Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vreme izbora - promene!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vreme izbora - promene!
ficha007
 Po ovoj priči vidim da postoji "tal" između starog i novog lovočuvara. Ja tebi namestim da te prime na tri meseca, plaćaju ti poreze i doprinose, a ja, ukoliko me suspenduju "završim" tu licencu i posle tri meseca se vraćam na posao.
O ovome treba po meni obavestiti čelne ljude Komorei zabraniti ovom Sir Oliveru da u opšte polaže za licencu sve dok se vodi krivični postupak ( ako se vodi ) i dok ne dostavi dokaz da se ne vodi protiv njega niti istraga niti da je pravosnažno osuđivan za neko krivično delo koje ga čini nedostojnim za vršenje tog posla.
Bez tih papira ne bi on meni mogao da polaže za licencu.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Indjijanac daj mi molim te adresu te srednje škole koja se završava za 3 meseca, da podelim komšijama čija deca tek treba da krenu u (četverogodišnju) srednju školu. Što da se deca pate , a znate li koliko je to i skupo. Već sledeće godine sa 15 godina mogu da upišu faksHaHaHa

(možda i kojeRaanj da proslavimo uštedu vremena i para)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 neznam daki ali nije čoveku baš lako,smanjena mu je plata sa nekih 70.000 u brutu za desetak hijada koliko iznose doprinosi za novog lovočuvara,a treba ići u školu
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 Žao mi je što nekoliko klimoglavaca zarad sitnog interesa kaljaju obraz i renome ostalih 95 lovaca,zbog toga nikada nisam potencirao otvaranje teme o LU iz Indjije jer ima mnogo pravih lovaca i dobrih ljudi koji nemogu da dodju do izražaja od šljama.

DakiNS
 Normalno da nije lako, da li je tebi bilo lako tolike godine žuljati klupu ili eto imaš dva sina koliko dnevno im daš novaca za užinu i sekundarne troškove škole. Zato sam i pitao adresu te škole da pomognem komšijama i njihovoj deci.

saja rudnik
 Uh..Dobra tema..Bas razmislam u sebi zbog cega sam 15.god.isao u skolu kao da postanem neko i nesto,pomazem ljudima itd.Sad shvatam da je bolje da sam isao ta tri meseca za lovocuvara 70.hiljada plata malo setam po sumi udisem cist vazduh-zdrav za pluca,posle malo svratim negde na pivce ili rakijicu-malo za krvotok,mogu da zveknem nekog srndaca da niko nevidi-malo za kobasicu moze i za gulas-bas fino lepo i korisno...Moram to da vidim podhitno kad dodjem u Srbiju...Super ta stvar to lovocuvarstvo.srbijalov
Saja Rudnik

Indjijanac
 sinoć je na početku sastanka član UO LU Manojlović Mihajlo-Gedža rekao da neželi više da učestvuje u ovakvom radu i dao NEOPOZIVU
ostavku na mesto člana UO LU.

Indjijanac
  O B A V E Š T E N J E
ovim putem obaveštavam one koji ovo čitaju a članovi su LU Fazan Indjija o sledećem

1. 04.05.1980 godine umro je Drug Tito

2.po završetku 4 razreda osnovne škole je učiteljica bila dužna da vas obavesti da Deda Mraz nepostoji

3.do avgusta meseca 2011 godine hranjenje fazana i ostala briga o lovačkom domu koju nam je pružao naš dobri DEDA RAŠA nas je koštalo oko 8000(osamhiljada) dinara bruto,a sinoć je doneta odluka da taj isti posao obavlja plaćeno lice koje nas košta mesečno oko 60.000(šezdesethiljada) dinara

s lovačkim pozdravom DOBAR POGLED[/b]

zoranp
 Pre svega čestitam Gedži što je nije kao neki, pa da pravi od obraza dupe, već razmišlja svojom glavom!!

Inđijanac šta reći, a da već nije rečeno...neka gladnih godina neka se najedu, a neće još dugo proći i oni će sami uvideti da lova više nema, jer NEMA ni LOVACA KOJI SU ČUVALI I VOLILI DIVLJAČ, VIŠE OD MESA, LOPINJANJA I ŽDERANJA PO LOVIŠTIMA!!..onda će biti kasno, ali šta čovek tu može!!

Kad se setim samo kako je kod nas u Bačkoj palanci, onaj prezidente lepo složio priču, kako smo mi bunađije poslali inspektora da zabrani lov i kako smo mi krivci za to, a ne njegov "savestan" rad!!..pa se sećam kako smo i mi došli do toga da je bolje da se otvori lov, nego da nas pljuju zbog laži...a kad se otvorio lov, ono opet ova masa "lovčina" poče na nas da blati kako im nemožemo ništa, a prezidenta u zvezde okovaše i mesto Tite na zid postaviše!!..e zato moj kolega, ako ikako možeš digni hajku i prašinu i sve inspekcije ovoga sveta, neka zatvore i lov i lovište, pa neka te pljuje ko god hoće, jer i ovako te pljuju, a ŠTO BI I TEBE BILA BRIGA ZA NJIH, KAD NJIH BOLI ONA STVAR ZA TEBE!!!..IMAŠ DOKAZE I NEDOZVOLI KAO ŠTO SMO MI DOZVOLILI DA MANIPULATORI I HOŠTOPLERI LIKUJU,A MI ISPADOŠMO CRNE OVCE, SAMO ZATO ŠTO SMO HTELI DA POKAŽEMO KO JE KO!!...I TREBA ZELENI DA ZABRANE OVAKAV LOV ZA SVA VREMENA, JER JE OVO SVE JEDNA VELIKA OBMANA I LAŽ I TO MI SVI ZNAMO, SAMO ŠTO VEĆINA JE JOŠ UVEK GLADNA MESINE, I TO ONE MULE IZ ATARA I PLANINE!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac

Indjijanac kaže:
O B A V E Š T E N J E
ovim putem obaveštavam one koji ovo čitaju a članovi su LU Fazan Indjija o sledećem

1. 04.05.1980 godine umro je Drug Tito

2.po završetku 4 razreda osnovne škole je učiteljica bila dužna da vas obavesti da Deda Mraz nepostoji

3.do avgusta meseca 2011 godine hranjenje fazana i ostala briga o lovačkom domu koju nam je pružao naš dobri DEDA RAŠA nas je koštalo oko 8000(osamhiljada) dinara bruto,a sinoć je doneta odluka da taj isti posao obavlja plaćeno lice koje nas košta mesečno oko 60.000(šezdesethiljada) dinara

s lovačkim pozdravom DOBAR POGLED[/b]

DakiNS
 A kude je upravnik?HaHaHaROFLGrinShockCry

Lala
 Ovde oko Indjije može samo da se kaže: 'kako su skrojili, tako će i da nose'.
Che serra, serra!
What will be, will be!

Srpski: biće šta će biti. A dobro biti neće.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bogoljub
 Šta će biti sa 60.000 pa moraju i lovoćuvara da stave u tih malo para.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

saja rudnik
 Ja tek moram da se ukljucim u tokove u mom LU da vidim sta se dogadja i sta se radi..Mada nemogu da gresim dusu do sada sam imao vise nego korektnu saradnju sa upravnikom lovista i sa svim lovocuvarima.Ali moracu da se aktiviram u skupstini udruzenja da sagledam situaciju sta radi UO predsednik i ostali,mada iskreno sad nemam pojma ni koje predsednik udruzenja,ko je na celu skupstine...toliko o informisanosti...Kad sve to budem odradio stize izvestaj na forumu da vidimo gde smo mi a gde ostala udruzenja u Srbiji..Tri prsta
Saja Rudnik

chaki

Indjijanac kaže:
sinoć je na početku sastanka član UO LU Manojlović Mihajlo-Gedža rekao da neželi više da učestvuje u ovakvom radu i dao NEOPOZIVU
ostavku na mesto člana UO LU.

To je i bio njihov cilj jos kad bi ti dao ostavku oni bi bili presrecni jer je zadatak u poptunosti ispunjen. Obraz ne postoji u nasem narodu ili ako ga ima vrlo retko se srece. Nekda je podnosenje ostavke bilo povod da se odluke koje su donosene preispituju a sada je to skorz umrlo kao postupak. Sad se teraju ljudi da odu da napuste mesta jer smetaju u vrsenju samovolje. Tako je bilo u prethodnoj vlasti tako je u sadasnjoj i kako mi se cini skoro nece biti BOLJE jer jednostavno takav smo narod i TACKA. Generalno smo LOSI uvek je neko drugi krivac ili cemo pokusati da nadjemo krivce svuda samo ne u sebi. Bilo koga da pitas on ce reci da je 100% u pravu i da je bezgresan i preposten. Kao narod mso i kratke pameti pa nam se stvari cesce repriziraju nego na RTSu.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

chaki
 Mozda i vreme da se prikupljaju potpisi pa direktno u ministarstvo da se zavede pa da vidimo da li ce onda neko nesto da pokrene. Ovo do sada je jalova borba.
Svi nas pljuju. Novinari da vadimo zecevima oci, voditelji jutarnjih radijskih programa se sprdaju sa nama, LU donose smesne i nerazumne odluke protiv zakona, fukncioneri LSS, LSV i raznoraznih interesnih organizacija sa kojima su poslovno usko vezni nas prave budalama i misle da samo oni imaju glavu.

Jednostavno treba krenuti konkretno pa dokle stignemo. Ovako smo jos uvek na pocetku a oni na kraju ( valjda onom pravom jer ako bude drugacije NECE DA VALJA).

zoranp
 Chaki u pravu si potpuno, mislim da se može, pa čak i mora napraviti peticija i dostaviti ministarstvu, a onda da vidimo ima li ko muda da ostane gluv i nem!!!!???
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Limun
 Čitam sve ovo i skidam kapu ovom Gedži, baš sam pre par minuta završio i otštampao moju odluku o neopozivoj ostavci na mesto predsednika LD, a samim tim i na mesto člana UO i skupštine LU. Jednostavno meni moj moral više ne dozvoljava da učestvujem u radu svih ovih tela LU sve dok tamo sede i upravljaju pojedini ljudi koji ne da ne zaslužuju da sede tamo nego ne zaslužuju da budu lovci uopšte.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

chaki
 ljimun uradices bas ono sto oni ocekuju a to je ostavka i prostor za njihovo dalje nakaradno delovanje.

Ostavke DA ali njihove 

Limun
 Ne vredi chaki ovde kod mene nema pomoći žao mi je što sam lovac u ovakvom okruženju Sad
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bezbednost u lovu: pre, za vreme, i posle! METODE LOVA 55 01.02.2014. 21:30
Prognoza promene vegetacije,zbog klimatskih promena u Sloveniji STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 11.10.2013. 18:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,412 posete www.srbijalov.com