Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko odelo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko odelo
DakiNS

sheytan kaže:
Vid sad ovoga... Ovi karaju, al barem ne skretju sa teme... A ovaj predlaze DRUGU INVESTICIJU, a josh je i admin... qq mene... Cry

Bravo iveli 3

Ajmo predlog PRSLOOKA! Smile
I ZROFLokiju sam preporucio najbolje resenje za stednju dzabane kad promasujes . Jednostavno stavis dve prazne patrone i kad povuces obarac viknes BOOOM, ionako ne pogodis ali ni ne razbacujes
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 sheytan, ako kupujes samo za prepelice, bolje kupi ono pravo za prepelice, ne znam kako se zove, ali znam kako izgleda, mislim da se kaci kao kais na struk u ima dva veeeelika dzepa sa mrezicama, u jedan dzep isipas 2,3 kutije patrona, a u drugi stavljas prepelice.... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

DakiNS

Cvele kaže:
sheytan, ako kupujes samo za prepelice, bolje kupi ono pravo za prepelice, ne znam kako se zove, ali znam kako izgleda, mislim da se kaci kao kais na struk u ima dva veeeelika dzepa sa mrezicama, u jedan dzep isipas 2,3 kutije patrona, a u drugi stavljas prepelice.... Smile
Cvele nisi dobro video to su dva dzaka za krompir onaj od dvajs kila za dzabanu a onaj od PET kila za prepelitzeROFL

AKISA
 i56.tinypic.com/2dukzeo.jpg
i53.tinypic.com/nxlt6t.jpg
i52.tinypic.com/25jhaqe.jpg
i56.tinypic.com/20ieuzk.jpg
i55.tinypic.com/2vhxc84.jpg
i54.tinypic.com/5wb5v5.jpg

evo i od mene par slicica moje opreme, ovo je smao deo opreme, ostalo cu ubaciti kasnije mrzi me sve odjednom da ubacujem, ima dosta slicica......
MarkoNg

DakiNS
 Treca ubedljivo najbolja slika i oprema

Podunavac
 Slažem se sa Dakijem. Prve dve i četvrta su klasični kamuflažni dezeni različitih armija. Nisam baš ljubitelj vojnih šara u lovištu. Premda i sam imam jedan maskirni kombinezon koji koristim preko zime, ali je šara nekako lovačkija.
A gde bi se sa prvom opremom i uklopio kod nas? Jedino u Deliblatskoj peščari.Grin
U svetu lovci sve češće nose jarko crvene i žute boje radi bolje vidljivosti a mi se maskiramo. Od koga? Da nas bolje kolega upuca. Kod nas se nažalost često dešavaju slučajna ranjavanja u lovu, često sa fatalnim posledicama. Najbolje bi nam bilo da u lov idemo kao komunalci.Grin
i56.tinypic.com/vhykbl.jpg
i54.tinypic.com/fmt845.jpg
A da bude veći štos većina divljači je slepa na boje, pa joj naša šarena, zelena ili crvena odela jednako izgledaju. Opravdanost maskirnih odela postoji jedino kod lova gusaka i pataka. A treba valod i divljači neka šansa da se da.
U svakom slučaju kolega ovo nije bila nikakva kritika na tvoj račun (i tvoje opreme) nego samo neko moje lično viđenje situacije.
Tri prsta 2Kolce

AKISA
 Ma kakva kritika, ja razumem da smo razliciti i svako ima neki svoj stil i svi imaju drugaciji pogled.....tako da stvar ukusa,....

I ima nesto sto je klasika, ali imam jos dosta sto je specificno, ubacicu slike veceras, da vidite...
pozdrav i uvek dobar pogeld
MarkoNg

Predator

AKISA kaže:
Ma kakva kritika, ja razumem da smo razliciti i svako ima neki svoj stil i svi imaju drugaciji pogled.....tako da stvar ukusa,....

Nije to, kolega, stvar ukusa. Zna se šta je lovačko odijelo. Druga stvar je što se što-šta izdešavalo pa su i neke druge uniforme ušle u modu kod lovaca, a razne firme i firmice počele da proizvode "lovačka odijela" u maskirnoj varijanti. Ja lično imam "Yumco" hlače i jakne u takvoj izvedbi, ali se nadam da ću u neko dogledno vrijeme skupiti sredstva da kupim nešto prikladnije. Da ne bude zabune, meni ne smeta da neko ide u lov i u farmerkama, ali smatram da bi ozbiljan lovac (ako ima sredstva) trebao sebi da priušti pravo lovačko odijelo.

Sasvim prirodno

ultras035
 Ja takodje nisam ljubitelj maskirnih boja, pogotovu ne vojnih...(mada je nova uniforma VS savrsena)...tako da imam lovacki prsluk, zimski, postavljen vunom, firma YUMCO, ali ja ga jednostavno nisam 2 puta obukao...postavicu sliku cim budem mogao, pa ako se nekom svidi mozemo da menjamo za bilo koji deo odece ili opreme...
Inace, moram da se pohvalim da sam u Jagodini, nasao polovan letnji lovacki prsluk za 400 dinara...da, to je izuzetno jeftino, posebno ako se uzme u obzir marka prsluka...BERETTA Njanjanja ...bice slika za one koji nemogu da poveruju...ja tek kad sam ga doneo kuci video o cemu se radi... Dim
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

DakiNS
 Na sajmu sam nasao u ponudi svecano lovacko odelo sa sve dugmicima od roga cena mislim 8500

Podunavac

DakiNS kaže:
Na sajmu sam nasao u ponudi svecano lovacko odelo sa sve dugmicima od roga cena mislim 8500

Pa i nije mnogo. Ja sam šio jaknu po narudžbi i do sada me je izašla skuplje, a još mi fale dugmad.
Mislim da bi ovakvo lovačko odelo (kompletno) trebao da ima svaki administrator, za potrebe sastanaka sa rukovodstvom LSS i LSV. A ispod sakoa kvalitetan pancir sa pojačanom zaštitom od noža. Rođo to od juče uključuje i tebe.ROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ma znas rodjo da imam pancir nako za uspomenu i nedaj bozeSmeko

stojkuki
 Tu pancir nije dovoljan. Mora Čivijaska mera opreza. Uzmes celicnu zicu i sav se obmoras njom. Pa preko pancir. Ako brica i prodje kevlar ondak ce samo da ubode, od zice ne mogu da paraju po stomaku. Iznenadjen

DakiNS
 Ma ima panc i metalne ploce i onaj deo do yaya ali kada dodje vreme da ti zatreba bolje da ga nemas , budes mnogo oprezniji, i pokretniji da ti ga ne zavuku

DakiNS
 Ma meracim ja svecano odelo vec dugo ali ono pravo ili cojano ili samtano ali onako tamno zeleno sa malo lovackijim krojem ovo mi nekako suvise konfekcijski delovalo a i boja sivo zelena

stojkuki
 E to do jaja mi se ne svidja ... nimalo ...

marijan
 [img][/img]

marijan
 evo moje jakne od 5000 dinara.Kupio na sajmu

marijan
 pantalone 3500dinara

marijan
 Prsluk 2000dinara sve domaca proizvodnja

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,456 posete www.srbijalov.com