže:
Hvala na ponudi ali mislim da za sada nema potrebe, vec sam rekao da im se pise tuzba. Ali ako zapne negde sigurno cu traziti pomoc od svih vas ovde. Nego sam hteo da se vidi sta sve ljudi rade po udruzenjima! Pa dokle bre vise, nas bre lovce maltretira ko kako stigne ocigledno! Ali je dobro sto postoji ovakav forum, pa lepo po racunaru i saznas sta te interesuje i naravno uvek naidjes na neke dobre savete, pa podelis sa kolegama.

Tužba sudu, koju hoćeš da pokreneš, je tvoja stvar, i možeš to da uradiš, ali dok to stigne na red, prodje dosta vremena. Da bi se brzo reagovalo, i da ne bi došao u situaciju da ne možeš da loviš, mislim da bi bilo najbolje da:

1. Uplatiš propisanu članarinu u roku
2. Obavestiš pismeno Nadzorni odbor tvog LU, i da sačuvaš kopiju dopisa, na koju će ti udariti pečat o prijemu, sa datumom
3. Da obavestiš pismeno lovnog inspektora o ovome, i priloži fotokopiju ovog dopisa iz LU
4. Da se obratiš pismeno predsedniku tvog LU, sa ZAHTEVOM, da se spreči nezakonit rad, i isključenje iz članstva, i da tražiš da te pismeno obavesti o preduzetom

Ja bih ovako uradio, a ti sad proceni sam, šta ti je najpametnije.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Jbote izgleda da će se ubrzo morati u lov ići sa advokatom!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

meshtan
 Ja hteo ne hteo sa advokatom moram u lov!CryROFL ne znam dal' da se smejem ili da placem?
Don't Be Afraid Of The Dark !

DakiNS

meshtan kaže:
Ja hteo ne hteo sa advokatom moram u lov!CryROFL ne znam dal' da se smejem ili da placem?
Ne znam šta je tu čudno kada već u lov samo zbog pasa moramo nositi celu biblioteku što ne bi i advokate vodili u lov, ili još bolje da stručni saradnici i lovnici završe prava i polože pravosudni ispit , ionako moraju biti pored nas u lovu

Browningbar
 Upravo se vratih sa sednice U.O. L.U. Radoslav Brkic - Boza iz Trstenika, utisci katastrofalni!

Upravni odbor odrzan konacno posle 5 meseci!
Glavesine pocinju pricu, zakuvava se, atmosfera je podgrejana!

[xhide]Predsednik kaze da su strucnjaci procenili da je propustna moc naseg lovista oko 800 clanova a mi ih imamo 1800 i tezimo ka povecanju tog broja!

Kaze da je 22.4.2011. zadnji dan za usvajanje statuta L.U. i zadnji dan za registraciju L.U. i da je jedan primerak oglednog statuta stigao u udruzenje kao i da je podeljen clanovima U.O.
Medjutim svi clanovi negoduju i kazu da nisu dobili svoj primerak statuta posle cega predsednik menja temu...

Zakazuje skupstinu L.U. za 26.3. posle 3 godine!
Zakazuje izbornu skupstinu za 9.4.2011.

Usvaja se predlog da sekcije postanu drustva!

Usvaja se predlog da udruzenje promeni ime!

Usvaja se clanarina od 7000 u dve rate (4+3)!
[/xhide]
Pravo u centar!
srbijalov

Limun

Browningbar kaže:
Upravo se vratih sa sednice U.O. L.U. Radoslav Brkic - Boza iz Trstenika, utisci katastrofalni!

[xhide]Predsednik kaze da su strucnjaci procenili da je propustna moc naseg lovista oko 800 clanova a mi ih imamo 1800 i tezimo ka povecanju tog broja!

Kaze da je 22.4.2011. zadnji dan za usvajanje statuta L.U. i zadnji dan za registraciju L.U. i da je jedan primerak oglednog statuta stigao u udruzenje kao i da je podeljen clanovima U.O.
Medjutim svi clanovi negoduju i kazu da nisu dobili svoj primerak statuta posle cega predsednik menja temu...

Usvaja se predlog da sekcije postanu drustva!

Usvaja se predlog da udruzenje promeni ime!

Usvaja se clanarina od 7000 u dve rate (4+3)!
[/xhide]
BOZE OPROSTI IM NEZNAJU STA RADE!!!!!!!!Glavu o zidGlavu o zidGlavu o zid
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mirko knezevic
 Jedino sto je dobro po meni ovde je da je clanarina po meni mala,ali dobro. A ovo ostalo vec vidjeno i poznato,tako da nista novo se nije desilo....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

slavaplana
 Upravni odbor moze da donese odluku da je zemlja ploca!!!!!!

Jank

paninm kaže:
Zamisli da je ovo validan dokumenat, pa to bi mogli da koriste i u drugim sferama.
"Zbog sve veceg broja stanova u izgradnji,odlucili smo da vam oduzmemo stan"
"Zbog smanjenja broja zaposlenih,odlucili smo da vam ukinemo penziju"
"Zbog vece potrsnje struje,odlucili smo da vam iskjucimo struju"
Ma milion novih razloga se moze primeniti na sve i svasta

U ovoj našoj zemlji sve je moguće.....Zamisli......Frown
"Zbog sve većeg broja razvedenih parova, odlučili smo da vam oduzmemo ženu".....ena

Oduzmite slobodno, potražiću neku mlađu ...yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Browningbar
 Knele to ni malo nije dobro kao sto pricas jer su velike dazbine savezu i drzavi tako da malo novca ostaje za kupovinu divljaci!Confused

[xhide]Kada je vec rec o divljaci upravnik je rekao da je protekle sezone odstreljeno oko 50% planiranih zeceva i 50% planiranih fazana po dozvolama i izvestajima koje ima a ima ih takodje samo 50%![/xhide]

[xhide]Onda je predsednik poceo da se gadja nekim milionima koji su nam potrebni a koje nemamo pa je tu bilo svakakvih reci![/xhide]
Pravo u centar!
srbijalov

Jank

mirko knezevic kaže:
Jedino sto je dobro po meni ovde je da je clanarina po meni mala,ali dobro. A ovo ostalo vec vidjeno i poznato,tako da nista novo se nije desilo....

Drugari vidim ima tu dosta problema, svi se borimo za što manje članarine zbog opšte ekonomske situacije ali ovako mala članarina koja je kod vas predložena ako nemate brojno članstvo može da dovede u pitanje poslovanje LU a o unosu divljači koju treba svakako kupiti da i ne govorimo...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

LU Aleksandrovo
 Browningbar, šta ti znači ono usvojeno je da sekcije postanu društva, mi u vojvodini koristimo oba naziva a oba znače da nemamo svojstvo pravnog lica, ono Društva kao lepše zvuči od sekcija, a i pre zakona iz 93. smo svi bili Društva. Do duše zakonom se možeš registrovati kao udruženje a da u nazivu umesto primera, lovačko udruženje piše lovačko društvo ili pak nešto drugo, ali se ipak registruješ kao udruženje.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Limun
 Odgovoricu umesto Brownija. To znaci bas to, da lepse zvuci i nista vise ni dosada nismo imali svojstvo pravnog lica, izmislili mlaku vodu!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 [xhide]Kada je vec rec o divljaci upravnik je rekao da je protekle sezone odstreljeno oko 50% planiranih zeceva i 50% planiranih fazana po dozvolama i izvestajima koje ima a ima ih takodje samo 50%![/xhide]

Khalil Gibran

Limun
 [xhide]Kada je vec rec o divljaci upravnik je rekao da je protekle sezone odstreljeno oko 50% planiranih zeceva i 50% planiranih fazana po dozvolama i izvestajima koje ima a ima ih takodje samo 50%![/xhide] Vise me zanima komentar na podvuceno!

Khalil Gibran

Limun
Ili komentar na ovo i sta su cekali dosad sa statutom!!!

Khalil Gibran

Limun

Browningbar kaže:

Ili kako komentarisati ovaj slucaj. Ljudi jer i kod vas tako?!

Khalil Gibran

Lala
 Pa kako su predavani godišnji finansijski izveštaji, ako niste imali skupštinu 3 godine? Ko je usvajao finansijske izveštaje? Lepo bogami...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,416,513 posete www.srbijalov.com