Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bushnell

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bushnell
DakiNS

aca81 kaže:
Mora da je norconia slabije isla pa su prelepili bushnell Smeko
Made in Čajna,kod pribora za pecanje odeš u Kinu i vidiš blankove e sada koje ime tražiš da napišu takva je i cena a naručuje se na kontejnere, pretpostavljam da je to isti slučaj , međutim ima komisija i zakon o zaštiti intelektualne svojine koji regulišu plagijate, da li je redovan uvoz ili nešto ispod žita to ne znam samo postoji tržišna inspekcija kojoj se to prijavi pa da vidiš odjednom prazne radnje od plagijata ali zato ispod žita ista ta optika iz radnje deset puta jeftinija
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

aca81
 Evo opet linka i cini mi se da je u pitanju neka aukcija a model je potpuno isti
http://www.auctio...um=9718878
DOBAR POGLED

Podunavac
 Naj sigurnija je kupovina u trgovinama koje su ovlaštene za prodaju Bushnell optika. Zastupnik za Srbiju je Info Team iz Beograda, a oni imaju svoje ovlaštene prodavače u svim većim gradovima Srbije. Za optike kupljene kod njih dobijete uredan račun i važeću garanciju. A i cene su umerene. Premda lično smatram da za lovačke karabine srednjih kalibara ne bi trebalo uzeti ništa ispod Trophy serije, koja košta 16-20 hiljada dinara. Moja bi preporuka bila Trophy 1,5-6x44 ili Trophy XLT 3-9x40. Naravno ko ima veće mogućnosti serija Elite 3200. Model Elite 3200 3-9x40 (39200 dinara). Sve ostalo je preskupo.
Tri prsta 2Kolce

aca81
 Upravo sam pobedio na licitaciji i postao vlasnik gore pomenute optike Frown ClAQue Glavu o zid
DOBAR POGLED

zoranp
 ..šta misliš Aco, a ona sad kod tebe bude u fullu dobra...Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

aca81
 Sigurno i jeste....dok je ne pocnem upucavati nego zna li neko sta mu znaci ovo zeleno ispecatirano
img641.imageshack.us/img641/6752/photo729w.jpg
img577.imageshack.us/img577/277/photo725.jpg

Uploaded with ImageShack.us
DOBAR POGLED

Sniper Hunter
 Toga na mojoj kutiji kolega nema???

aca81
 Pretpostavio sam da nema nego sam mislio da mozda nije neka posta ili posiljka,evo uvecano ili da probam sa prevodiocem
img571.imageshack.us/img571/1081/photo7291.jpg

Uploaded with ImageShack.us
DOBAR POGLED

Sniper Hunter
 Nemacka posta a spominju nesto i carinu ko zna nemacki???? pomoc!!!Lupa

aca81
 Druze evo sta kaze moj google prevodioc

готофнет од стране Немачке пост од царињења Confused
ma sta to znacilo
DOBAR POGLED

aca81
 otvoreno od strane nemacke post od carinjenjaConfused
DOBAR POGLED

vuk71
 aco kupi ti busnela kod ovlastenog uvoznika i nema da te boli glava...upucas pusku i nakrivis kapu...

tomo vrbas
 U maloj sam nedoumici pre neki dan sam isao u prodavnicu Univerzal M kod nas i imaju busnell optike pa mi za oko zapala 3-9x50 baner, a posto planiram da svoj 223rem castim novom optikom neznam dali ce ta da valja. I jos ovo kod njih na sve busnell optike dobija se dozivotna garancija,a cena je 19500 za banera ili da uzmem trophi jer preferiram lov lisice cekanjem zimiHmmm!

Sniper Hunter

tomo vrbas kaže:
U maloj sam nedoumici pre neki dan sam isao u prodavnicu Univerzal M kod nas i imaju busnell optike pa mi za oko zapala 3-9x50 baner, a posto planiram da svoj 223rem castim novom optikom neznam dali ce ta da valja. I jos ovo kod njih na sve busnell optike dobija se dozivotna garancija,a cena je 19500 za banera ili da uzmem trophi jer preferiram lov lisice cekanjem zimiHmmm!

Za te pare kolega ima da legne na 223 ko bombona ,jer ima svetleci krstic?

kelt
 Kolega cini mi se da je to jaka cena za baner, trophi je tu oko 22-23 hiljade ,mada ako cekas nocu trebao bi ti sa ilum.a onda cena ode na 30 hiljada ( leupold vx1 je mnogo kvalitetniji od trophY-ja a isto je oko 30hiljada ali nije za noc)Hmmm
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

tomo vrbas
 Nema ilumunaciju mada ja nesto i nisam pristalica ilumunacije jer po meni ipak treba divljaci dati sansu,a zato mi se i svidela zbog x50 veceg ulaza svetlosti e sada za cenu nemam pojma gledao sam i info team-u otprilike su svi isti sa cenama.A sto se leupolda tice sa njime bi ipak castio 7x64 jer ovaj 223 mi je vise kao radna puska i za svaki dan!

Sniper Hunter

tomo vrbas kaže:
Nema ilumunaciju mada ja nesto i nisam pristalica ilumunacije jer po meni ipak treba divljaci dati sansu,a zato mi se i svidela zbog x50 veceg ulaza svetlosti e sada za cenu nemam pojma gledao sam i info team-u otprilike su svi isti sa cenama.A sto se leupolda tice sa njime bi ipak castio 7x64 jer ovaj 223 mi je vise kao radna puska i za svaki dan!

Ko sto rece kelt malo jaca cena za bez iluminacije ja sam mislio da je sa iluminacijom pogledaj cene na temi "sajam lova u Nisu" kolega nemeza je postavio slike sa cenama optike i mislim da su tamo bili jeftinijiiveli 3

tomo vrbas
 Ma on je jedini kod nas pa nas zato "malko"vise dere mada uvek zna da nam izadje u susret pa da nam da i na rate,a pogledao sam sajam u Nisu i stvarno je busnell jeftiniji nego ovde kod mene,a primetio sam da je trophi jeftiniji od banera?Hmmm

Sniper Hunter
 To je i mene zacudilo u vezi trophy oticicu do prodavnice sledece nedelje posle 1. maja bas da vidim o cemu se radi

Podunavac

tomo vrbas kaže:

Moje lično mišljenje je da je za te pare bolje uzmeti Trophy XLT (3-9x40). Promer tubusa na obe verzije je 25,4 mm, pa promer objektiva Banera (50 mm) i nema neku prednost u odnosu na promer XLT-a (40 mm) koji ima bolje obrađene leće (sočiva).
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bushnell Red Dot nišani OPTIKE I MONTAŽE 17 14.01.2020. 10:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,787 posete www.srbijalov.com