SAINT HUBERT - Lovac i pas
|
slavaplana |
Objavljen 24.10.2012. 15:59
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Samo KINOLOSKI SAVEZ KOJI TO FINASIRA treba da organizuje za sve isto???LSS treba da se bavi odgovorima na krivicne prijave i da nadju pod hitno PRAVNIKa jer ih je Vlada napustio zauvek!!!!
Ko ce da odgovara na dopise tuzilastva....Gliga,Zivko....mozda Djukic i Tica ako nabave diplome Pravnog fakulteta |
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 24.10.2012. 16:41
|

Stari član

Upisa: 298
Pristupio: 10.04.2010. 19:57
|
Vreme je za formiranje "Lovackog kinoloskog saveza Srbije" a ne da mi kroje kapu ovi iz KSS koji gaje Pekinezere i Rotvajlere ili ovi iz LSS koji neznaju ni sta znaci recimo "sledoglasan pas" a kamoli vec neka slozenija oblasta u lovnoj kinologiji!Ali da neodem daleko od teme !
Dobar pogled!!
Svestranost
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 24.10.2012. 16:52
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
WILD SENSE kaže:
Vreme je za formiranje "Lovackog kinoloskog saveza Srbije" a ne da mi kroje kapu ovi iz KSS koji gaje Pekinezere i Rotvajlere ili ovi iz LSS koji neznaju ni sta znaci recimo "sledoglasan pas" a kamoli vec neka slozenija oblasta u lovnoj kinologiji!Ali da neodem daleko od teme !
Dobar pogled!!
Svaka ti je ka' u Njegosa!  |
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 24.10.2012. 17:27
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
niko vama ne kroji kapu o sledoglasnosti i nemojte tako o KSS,
da nije bilo njih, ni svetsko nebi imao ko da finansira,
a sve o radu lovačkih pasa, obratite se predsedniku komisije za ptičare ili već za koju rasu želite,
kss radi savesno svoj posao,
kako ide, ako se odvoji lovna kinologija, najbolji primer su hrvati,
nepriznati rodovnici i ocene....
|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 24.10.2012. 17:57
|

Stari član

|
huntinggirl1 kaže:
niko vama ne kroji kapu o sledoglasnosti i nemojte tako o KSS,
da nije bilo njih, ni svetsko nebi imao ko da finansira,
a sve o radu lovačkih pasa, obratite se predsedniku komisije za ptičare ili već za koju rasu želite,
kss radi savesno svoj posao,
kako ide, ako se odvoji lovna kinologija, najbolji primer su hrvati,
nepriznati rodovnici i ocene....
Ma vi ste svi "Medići iz KSS i LSS " .A zasto navodite kao primer Hrvatsku postoji gomila odlicnih Lovacko kinoloski saveza sirom sveta Nemacka,USA,Kanada.................
Dobar pogled
Svestranost
|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 24.10.2012. 18:06
|

Stari član

|
Nemam potrebe ni ja a ni bolo ko da bude zahvalan KSS o finansiranju te manifetsacije .Jer izracunajte samo par desetina hiljada rodovnika puta 1700din. p asta im hvali i da finansiraju
Svestranost
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 24.10.2012. 18:18
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
Plus dodaci za sudije,odrzavanja manifestacija,peharcici i ko zna sta jos.
Malo im je Zoki 1700 dinci,podigli bi i na 2000 oni samo da imaju razloga,a ne bi ja reko da su tu samo 10...... rodovnika,gde su oni nelegalni rodovnici kojih sigurno ima ohoho!! ajte molim vas,uzmite Lovno Kinoloski savez Nemacke za primer, em ljudi imaju finansije mozda najjace u Evropi,em nema prigovora sto se tice rodovnika,plus svaka rasa ispostovana maksimalno! a ovde kod nas se raspravlja o svemu i svacemo!
LOPOVIMA da budem zahvalan necu NIKAD!!! Dok se ne isprave neke greske koje su ucinjenje zadnje 2 godine,treba da ih bude sramota za ove silne namestajke za ST Hubert!!!
Kako vi Gospodjo Sanja opravdavate izostanak lovaca iz LSCS u S.T. Hubert-takmicenju posto ste i vi u tom kinoloskom savezu Srbije,i kako obravdavate zabranu tih istih lovaca da se takmice u kvalifikacijama!!
jos bolje ako bi Videnovic odgovorio na ovo pitanje posto je on zaduzen za selekciju!!  |
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 24.10.2012. 18:43
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
e pa baš zato što sam se zalagala da se ne pravi razlika među lovcima, zato je i postavljen novi selektor, tako da to morate pitati gospodina Popovića,
a vi gosn wild, malo ipak prvo razmislite šta kažete, pogotovo kada nekoga nazivate medvedom,
to može da vas košta....a sada očekujem izvinjenje i to odmah!!!!!!!
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 24.10.2012. 19:12
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
WILD SENSE kaže:
Ma vi ste svi " Medići iz KSS i LSS " 
Dobar pogled 
zar medići znači medvedi??
mali med = medić
mali medved = medvedić
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 24.10.2012. 19:35
|

Stari član

|
huntinggirl1 kaže:
e pa baš zato što sam se zalagala da se ne pravi razlika među lovcima, zato je i postavljen novi selektor, tako da to morate pitati gospodina Popovića,
a vi gosn wild, malo ipak prvo razmislite šta kažete, pogotovo kada nekoga nazivate medvedom,
Ja sam mislio na MED-MEDICI a ne na Medvede .I nemam gospodjo zbog cega da vam se izvinjavam .
Dobar pogled
Svestranost
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.10.2012. 20:12
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
A šta to znači, u prenesenom smislu, MEDIĆI? Molim te, pojasni, malo mi trokira mozak, pa slabo kapiram.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
sg-bog26 |
Objavljen 24.10.2012. 20:22
|

Član

Upisa: 192
Pristupio: 19.12.2011. 13:59
|
huntinggirl1 kaže:
...a vi gosn wild, malo ipak prvo razmislite šta kažete, pogotovo kada nekoga nazivate medvedom,
canis aureus kaže:
WILD SENSE kaže:
Ma vi ste svi " Medići iz KSS i LSS " 
Dobar pogled 
zar medići znači medvedi??
mali med = medić
mali medved = medvedić

|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 24.10.2012. 20:26
|

Stari član

|
Lala kaže:
A šta to znači, u prenesenom smislu, MEDIĆI? Molim te, pojasni, malo mi trokira mozak, pa slabo kapiram.
To znaci da necu vise nikad nista da pisem na ovom forumu!
Dobar pogled!
Svestranost
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.10.2012. 20:29
|

Moderator

|
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 24.10.2012. 20:46
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|

|
|
|
|
Loki |
Objavljen 24.10.2012. 20:56
|

Član

Upisa: 86
Pristupio: 25.07.2011. 18:58
|
Vidim ja da ova tema ode u pogrešnom smeru, pa da napišem i ja nešto dok nije zaključana. Mene interesuje zašto Srbija, na domaćem terenu, nije imala predstavnike Španijela? Ako ja nisam mogao da se takmičim zbog "geografskog porekla", ima mnogo dobrih špringera u Loznici, Sr. Mitrovici, Beogradu, Lazarevcu, Ubu.... Šta je problem? Još da dodam, ja sam se takmičio u kvalifikacijama u Bečeju, i na proglašenju, pred svim najvišim funkcionerima, i predsednicima LSS, LSV, KSS i KSV, je objavljeno, što su i mediji preneli, da ću ja predstavljati Srbiju na Balkanskom i svetskom prvenstvu. Ako je bio problem, zašto to tad niko nije rekao, pa da se izabere neki drugi predstavnik španijela!? Gospodja Sanja me podržala, ali pošto su došli neki drugi na njeno mesto, kao što Vam je poznato, ja, a i niko drugi sa španijelima nije učestvovao. I pošto neko pomenu pehare, da znate, da nisam napravio veliki trošak organizatorima, učešćem u kvalifikacijama, jer osim takmičarskog prsluka, koji mi je drag suvenir, nisam dobio ni diplomu ni pehar, kao ostali takmičari. No, za mene je sve to već poodavno otišlo u istoriju. Ja ću i dalje biti lovac i kinolog, obučavaću kvalitetno svoje špringere, kao da će sutra na svetsko prvenstvo, ali se više neću takmičiti. Pozdrav za sve prave kinologe, lovce i dobar pogled. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.10.2012. 20:59
|

Moderator

|
To je dobro pitanje, Loki!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 24.10.2012. 21:06
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Mislim da kolega Wild sense nije nikoga uvredio i da je po meni izneo jedno sasvim korektno mišljenje i potrebu ..to što neko nepravi razliku između ljudi koji mede i medveda to je već nešto drugo ...mislim da se zna da mnogi idu niz dlaku (mede) pojedinim guzonjama, a čim nešto krene naopako onda se peru ruke od svega, a da bi se onda opet polako počelo sa gušenjem glasa revolta za nepravdu i nerad koji je izgleda u ovom slučaju potpuno očigledan!!..ovo je forumska diskusija i svako ima pravo na svoje mišljenje, niko nikog nije uvredio i ja sam ovaj put potpuno uz kolegu Wild Sense!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 24.10.2012. 21:24
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
zoranp kaže:
Mislim da kolega Wild sense nije nikoga uvredio i da je po meni izneo jedno sasvim korektno mišljenje i potrebu  ..to što neko nepravi razliku između ljudi koji mede i medveda to je već nešto drugo  ...mislim da se zna da mnogi idu niz dlaku (mede) pojedinim guzonjama, a čim nešto krene naopako onda se peru ruke od svega, a da bi se onda opet polako počelo sa gušenjem glasa revolta za nepravdu i nerad koji je izgleda u ovom slučaju potpuno očigledan!!..ovo je forumska diskusija i svako ima pravo na svoje mišljenje, niko nikog nije uvredio i ja sam ovaj put potpuno uz kolegu Wild Sense!! 
Bravo Zoketo!!
Za LSS se niko ne jedi(ili bar ov' na foruNu) što su "medići" a za KSS koji nije ništa dalje odmakao ...
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.10.2012. 21:31
|

Moderator

|
Prvi put čujem za taj izraz 'medići' i glagol 'mediti'.
Bolje da se vrnemo na temu, pametnije je. Ko hoće da piše o KSS, eno mu tema o tome.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|