Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko odelo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko odelo
sheytan

DakiNS kaže:

sheytan kaže:
Mnogo, kako da nije mnogo!Stari

Al, jopet, skoro da nema jeftinije, tako da tju da zovem Chichu! (i ime je jedan od razloga shto mi se betjar svidja! Grin)
Ajde proveri ako ima tako kvalitetan a jeftiniji ja ionako hocu jos jedan

Ma, nema jeftiniji, a da je solidan! Tako da tju od Chiche verovatno da uzNem... Hvala ti puno! iveli 3

A ledja ne mosh da okachish?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS
 Nece s ledja nikako . Ima na ledjima isto traka navangasta i dzep od ramena do dole
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 ledja.jpgJBG i spreda i straga i s boka i odozgo i odozdo jedva ga sabio

DakiNS
 Eto sejtan dao sam ti ga malo s ledjaROFL

spiki
 Posto papuce?ROFL

DakiNS

spiki kaže:
Posto papuce?ROFL
E Spiki to moramo pitati ena

sheytan
 Drage kolege, ima li neko da preporuchi neki drugi prslook?

Naime, dragi kolega DakiNS mi je iscrpno opisao ovaj prslook(ovom prilikom mu se josh jednom zaFaljujem! iveli 3), ali prslook ima jedan nedostatak, meni neprihvatljiv - nema plastichnu postavu ledjnog dzepa(za odlaganje divljachi). Nishta strashno za jesen, ali ja bih ga pre svega koristio za prepelizze, tako da moram da trazim ipak neshto droogo... Cry

Znachi, kaki bi ja: bar 20 mesta za mechitje, nekoliko pravih dzepova, veliki dzep nazad sa PVC postavom, lepa lovachka zelena boja, shto trajniji materijal, i shto niza cena... Grin Ima li tako shtogod?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

DakiNS

sheytan kaže:

Naime, dragi kolega DakiNS mi je iscrpno opisao ovaj prslook(ovom prilikom mu se josh jednom zaFaljujem! iveli 3), ali prslook ima jedan nedostatak, meni neprihvatljiv - nema plastichnu postavu ledjnog dzepa(za odlaganje divljachi). Nishta strashno za jesen, ali ja bih ga pre svega koristio za prepelizze, tako da moram da trazim ipak neshto droogo... Cry

Znachi, kaki bi ja: bar 20 mesta za mechitje, nekoliko pravih dzepova, veliki dzep nazad sa PVC postavom, lepa lovachka zelena boja, shto trajniji materijal, i shto niza cena... Grin Ima li tako shtogod?
I tata bi sineSmeko

I Jevtic
 dobar prsluk dosta kosta ali i vredi svaku paru

DakiNS
 ???????

I Jevtic
 izvini daki sto sam promenio post ono od malopre je bila sala za sekija da se upeca ali se nije upeco pa sam promenio oko mislis na mene pozdrav

DakiNS
 Sheki je jedno priznao da gaji zmije u dzepu zato me sala ne cudiSmekoU NS sam obisao desetak prodavnica icene su astronomske a kada sam video ovaj nisam se dvoumio , ne reklamiram coveka ni ne poznajem ga ali za toliko para dosta se dobije

I Jevtic
 sheki je vodja kupatilskog klana videcete vi kad bude poceo da lije korpice za patrone pa kad se zaima kako ce da pljuste pareROFL

DakiNS
 Sheki imam resenje za tebe Lepo na HOZNTREGERE okaci plasticnu vrecicu za dzabanu i jedan mrezasti dzak za krompir gde turas prepelitye,ROFL i eto sve sto trebas a za DZ

I Jevtic
 prsluk sa dzepom treba lovcu koi ubija prepelice ko ne ubija nista on moze i da ide goROFL

sheytan

DakiNS kaže:
Sheki imam resenje za tebe Lepo na HOZNTREGERE okaci plasticnu vrecicu za dzabanu i jedan mrezasti dzak za krompir gde turas prepelitye,ROFL i eto sve sto trebas a za DZ

Smeko Bravo 2

Tako tje otprilike i da bidne!!! Vebanje

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

DakiNS
 Pa dobro neka sa tregera skine dzak od krompira a stavi dve vrecice za dzabanuROFL

Sniper Hunter

sheytan kaže:

Za prepELJIc torbicu na ledja!

DakiNS

Sniper Hunter kaže:

sheytan kaže:

Za prepELJIc torbicu na ledja!
Skupo brate mnogo jeftinije plasticna vrecica od hlebaROFL

sheytan
 Vid sad ovoga... Ovi karaju, al barem ne skretju sa teme... A ovaj predlaze DRUGU INVESTICIJU, a josh je i admin... qq mene... Cry

Bravo iveli 3

Ajmo predlog PRSLOOKA! Smile

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,131 posete www.srbijalov.com