Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
nenad_franc
 ja mislim da je konacno vreme da i ja mog kera postavim ovde i da moze da se nazove poenter Smile Pas

nenad_franc
 ajde Jopet Smile

nenad_franc
 i Jopet Smile

nenad_franc
 i na kraju,stanje posle ,,male" setnje Smile

Boban
 Lep malisa,samo napred sa njim zelim ti sve najbolje.Pas

miroslav79
 lepo stene kolega koliko je staro

nenad_franc
 to je ovaj malisa odavde Smile http://www.srbijalov.com/forum/viewth...ead_id=554 hvala obojici Smile pa ima negde oko 5 meseca od prilike Smile

milols_lovac_ostrovac
 konacno jos jedan poenterdzija,svaka cast,odabrao si pravu rasu kolega,samo radi i guraaj napred.....!!!Bravo 2

nenad_franc
 hvala milose! danas smo vezbali aport krilom od fazana i to je odradio iz prve,bez i malo ubedjivanja Smile Pas

miroslav79
 Samo napred nenade i ne gubi nadu ako nesto krene kako nisi zamislio poenteri su to treba dosta vremena da prodje da sastave sve u glavi a onda pocinje uzivanje veliki pozzzz Bravo 2

nenad_franc
 miroslave,do sada nisam imao probleme sa poslusnoscu! do duse nisam nesto ni radio sa njim jer je jos mlad,ali eto aport je odradio bez problema,kada ga vodim na povodac on se ne otima,kada ga pozovem on dodje,kada mu kazem da ide ispred mene on ide! do duse u visokoj travi mora malo da se ubedjuje da ide ispred mene,a i kada idemo po livadi nece da se odvoji,metar-dva i to je,jer nema orjentaciju gde treba da ide! dok kada smo na putu,onda zna gde idem i tada hoce da se odvoji,ali jos nema samopouzdanje!

miroslav79
 jos je on mlad ima vremena samo radi na poverenju izmedju tebe i njega i nece biti problema lepo je cuti da poenter aportira i moj to radi vec i u lovu a vecina koje sam sretao po lovstima nece da aportira samo polako i bices prezadovoljan sa njim

nenad_franc
 pa i mene je iznenadio Smile jer su poenteri poznati po tome da retko aportiraju,ali ja rekoh danas ajde bas da probam,i uzmem krilo od fazana,pustim ispred sebe i on pridje uz krilo i istog trena ga uzme u usta i gleda u mene,ja se odusevi Pas uzmem krilo,bacim i on otrci i donese,ja drugi put,trecu put,deseti put i on svaki put bez problema,izvedem ga na livadu,bacim i on donese,ja bacim u visoku travu i njega zabole da ide po njega Smile a i dosadilo mu je,ja sam se bio mnogo napalio Smile i jos pre je jednom pokazao sklonost za tim,kada mi je doneo neki karton,ali nije hteo da ponovo da donese kada sam mu bacio,ali danas je nadoknadio Smile

milols_lovac_ostrovac
 samo polako druze,nemoj toliko da ga forsiras samo je dovoljno da mu probudis sklonost ka donosenju,najbolje bi bilo da ga sada polako pocnes uciti da staje na divljac jer engleske rase
dosta ranije krecu sa markiranjem od ostalih,vec oko 7 meseci bi trebalo da markira odlicno,najbolje bi bilo za pocetak da nabavis
japansku prepelicu jer je veoma dobra za pocetak,a ne leti tako da mozes da ucvrstis marku svom psu..i nikada mu ne daj da on podize divljac vec iskljucivo ti to uradi,jer mlad pas tako stvara losu predstavu i pocinje da prekida stajanje,..a aport ce on povezati sam da posle odstrela donosi divljac.A videces koja je uzivancija kad imas psa koji te saceka i zajedno iskulirate do divjaci,i po odstrelu ti apotrira,veruj mi nema lepse slike u lovu...pozz

duka92
 nenad_franc-prvi put da cujem da poenter nece da aportira Grinmoja dva poentera to jest sada jedan je aportirao sa dva meseca, a njegova sestra rodjena sa mesec ipo dana dok je bila u kuci imala je svoju jednu carapu koju je nosala po kuci i kad joj bacis prvo markira pa onda aportira. Sada ta kuja nije vise u mom vlasnistvu ,a novi gazda moj jako dobar prijatelj je odusevljen snjom.Poenter jako lep pas i jako vredan jedina moja zamerka je da je malo mekan pas za obuku i jako se lako obucava sto ja nevolim .Ali otom potom u svakom slucaju super ker.Uzivaj i igraj se sa njim bice on dobar.PozzzGrin

nenad_franc
 duka,aporterima nije u krvi da aportiraju! njih u englesku koriste samo da nadje i markira divljac,a za aportiranje obicno vode jos jednog kera! ali u svakom slucaju hoce i on to da odradi Smile
danas sam oko dva dosao kuci i uzeo kera da vidim dal ce da se plasi od pucnja! znaci nije trepno kad sam pukao! samo je mirno gledao Smile

Negovan
 Evo malo novijih slika Bogas Hans
Negovan priložio:
dsc00092.jpg

Negovan
 Bogas Hans
Negovan priložio:
dsc00091.jpg

Negovan
 Bogas Hans Arkan i Erik
Negovan priložio:
dsc00073.jpg

Negovan
 Bogas Hans i Arkan
Negovan priložio:
dsc00083.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,463,138 posete www.srbijalov.com