Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov divljih gusaka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov divljih gusaka
golf071
 Lovi li iko guske ovih dana,imali ih uopste,kod nas slabo.
Novine

Dikavac

golf071 kaže:
Lovi li iko guske ovih dana,imali ih uopste,kod nas slabo.

Par komada koje lete previsoko... I bolje je i eticki , lovacki ispravnije uloviti samo jednu te zavrsiti lov Smile Onda ce ih biti vise Smile

golf071
 Danas smo probali da lovimo guske,sneg je pao sinoc poprilicno hladno ,mesto staro medjutim samo jedno jato smo videli i to visoko.Nismo ni metak opalili.Jedino sto se desilo je da sam izgubio vabilicu.Cry
Novine

Sniper Hunter

golf071 kaže:
Danas smo probali da lovimo guske,sneg je pao sinoc poprilicno hladno ,mesto staro medjutim samo jedno jato smo videli i to visoko.Nismo ni metak opalili.Jedino sto se desilo je da sam izgubio vabilicu.Cry

Nisi jedini kolega i ja danas nisam ni krilo jedno video a dan je obećavao Sad

avast
 Vreme je bilo fenomenalno ali od guske ni traga.
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

golf071
 Gde su te guske,ima li koje jato? kod nas pada sneg,sutra se spremamo. Lovi li iko?iveli
Novine

golf071
 Danas po podne smo izlazili na guske,nema ih samo jedno jato manje i to visoko.Cry
Novine

pro hunter
 Sta koristite od sacme za guske i koju gramazu?Smile

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov admin Tim!

lovacGrin

draganpe

pro hunter kaže:
Sta koristite od sacme za guske i koju gramazu?Smile

8 i ponekad 6 -ticu gramaza 34g. Klasika sto bi se reklo.
i40.tinypic.com/2m6sqb4.jpg

pro hunter
 A kako vam se pokazao cal. 16 za lov na divlje guske?
lovacGrin

lovac66
 4.5 mm magnum 76 50 grama olova sigurno padaju a kad su na zemlji na 100tinak metara karabinom.FMJ 90 greina 243 u glavicu pa kuci.Oproban recept radi 100%

Sniper Hunter
 Da nisi na Islandu morao bih da brišem upis kao ne etičan i zabranjen način lova Grin ovako neka stoji pošto ne loviš ovako u Srbiji .

lovac66
 U pravu si Sniper ali ovde je to dozvoljeno.Nije dozvoljeno ostaviti lovinu u lovistu odnosno odustati od odstreljene divljaci pa makar se skido u gace pa po nju u ledenu vodu ako nemas retrivera.

Sniper Hunter

lovac66 kaže:
U pravu si Sniper ali ovde je to dozvoljeno.Nije dozvoljeno ostaviti lovinu u lovistu odnosno odustati od odstreljene divljaci pa makar se skido u gace pa po nju u ledenu vodu ako nemas retrivera.

Sa punim pravom ! Ako ne možeš da uzmeš i ne pucaš.

Cvele
 lovac66, daj malo slika iz lova, da vidimo kako je tamo Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

golf071
 Ljudi sta je sa guskama,ima li ih,lovi li iko? Kod nas jos nista.
Novine

nidzamotocross
 Kod nas do sada samo par malih jata visoko i to je to. Dok ne stegne sneg i mraz gore, nema ovde lova.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

ssekir75
 lete visoko i što je još gore preko teritorije drugih susednih sekcija Glavu o zid tako blizu a toko daleeeekoooo CryCryCry
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

golf071
 Mi izlazili danas na prelet,nista jedno jato visoko.Magla poprilicna,mislim da je jos rano za guske.Shock
Novine

ssekir75
 народе, како стојите са овом ловином?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Upotreba PP sačme u lovu divljih svinja i predatora-da ili ne? MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 516 25.11.2016. 21:15
Poligon za lov divljih svinja LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 10 01.03.2013. 13:46
STRUKTURA I BROJNOST POPULACIJA DIVLJIH SVINJA U OTVORENIM LOVIŠTIMA I FLUKTIRAJUĆI FAKTORI STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 25.02.2013. 17:09
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,916 posete www.srbijalov.com