Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
nenadx
 Pa ako je OK,izgleda da je do tebe..Desava se,ali te to neoslobadja zafrkancije
Dobar pogodak

petar
 Ja se ni ne pravdam, sta je tu je, ali to je dosta je daleko, priznaj...B)
Just like old times!

Lovac Stari
 Posto niko nista ne objavljuje hajde ja jednog. Ovaj je sa kraja parenja, jos poneki zelenbac dosadjuje vec uparene srne!
Dovukao sam ga pred noge sa vabilicom marke Battalo Blatter.
img227.imageshack.us/img227/169/seljadin1.jpg
Grlo je srednje dobno i selektivnog tipa.
Plus je imalo povredjenu prednju nogu.
Nepravilni sesterac i ja ga prozvah Seljadin Gedza ;).

Inace ovih 2-3 jutra ih pirsao i nadmudrivao se sa jednim starim iskusnim trofejno slabim Srndacem ali svaki put me je izvrdao.
Dobar pogled.

Sniper Hunter
 Bravo Stari Cestitke!!!!Bravo 2

nenadx
 Slabo prijavljuju Stari,ili se ispromasivali,ili su skromni...Mislim da je ovo drugo ipak,takvi smo....Ovog seljadina..vala ako si ga Bravo 2
Dobar pogodak

petar
 To nenadx ispromasivali je na moj racun, a? Grin
Just like old times!

nenad_franc
 i kod mene su bili lovci ovaj vikend i ispromasivase! Smile

Lovac Stari
 Ja isto promasih interesantnog proslog ponedeljka uvece!
Verovatno se jos raduje i smeje tome Grin???
Dobar pogled.

Boban
 Cestitke Stari na odstrelu.Bravo 2
Pa neko je pucao ,neko odstrelio a ja prosle nedelje sam imao 3
izlaska i nisam ni imao prilike za gadjanje.Confused

darkon
 Ljudi,ja sam nov ovde,pa mi treba pomoc kako da izbacim neke slicice.
Unapred,hvala.

nenadx
 Nikodijevicu imas temu sa uputstvom,pa vidi probaj,ako neide javi.Eto petre,nisi jedini,kada bi jos svi priznaliOi
Dobar pogodak

Lovac Stari
 Promasaji su sastavni deo lova!
Gde bi nam bio kraj kada bi svaka kugla pogodila?
I meni je nekada ulazila voda u usi zbog promasaja, sada samo se namrstim i trazim drugog.Zapamtite da se nekada vise ceni priznati promasaj nego neznam koliko pogodaka...
img818.imageshack.us/img818/8591/beliizmadjarske.jpg
Jedan starac iz Madjarske.
Dobar pogled.

nenadx
 Tako je druze Stari,(ko priznaje,pola mu se dodajeSmeko)evo ja priznajem dva promasaja(doduse preko 298m)i 257 pogodaka(ispod 298m).A ako bi insistirao,mozemo da se nagodimo oko cifreFrown Kad izadje ova slika.E ovo je pravi trofej srndaca
Dobar pogodak

Boban
 Dobar Starac Bravo 2

Cvele
 257 pogodaka ? -toliko srndaca ? $aAa Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Boban
 Evo jedne brdske slike iz proslo nedeljnog neuspelog lova na Srndaka.

nenadx
 Ma ne Cvele,svih pogodaka.Malo sale,malo zbilje...evo otvoricu se.Imao sam desetak promasaja na srndace,od toga,kao kod ribolovaca 3 fantasticna trofeja.Jednog sam recimo trazio skoro 2 sata.....nisam mogao da verujem da je promasaj sa nepunih cetrdesetak metara.E sad,mogao bih da nabrajam mogucnosti i opravdanja,ali saldo je isti.U svakom slucaju preporuka je da je oruzje uvek OK,pa ako dodje do promasaja....analiza dogadjaja,,,,da bi se ovo svelo na minimum.I Bobanova slika je uspomena na jedan lov,koji sigurno ima svoju lepu stranu,bez obzira na prazan ranac
Dobar pogodak

Sniper Hunter
 Pa sada ranac i ne deluje bas prazno ima tu i nekoliko jelena ili neki lav Smeko

nenadx
 U pravu si S,Hunter,a ja mu poverovao da nije bilo nistaGrin.......Mada i nevalja,uvek odstreliti.Posle sledi ciscenje,guljenje,.... i35.tinypic.com/kf166c.jpg
Dobar pogodak

petar
 Naravno da ne treba nenadx, meni se npr desila situacija da sam u istom lovu nakon odstrela imao prilike da ponovo odstrelim i vratim se kuci sa dva srndaca, ali nisam pucao na drugog, jednostavno sam ga pustio da ode, mnogo je za jedan lov dva srndaca odstreliti, tako barem ja mislim...Confused
Just like old times!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,777,651 posete www.srbijalov.com