Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: SAINT HUBERT - Lovac i pas

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
SAINT HUBERT - Lovac i pas
slavaplana
 Samo KINOLOSKI SAVEZ KOJI TO FINASIRA treba da organizuje za sve isto???LSS treba da se bavi odgovorima na krivicne prijave i da nadju pod hitno PRAVNIKa jer ih je Vlada napustio zauvek!!!!

Ko ce da odgovara na dopise tuzilastva....Gliga,Zivko....mozda Djukic i Tica ako nabave diplome Pravnog fakultetaROFL

WILD SENSE
 Vreme je za formiranje "Lovackog kinoloskog saveza Srbije" a ne da mi kroje kapu ovi iz KSS koji gaje Pekinezere i Rotvajlere ili ovi iz LSS koji neznaju ni sta znaci recimo "sledoglasan pas" a kamoli vec neka slozenija oblasta u lovnoj kinologiji!Ali da neodem daleko od teme !
Dobar pogled!!
Svestranost

Aca Velika Plana

WILD SENSE kaže:
Vreme je za formiranje "Lovackog kinoloskog saveza Srbije" a ne da mi kroje kapu ovi iz KSS koji gaje Pekinezere i Rotvajlere ili ovi iz LSS koji neznaju ni sta znaci recimo "sledoglasan pas" a kamoli vec neka slozenija oblasta u lovnoj kinologiji!Ali da neodem daleko od teme !
Dobar pogled!!

Svaka ti je ka' u Njegosa! ika Aplauz

huntinggirl1
 niko vama ne kroji kapu o sledoglasnosti i nemojte tako o KSS,
da nije bilo njih, ni svetsko nebi imao ko da finansira,
a sve o radu lovačkih pasa, obratite se predsedniku komisije za ptičare ili već za koju rasu želite,
kss radi savesno svoj posao,
kako ide, ako se odvoji lovna kinologija, najbolji primer su hrvati,
nepriznati rodovnici i ocene....
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

WILD SENSE

huntinggirl1 kaže:
niko vama ne kroji kapu o sledoglasnosti i nemojte tako o KSS,
da nije bilo njih, ni svetsko nebi imao ko da finansira,
a sve o radu lovačkih pasa, obratite se predsedniku komisije za ptičare ili već za koju rasu želite,
kss radi savesno svoj posao,
kako ide, ako se odvoji lovna kinologija, najbolji primer su hrvati,
nepriznati rodovnici i ocene....

Ma vi ste svi "Medići iz KSS i LSS " Aplauz.A zasto navodite kao primer Hrvatsku postoji gomila odlicnih Lovacko kinoloski saveza sirom sveta Nemacka,USA,Kanada.................

Dobar pogled iveli 3
Svestranost

WILD SENSE
 Nemam potrebe ni ja a ni bolo ko da bude zahvalan KSS o finansiranju te manifetsacije .Jer izracunajte samo par desetina hiljada rodovnika puta 1700din. p asta im hvali i da finansiraju ika
Svestranost

Aca Velika Plana
 Plus dodaci za sudije,odrzavanja manifestacija,peharcici i ko zna sta jos. Sad
Malo im je Zoki 1700 dinci,podigli bi i na 2000 oni samo da imaju razloga,a ne bi ja reko da su tu samo 10...... rodovnika,gde su oni nelegalni rodovnici kojih sigurno ima ohoho!! ajte molim vas,uzmite Lovno Kinoloski savez Nemacke za primer, em ljudi imaju finansije mozda najjace u Evropi,em nema prigovora sto se tice rodovnika,plus svaka rasa ispostovana maksimalno! a ovde kod nas se raspravlja o svemu i svacemo!

LOPOVIMA da budem zahvalan necu NIKAD!!! Dok se ne isprave neke greske koje su ucinjenje zadnje 2 godine,treba da ih bude sramota za ove silne namestajke za ST Hubert!!! Histerian

Kako vi Gospodjo Sanja opravdavate izostanak lovaca iz LSCS u S.T. Hubert-takmicenju posto ste i vi u tom kinoloskom savezu Srbije,i kako obravdavate zabranu tih istih lovaca da se takmice u kvalifikacijama!! Sad
jos bolje ako bi Videnovic odgovorio na ovo pitanje posto je on zaduzen za selekciju!! Angry

huntinggirl1
 e pa baš zato što sam se zalagala da se ne pravi razlika među lovcima, zato je i postavljen novi selektor, tako da to morate pitati gospodina Popovića,
a vi gosn wild, malo ipak prvo razmislite šta kažete, pogotovo kada nekoga nazivate medvedom,
to može da vas košta....a sada očekujem izvinjenje i to odmah!!!!!!!
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

canis aureus

WILD SENSE kaže:

Ma vi ste svi "Medići iz KSS i LSS " Aplauz
Dobar pogled iveli 3

zar medići znači medvedi??Zbunjen

mali med = medić
mali medved = medvedić
Pas
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

WILD SENSE

huntinggirl1 kaže:
e pa baš zato što sam se zalagala da se ne pravi razlika među lovcima, zato je i postavljen novi selektor, tako da to morate pitati gospodina Popovića,
a vi gosn wild, malo ipak prvo razmislite šta kažete, pogotovo kada nekoga nazivate medvedom,

Ja sam mislio na MED-MEDICI a ne na Medvede No no no Jaooo.I nemam gospodjo zbog cega da vam se izvinjavam Hmmm.

Dobar pogled iveli 3
Svestranost

Lala
 A šta to znači, u prenesenom smislu, MEDIĆI? Molim te, pojasni, malo mi trokira mozak, pa slabo kapiram.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sg-bog26

huntinggirl1 kaže:
...a vi gosn wild, malo ipak prvo razmislite šta kažete, pogotovo kada nekoga nazivate medvedom,

canis aureus kaže:

WILD SENSE kaže:

Ma vi ste svi "Medići iz KSS i LSS " Aplauz
Dobar pogled iveli 3

zar medići znači medvedi??Zbunjen

mali med = medić
mali medved = medvedić
Pas

ROFLHaHaHa

WILD SENSE

Lala kaže:
A šta to znači, u prenesenom smislu, MEDIĆI? Molim te, pojasni, malo mi trokira mozak, pa slabo kapiram.

To znaci da necu vise nikad nista da pisem na ovom forumu!

Dobar pogled!
Svestranost

Lala
 Confused

Indjijanac
 Van temeNazad na temu
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Loki
 Vidim ja da ova tema ode u pogrešnom smeru, pa da napišem i ja nešto dok nije zaključana. Mene interesuje zašto Srbija, na domaćem terenu, nije imala predstavnike Španijela? Ako ja nisam mogao da se takmičim zbog "geografskog porekla", ima mnogo dobrih špringera u Loznici, Sr. Mitrovici, Beogradu, Lazarevcu, Ubu.... Šta je problem? Još da dodam, ja sam se takmičio u kvalifikacijama u Bečeju, i na proglašenju, pred svim najvišim funkcionerima, i predsednicima LSS, LSV, KSS i KSV, je objavljeno, što su i mediji preneli, da ću ja predstavljati Srbiju na Balkanskom i svetskom prvenstvu. Ako je bio problem, zašto to tad niko nije rekao, pa da se izabere neki drugi predstavnik španijela!? Gospodja Sanja me podržala, ali pošto su došli neki drugi na njeno mesto, kao što Vam je poznato, ja, a i niko drugi sa španijelima nije učestvovao. I pošto neko pomenu pehare, da znate, da nisam napravio veliki trošak organizatorima, učešćem u kvalifikacijama, jer osim takmičarskog prsluka, koji mi je drag suvenir, nisam dobio ni diplomu ni pehar, kao ostali takmičari. No, za mene je sve to već poodavno otišlo u istoriju. Ja ću i dalje biti lovac i kinolog, obučavaću kvalitetno svoje špringere, kao da će sutra na svetsko prvenstvo, ali se više neću takmičiti. Pozdrav za sve prave kinologe, lovce i dobar pogled.

Lala
 To je dobro pitanje, Loki!

zoranp
 Mislim da kolega Wild sense nije nikoga uvredio i da je po meni izneo jedno sasvim korektno mišljenje i potrebu Bravo 2..to što neko nepravi razliku između ljudi koji mede i medveda to je već nešto drugoConfused...mislim da se zna da mnogi idu niz dlaku (mede) pojedinim guzonjama, a čim nešto krene naopako onda se peru ruke od svega, a da bi se onda opet polako počelo sa gušenjem glasa revolta za nepravdu i nerad koji je izgleda u ovom slučaju potpuno očigledan!!..ovo je forumska diskusija i svako ima pravo na svoje mišljenje, niko nikog nije uvredio i ja sam ovaj put potpuno uz kolegu Wild Sense!!Odobreno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

canis aureus

zoranp kaže:
Mislim da kolega Wild sense nije nikoga uvredio i da je po meni izneo jedno sasvim korektno mišljenje i potrebu Bravo 2..to što neko nepravi razliku između ljudi koji mede i medveda to je već nešto drugoConfused...mislim da se zna da mnogi idu niz dlaku (mede) pojedinim guzonjama, a čim nešto krene naopako onda se peru ruke od svega, a da bi se onda opet polako počelo sa gušenjem glasa revolta za nepravdu i nerad koji je izgleda u ovom slučaju potpuno očigledan!!..ovo je forumska diskusija i svako ima pravo na svoje mišljenje, niko nikog nije uvredio i ja sam ovaj put potpuno uz kolegu Wild Sense!!Odobreno

Bravo Zoketo!!Bravo 2
Za LSS se niko ne jedi(ili bar ov' na foruNu) što su "medići" a za KSS koji nije ništa dalje odmakao ...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala
 Prvi put čujem za taj izraz 'medići' i glagol 'mediti'.
Bolje da se vrnemo na temu, pametnije je. Ko hoće da piše o KSS, eno mu tema o tome.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Loviti u drugom lovistu ili Lovac gost! LOVAČKA UDRUŽENJA 71 21.10.2017. 10:46
LOVAC - strast,nasledje ili pomodarstvo LOVAČKE PRIČE 65 30.04.2014. 08:02
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
FINANSIJSKI IZVEŠTAJ DOO "VOJVOĐANSKI LOVAC" NOVI SAD ZA 2011. GODINU LOVAČKA UDRUŽENJA 5 08.05.2013. 23:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,546,392 posete www.srbijalov.com