Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bushnell

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bushnell
vuk71
 Zoranep nije trpanje samo pitam citav li je ... nema se ljutis...

zoranp
 ...naravo učenje....Baner dobar, strelac solidan, ali samilosni hitac je obavezan!!!

Vuk kao što vidiš sve je rečeno u predhodnom citatu, a ljutnja, nikako kolega, pa nisam baš toliko svadljiv !!! Stidljiv B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

vuk71
 zorane cujem da ti stize 8x57 od 8gr. to bi bilo dobro resenje za tvoje lovove...dobra montaza, dobra optika, dobra municija, gde ce ti biti kraj...

canis aureus
 JaraneBye
ako ti stvarno stiže municija kal. 8x57JS sa zrnima od 8g vidi na svaki način da je izbegneš!! To bi trebalo da je Igman-Konjic jer koliko mi se čini da su jedni od retkih koji su radili ovu gramažu a da bi se mogla lakše pronaći na našim terenima.
Vrlo je neprecizna!
ProbaVao sam iz više cevki različitih dužina u 8x57JS i rezultat je bio isti, loš.
Nemački kalibri traže duža zrna a samim tim i teža, i sa njima daju najbolje rezultate u preciznosti zbog prelaznog konusa ... ...
Za 8x57JS PPU SP 12,7g i eventualno PPU Grom(ako se pokaže preciznim iz tvog karabina -odličan je za čeku!!) i samo peglajsrbijalov Cena pristupačna, po prodavnicama je ima a krajnji cilj sa istom vrlo ostvariv!!
iveli 3

Podunavac
 Zbog nedavnog nemilog događaja sa lisicom, možda bi umesto 12,7 grama, trebao da nabavi 12,7 milimetara. Tako bi možda izbegao gubljenje divljači ubuduće. A ko zna, možda će da nam dozvole i posedovanje puške u kalibru 20 mm sa eksplozivnim zrnima, pa je onda na konju. Jao li ga lisicama onda.ROFL
Tri prsta 2Kolce

zoranp

Podunavac kaže:
Zbog nedavnog nemilog događaja sa lisicom, možda bi umesto 12,7 grama, trebao da nabavi 12,7 milimetara. Tako bi možda izbegao gubljenje divljači ubuduće. A ko zna, možda će da nam dozvole i posedovanje puške u kalibru 20 mm sa eksplozivnim zrnima, pa je onda na konju. Jao li ga lisicama onda.ROFL

Samo se ti smij, ali uloviće nju Bili!!!Kalanjikov...kad-tad...Grin

Jarane ovi moji se svi hvale sa ovom od 8 g, pa kad sam već naručio, probaćemo, a kažu ko nije proba nije se ni us.a !!! Confused
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Podunavac
 Ubiće je Bili ko zeca. Zemo ne daj se. Jest da je lisica lukava ali i Ličani su opasni. Šesta Lička spasila maršala! A nije maršal mala stvar.
Tri prsta 2Kolce

zoranp

Podunavac kaže:
Ubiće je Bili ko zeca. Zemo ne daj se. Jest da je lisica lukava ali i Ličani su opasni. Šesta Lička spasila maršala! A nije maršal mala stvar.

B)ZivioRodjo
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

aca81
 Drustvo treba mi pomoc i vase misljenje oko ove optike,inace je povoljna ali nisam siguran za ostale kvalitete

-----Bushnell optika----- 3,9*50
Model Banner Dusk & Dawn sa pomocnom iluminacijom krsticem u zelenoj ili crvenoj boji. Vodo-otporan na kisu, zastita protiv zamagljivanja stakla sa 20mm nosacima, imam par komada za prodaju po ovoj smesnoj ceni dobijeno za kompensaciju, na kutiji pise made in Japan....jedino sto je izgubljene su plasticne zastitne okne koje su na slici sa elastisem........ precnik tubusa 25mm
Stanje kao na slici.....

img148.imageshack.us/img148/5232/slika3400975x640.jpg

Uploaded with ImageShack.us
img638.imageshack.us/img638/5646/slika3400978x640.jpg

Uploaded with ImageShack.us
[URL=http://img845.imageshack.us/i/slika3400976x640.jpg/]img845.imageshack.us/img845/939/slika3400976x640.jpg[/URL
img709.imageshack.us/img709/3402/slika3400980x640.jpg
[URL=http://img34.imageshack.us/i/slika3400981x640.jpg/]img34.imageshack.us/img34/6164/slika3400981x640.jpg[/URL
DOBAR POGLED

canis aureus
 Druže što dalje od toga!!!
To nije ni prošlo pored Bushnella a o Japanu da ni ne govorimo!
Inače Bushnellov model Banner je od slabijih modela Bushnela i ne pravi se u Japanu već u Koreji(koliko se sećam) što i piše na njemu a ne kao na ovom teškom Kinezu koji koristi "Japan"!!
Ako se odlučiš za Bushnell Banner kupi ga u ovlašćenoj prodavnici i služiće te na kal. 8x57JS a od ovog beži što dalje (i tih priča o kompenzaciji) jer ovo će te služiti koliko i onaj Tasco.
Ovakvih je bilo na buvljaku na NBGu po smešnim cenama i neki su već vidno bili neispravni ...

270
 Kineska kopija užasno lošeg kvaliteta, beži što dalje odnje!
Jednom mom ptijatelju se posle samo 10 metaka iz 243 Win. kompletno rastresla!
A original Banner će da drži na 8x57 samo pitanje je koliko metaka!
Ako baš neko hoće jeftinu optiku Trophy je bolji izbor!

ohotnik
 Nudjeno mi je po 40 evra identicni takvi Mislim da nevrede ni toliko Nije to ni za malokalibarku.

aca81
 Uffff,mozda je vec kasno,evo sta sam nasao na jednom sajtu
http://www.auctio...um=9718878
DOBAR POGLED

petar
 [xhide]To sa tom iluminacijom mi deluje kao decije igracke sa vasara i seoskih slava koje se montiraju na plasticne puske na kuglice, pa kad ne koristis par dana, a ono baterija iscurela unutra, smesno...Smeko Smeko Smeko [/xhide]
Just like old times!

tomo vrbas
 Bezi od tog bushnella moj drug ga je kupio i ugradio na 7,62x39 vece djubre od optike nije mogao kupiti ,taman ga upucao zavrne poklopce i ajde da ih opet odvrne kad mesto poklopca ceo se mehanizam izvrnuo za korekcijuTrt Milojka pa mu se zamaglila i jos 300 cuda mu se izdesavalo sa tom optikom i posle 5-6 pucanja vazda ga je morao upucavati!Shock

kelt
 jeb.. optiku koja kosta ko kutija municije. Glavu o zid to je samo bacanje para. a to je uvek najskuplje. platis jednom dobro pa si miran, a ako nema para moze i bez optike kako su lovili indijanci lukom i strelom sta fali, padali bizoni kao snoplje. u sumi ionako optika nije brza kao obicni nisaniTrt Milojka
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Takva koncanica ne postoji kod bannera imam ih 3 komada ,takva koncanica je bila ranije na Tasco optikama i banner se pravi u Kini a ne u Japanu to je neki tezak falsifikat svetleca koncanica je samo krst a ne i ova cuda okolo evo slikao sam sada ovaj jedan sto imam kod mene
i53.tinypic.com/huhkew.jpg
celo kutije
i55.tinypic.com/np1hfk.jpg
dno kutije
i55.tinypic.com/fa7k0w.jpg
i55.tinypic.com/2ihrs3p.jpg
koncanice svetlece
i56.tinypic.com/6pxqvp.jpg
i56.tinypic.com/2qv827n.jpg
i54.tinypic.com/35hmtex.jpg
i55.tinypic.com/11sz7f4.jpg
(klikaj 2x za vece)
Kupljeno u CH

aca81
 Bas je velika razlika u izgledu i glupo je uporedjivati ova dva modela,neznam kako ali ove su se pojavile na nasem trzistu u velikom broju,hvala svima na pomoci.....poz.
DOBAR POGLED

vuk71
 aco81 isti takav laznjak moj rodjak iz Sida kupio i tri puta vracao u radnju, samo je na njegovom pisalo norconia made in germani, vidim da su isti u detalj verovatno dolaze iz iste fabrike pa pisu po njima ko sta voli...

aca81
 Mora da je norconia slabije isla pa su prelepili bushnell Smeko
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bushnell Red Dot nišani OPTIKE I MONTAŽE 17 14.01.2020. 10:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,780 posete www.srbijalov.com