|
Lovačko udruženje
|
| Limun |
Objavljen 03.03.2011. 22:37
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Lala kaže:
Pa kako su predavani godišnji finansijski izveštaji, ako niste imali skupštinu 3 godine? Ko je usvajao finansijske izveštaje? Lepo bogami... Šta to beše finansiski izveštaj?
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 03.03.2011. 22:41
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Limun kaže:
Lala kaže:
Pa kako su predavani godišnji finansijski izveštaji, ako niste imali skupštinu 3 godine? Ko je usvajao finansijske izveštaje? Lepo bogami... Šta to beše finansiski izveštaj?
Ma to je onaj papir, gde se nabaca malo cifara, tu prihod, tu rashod, tu preneto, tu doneto, pa onda lovci belo gledaju, i jedan što sedi u čelo stola pita 'ko je za?', a 5 njih vikne 'svi smo za!', i onda se napiše 'usvojeno'. Ovi vaši čak ni ovakav scenario nisu upražnjavali, pošto nisu ni sazivali skupštinu
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| LU Aleksandrovo |
Objavljen 03.03.2011. 22:45
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Doveli su demokratski sistem upravljanja do savršenstva, sam vrhunac.
Ja se zezam sa organizacionom šemom već danima, što ovo ne pročita ranije.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
| |
|
|
| paninm |
Objavljen 03.03.2011. 22:46
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
Lala kaže:
Limun kaže:
Lala kaže:
Ma to je onaj papir, gde se nabaca malo cifara, tu prihod, tu rashod, tu preneto, tu doneto, pa onda lovci belo gledaju, i jedan što sedi u čelo stola pita 'ko je za?', a 5 njih vikne 'svi smo za!', i onda se napiše 'usvojeno'. Ovi vaši čak ni ovakav scenario nisu upražnjavali, pošto nisu ni sazivali skupštinu 
zavisi sta gledas-ako gledas FI od LSS,onda tu ima nabacano cifara i cifara,i dok se ti osvestis glasanje vec proslo. |
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 03.03.2011. 22:48
|

Lovčina

|
Ja sam odavno batalio da pričam o njima, video sam da ne vredi!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 03.03.2011. 22:52
|

Lovčina

|
Zamalo da zaboravim. Ni sada ne bi sazvali skupštinu nego mora da raspišu izbore, prc! A posle će da se pitamo za zdravlje!

Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 03.03.2011. 22:54
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Limun kaže:
[xhide]Kada je vec rec o divljaci upravnik je rekao da je protekle sezone odstreljeno oko 50% planiranih zeceva i 50% planiranih fazana po dozvolama i izvestajima koje ima a ima ih takodje samo 50%![/xhide] Vise me zanima komentar na podvuceno!
Uf, pa i kod vas fale dozvole!!!!!!!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 03.03.2011. 23:01
|

Lovčina

|
Malo više fale! Ali upravnik zna koliko divljači je otstreljeno po planu koji je on pravio, a nije imao sve dozvole ni od preploše sezone!

Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 03.03.2011. 23:03
|

Admin

|
Ko vam je taj, da nije "naš" Braca?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 03.03.2011. 23:11
|

Lovčina

|
Oni su svi, čast izuzecima, pravljeni izgleda na isti kalup. Sremac brate ovaj naš je prešišao tog vašeg Bracu!

Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 03.03.2011. 23:23
|

Admin

|
Ne verujem, to je nemoguće!!!!

|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 03.03.2011. 23:27
|

Lovčina

|
Veruj brate ovaj je prevežbao!

Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 03.03.2011. 23:31
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Da nije neko krišom izdao 'uputstvo o skrivanju dozvola za lov'? Mslm, isti recept, pa reko, da nije neko prepisivao?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Browningbar |
Objavljen 04.03.2011. 02:25
|

Veteran

Upisa: 620
Pristupio: 23.10.2010. 02:02
|
Lala kaže:
Pa kako su predavani godišnji finansijski izveštaji, ako niste imali skupštinu 3 godine? Ko je usvajao finansijske izveštaje? Lepo bogami...
[xhide]Jedan od clanova U.O. je pokrenuo i to pitanje na sta je dobio odgovor od glavnog da je on taj izvestaj napravio i potpisao sam jer je zadnji rok za to bio 28.02.2011. i da bi nakon toga usledila velika novcana kazna! i dodao da je tako uradio i prosle godine![/xhide]
Pravo u centar!

|
| |
|
|
| Browningbar |
Objavljen 04.03.2011. 02:29
|

Veteran

|
LU Aleksandrovo kaže:
Browningbar, šta ti znači ono usvojeno je da sekcije postanu društva
[xhide]
Znaci da je usvojen predlog da sekcije dobiju naziv drustva i da ce se na skupstini najverovatnije glasati za to da svaka sekcija(drustvo) ima svoj ziro racun i da raspolaze svojim sredstvima![/xhide]
Pravo u centar!

|
| |
|
|
| Browningbar |
Objavljen 04.03.2011. 02:33
|

Veteran

|
Lala kaže:
Znaci Lalo kao da si bio na nasoj sednici! Scenario je tacan potpuno!

Ma kome je potrebna skupstina!?
Pravo u centar!

|
| |
|
|
| Browningbar |
Objavljen 04.03.2011. 02:36
|

Veteran

|
Sremac75 kaže:
Uf, pa i kod vas fale dozvole!!!!!!!
[xhide]
Ma nista strasno brate Sremac, samo 50% fali!
Opusteno! [/xhide]
Pravo u centar!

|
| |
|
|
| Browningbar |
Objavljen 04.03.2011. 02:44
|

Veteran

|
Limun kaže:
Zamalo da zaboravim. Ni sada ne bi sazvali skupštinu nego mora da raspišu izbore, prc! A posle će da se pitamo za zdravlje!
[xhide]Pa da, bice izbori na svim nivoima mada bi Glavni voleo da bar upravni odbor ostane isti ako se vec desi da ON mora da napusti funkciju! Iako medju clanovima U.O. ima ljudi koji vec 20 godina samo sede tu da bi aminovali predloge Glavnog i nista ne diskutuju!
Na kraju je jos malo falilo da izglasaju veceru posle skupstine za ceo U.O. i to o trosku udruzenja! [/xhide]
Pravo u centar!

|
| |
|
|
| LU Aleksandrovo |
Objavljen 04.03.2011. 03:35
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Browningbar kaže:
LU Aleksandrovo kaže:
Browningbar, šta ti znači ono usvojeno je da sekcije postanu društva
[xhide]
Znaci da je usvojen predlog da sekcije dobiju naziv drustva i da ce se na skupstini najverovatnije glasati za to da svaka sekcija(drustvo) ima svoj ziro racun i da raspolaze svojim sredstvima![/xhide] 
Da bi imale žiro račun sekcije moraju biti registrovane kao udruženje, a to znači gašenje sadašnjeg udruženja, jer organizacioni delovi udruženja ma kako se zvali ne mogu po novom zakonu imati status pravnog lica, po starom zakonu je moglo po novom ne može, nemoj da vas lažu.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
| |
|
|
| Gedza66 |
Objavljen 04.03.2011. 09:14
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
A ja mislio da je udruzenje iz Trstenika OK. Citali smo o njemu u nekim lovackim novinama o onom uspesnom naseljavanju zeca itd, kad i tamo opsti javasluk.
Nikako da shvatim da 1800 clanova dozvoli da se desava to sto Browningbar navodi. Pa gde vam je Nadzorni odbor udruzenja, lovna, upravna inspekcija, organi unutrasnjih poslova, sud.
Mozda bi prvo trebalo traziti odgovornost clanstva sto svojim necinjenjem dopusta ovakve pojave u lovackim udruzenjima, lovackim savezima itd.
Kazu moje gedze 'dok je ovaca bice i pastira', pa zato tastature u ruke i razjurite te pastire.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
| |
|