Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Podmlatkari u lovu, da ili ne?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Podmlatkari u lovu, da ili ne?
Jank
 Još jedan moj sestrić je pročitao....to mi daje inspiraciju da se prisetim još kojeg lepog događaja...Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75

Podunavac kaže:
Ujke ne volim Angry, ali volim ujake.Podrka Dogovoreno !!!

StariKalanjikovTri prsta 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lovac Stari
 img130.imageshack.us/img130/570/foto0056jb.jpg
Gde mu smes uskratiti ovo zadovoljstvo Jaooo.
Dobar pogled.

Jank

Lovac Stari kaže:

Sve što sam dosad napisao su istiniti doživljaji iz detinjstva, kako sam zavoleo lov, ako zbog mojih upisa i jedan dečak sa ovog foruma istinski zavoli prirodu i lov...uspeo sam...bolje je ovako kao ovaj mali momak na čeki nego zgrčen i pokrivljen ispred kompjutera...Bravo 2

Jank
 Nisam već duže vremena ništa ispričao iz života u mom rodnom kraju, evo kako smo se nekada družili kada smo svi bili braća...moja nova

LOVAČKA PRIČA

da se ne zaboravi....Kiss

Moja kuća je jedna od poslednjih srpskih kuća na krivudavom i blatnjavom putu koji iz varoši vodi do čisto šiptarkog sela. Živeli smo jedni pored drugih, pomagali se u nevolji ali nikada nismo bili toliko bliski. U osnovnu školu išli smo zajedno. Moj drug Miftar, živeo je na susednom brdu, kuće su nam se dogledale. Nije bio baš neki đak ali je bio dobar drug, često smo se zajedno vraćali iz škole do jedne raskrsnice na kojoj smo igrali klikere. Nas nekoliko dečaka zaigramo se klikera pa i ne primetimo da već polako pada mrak a kad dođem kući majka bi me grdila zbog kašnjenja. Pa gde si do sad, pita me majka a ja kažem Ma imali smo pripreme za takmičenje iz matematike. Kada sam bio na samom završetku školovanja sretnem mog druga Miftara. Gde si šta radiš? a on mi kaže..Ne radim nigde, sećem drva, oženio sam i imam ćetvoro dece. Nije se školovao nije bio zaposlen ali nesebično je radio na natalitetu. Kada sam ga poslednji put sreo već je imao šestoro dece a ja sam tek osnovao porodicu. Nekada se ispred moje kuće okupljalo petnaestoro dece iz mog zaseoka, mojih rođaka, moje generacije a onda se pridružujemo, moje dve starije sestre i ja pa svi zajedno u školu. Danas u centru mog zaseoka od osam kuća sedam je urušeno i napušteno a u osmoj živi usamljena starica. A moj školski drug.odselio se na Kosovouselio se u neku srpsku kuću i uživa na tuđoj muci i nesreći.
Naše komšije su svakodnevno silazile u varoš po namirnice i kod lekara. Gazda bi išao peške i vodio konja a na konju je sedela zabrađena mlada žena u dimijama sa drvenom kolevkom u krilu iz koje se često čuo plač malih tek rođenih beba. Vrlo često sam gledao na put i iščekivao da naiđe Šefkija, sin Gonije putara. Kako su se prezivali to ni dan danas neznam ali sa tim dečakom sam bio veoma dobar drug. Ljubav prema konjima i oružju nas je zbližila. Šefkija je imao lepog konja, nije bio krupan već sitniji, pravi planinski konj ali dobro negovan. Čim bi se on pojavio na krivini ja odmah utrčavam u kuću, grabim moju vazdušnu pušku i nekoliko dijabola. Na mojoj kapiji se pozdravljamo on meni pruža uzde od svog konja a ja njemu predajem moju vazdušnu pušku i nekoliko dijabola. Ja bi se odmah peo na konja i krećemo prema varoši, ja jašem a za to vreme moj drug trenira streljaštvo loveći guštere koji su se sunčali na stomu pored puta.
Kiss....Kiss...Kiss....Kiss.....Kiss

slavko75
 Aplauz
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavko75

Lovac Stari kaže:

e ovaj mali oce dami bude zet, ja i stari vec unapred dogovorili ko siptari xaxaxax
Kolceiveli 3iveli 2Harmonika
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Podunavac
 Pa pošto je to lovac stari, jeli mu ovo unuk ili praunuk? Ili lovac stari baš i nije tako star?Stari
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 E moj ujače, ti dade šipcu vazdušnu pušku za konja, onomad. A posle mnogi dali automatske puške šipcima za Mercedesa.
Tri prsta 2Kolce

bela
 bravo jank ....HmmmKrstiChut
vižlan i terier

Browningbar
 Imenjace AplauzAplauzAplauz
Pravo u centar!
srbijalov

Sniper Hunter
 Jank vro lepa prica vraca nas sve po malo u detinjstvo B)

Lala

Podunavac kaže:
Pa pošto je to lovac stari, jeli mu ovo unuk ili praunuk? Ili lovac stari baš i nije tako star?Stari

Podunavac, da pogledaj ovaj link, upis br.47, pa ćeš videti, koliko je mator Grin
http://www.srbijalov.com/forum/viewth...owstart=40
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac

Lala kaže:

Podunavac kaže:

Podunavac, da pogledaj ovaj link, upis br.47, pa ćeš videti, koliko je mator Grin
http://www.srbijalov.com/forum/viewth...owstart=40

Da to nije onaj mladić u sivoj majici, što ga tata doveo na sajam? Tata mu onako elegantan čovek u sakou. A fin neki čikica kupio detetu neku knjigu, vidi se na slici da je drži u ruci. Lepa slika, otac i sin lovci, zajedno na sajmu.ROFL
Tri prsta 2Kolce

matakata
 Bravo Jank priče su fenomenalneBravo 2Bravo 2Bravo 2. Tek sada sam ih pročitao i veoma su mi se dopale, izmamile i neku setnuCry. Što bi moja ćera rekla "EKSRA!"B)

matakata
 A sa ovom dvojicom ću ja ove godine da krenem u lov prvi put (njima prvi put)!

alex
 Neka je sa srecom i zelim im da budu najbolji tandem u lovu Kolce
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sniper Hunter
 iveli 3 za srecan pocetak!B)

Jank

Podunavac kaže:
E moj ujače, ti dade šipcu vazdušnu pušku za konja, onomad. A posle mnogi dali automatske puške šipcima za Mercedesa.

Nažalost bilo je svega, mene ne brinu ovi miroljubivi mada takvih više nema već oni koji otimaju uz pomoć moćnih saveznika....Bye

Jank

matakata kaže:
A sa ovom dvojicom ću ja ove godine da krenem u lov prvi put (njima prvi put)!

Pa srećno i da bude što više mladih lovaca...Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Filmovi o lovu SVAŠTARA 16 27.04.2023. 23:11
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Bezbednost i nesreće u lovu. METODE LOVA 67 04.01.2017. 12:57
Podmlatkari u lovu, DA ili NE LOVCI POČETNICI 136 03.01.2017. 20:32
Upotreba PP sačme u lovu divljih svinja i predatora-da ili ne? MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 516 25.11.2016. 21:15
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,631,898 posete www.srbijalov.com