Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na zeca

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na zeca
Kile_
 Da Daki u pravu si razlika je velika,ne toliko po izgledu,ali kao prvo druge su vrste,rase,DNK. .Da verujem citam dosta o njima i video sam velike primerke.
Samo 300 i 4x4

ultras035
 Svaka cast za pojedina LU...evo kako su strucni ljudi videli situaciju oko populacije zeca u nekim lovackim udruzenjima (novembar-decembar 2012.)
LU "Mika Brada" se nalazi u tablici sa ocajnim rezultatom istrazivanja :uzorak 32 zeca, a 37,5% do jedne godine, a 62,5% preko jedne godine?! sa preporukom OBUSTAVA lova. Pogledajte celu tabelu:
http://www.e-lovac.rs/p/blog-page_966..._9662.html

Dosta zabrinjavajuce, ali da li ce nadlezni da reaguju na preporuke strucnih lica...ili bar neka oslusnu sta Stari lovci kazu...Dim
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

Voganjac
 Mi lovimo dva puza zeca,evo par slika....
Voganjac

Voganjac
 Mi lovimo dva puza zeca,evo par slika....
Voganjac

Voganjac
 mislio sam dva puta,nisam dobro napisao....Bio je i lep dorucak...!!!
Voganjac

Voganjac
 Lov je prosao super imamo zecova i previse stvarno dosta,valda mu kod nas pase klima..!!
Voganjac

Podunavac
 Kolega stavrno lep odstrel i velika populacija zeca u vašem lovištu.Bravo 2 A gde je Voganj? Jeli između Sremske Mitrovice i Rume?
Tri prsta 2Kolce

kimi
 Voganj bi trebalo da je prvo selo na izlazu iz Rume prema Mitrovici.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

DakiNS
 Ima li neko iz Bačkog Gračaca ili okoline na forumu? Kakva je sada situacija sa zecom jer ga je nekada bilo kao pleve.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Ja imam drugara u Bačkom Gračacu kod koga idem. U životu nigde nisam video toliko zečeva kao tamo. Jednom prilikom sam ih nabrojao preko sto komada, za manje od sat vremena vožnje. I to polupitomi uz cestu. Verujem da je i sad takva situacija (brojnost) kod njih.
Tri prsta 2Kolce

Limun

ultras035 kaže:
Svaka cast za pojedina LU...evo kako su strucni ljudi videli situaciju oko populacije zeca u nekim lovackim udruzenjima (novembar-decembar 2012.)
LU "Mika Brada" se nalazi u tablici sa ocajnim rezultatom istrazivanja :uzorak 32 zeca, a 37,5% do jedne godine, a 62,5% preko jedne godine?! sa preporukom OBUSTAVA lova. Pogledajte celu tabelu:
http://www.e-lovac.rs/p/blog-page_966..._9662.html

Dosta zabrinjavajuce, ali da li ce nadlezni da reaguju na preporuke strucnih lica...ili bar neka oslusnu sta Stari lovci kazu...Dim
Kud ne vidoh pre ove podatke da na skupštini priupitam g. Upravnika zašto nije izvršio korekciju po preporuci i kao što sam ja predlagao nego pravio drugačiji plan, ljudi on je ove podatke ladno sakrio od UO!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Predator

Podunavac kaže:
Ja imam drugara u Bačkom Gračacu kod koga idem. U životu nigde nisam video toliko zečeva kao tamo. Jednom prilikom sam ih nabrojao preko sto komada, za manje od sat vremena vožnje. I to polupitomi uz cestu. Verujem da je i sad takva situacija (brojnost) kod njih.

Imam kolegu s posla koji nije lovac, a inače je iz Miletića (sad nisam siguran da li je Srpski ili Svetozar u pitanju). Ako se dobro sjećam, mislim da mi je pričao da mu je brat lovac pričao da uopšte nemaju izlaske na zeca. Mislim da je u pitanju Srpski Miletić, što je jako blizu Gračaca pa me ovaj podatak jako zbunjuje. KoTuKoga

Sasvim prirodno

Voganjac
 Bravo 2Jeste kolege Voganj je izmedju Rume i Sr. Mitrovice,malo selo oko 800,kuca i nemamo puno lovaca,nekada je bilo puno a sada mislim da nas je tridesetak,veliko loviste i puno divljaci,jedino nemamo jarebicu kad smo izlazili na zeca digli smo samo jedno jato oko desetak komada,nelovimo je vec godinama ali nerazumem zasto je nema Confused imamo dovoljno ranilica hranu iznosimo uredno,,,Pozdrav kolege od mene...!!!!!!!Bye
Voganjac

Predator

Predator kaže:

Podunavac kaže:

Imam kolegu s posla koji nije lovac, a inače je iz Miletića (sad nisam siguran da li je Srpski ili Svetozar u pitanju). Ako se dobro sjećam, mislim da mi je pričao da mu je brat lovac pričao da uopšte nemaju izlaske na zeca. Mislim da je u pitanju Srpski Miletić, što je jako blizu Gračaca pa me ovaj podatak jako zbunjuje. KoTuKoga

Danas sam provjerio, u pitanju je Srpski Miletić. Njihovo lovište je nepunih 10 kilometara udaljeno od gračačkog, ali ove godine nisu imali nijedan (zvaničan) izlazak na zeca. Nije da zeca uopšte nema, nego su odlučili da ga ne love da bi mu povećali broj. Najviše zeca je stradalo zbog neadekvatno zaštićenih kanala za navodnjavanje.

Sasvim prirodno

Voganjac
 Bio nam je i Beukovic u gostima.....
Voganjac

Voganjac
 Bio nam je i Beukovic u gostima.....Lepog li dana nije moga biti lepsi.....
Voganjac

ultras035
 uh sunca ti, nama bi dobrodosao jedan red, ali zivih...mislim da odkada ja lovim nije ukupno ulovljeno ovoliko zeceva za celu godinu!
Kazu Stari da je nekada bilo ovako...sada nema vise zeceva i treba zabraniti lov istih na godinu dve!
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

Voganjac
 Bas sam se cuo sa burazerom,kaze bili su pre dve nedelje na brojanju zeca,terali su drugi deo gde nismo lovili prosle godine kaze,nemozes ni da ih prebrojis koliko ih ima bas domacinsko lovise i mnogo su zadovoljni....OdobrenoYes
Voganjac

PEZ
 ^ Svaka cast!Odobreno
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Voganjac
 I posle lova je bilo dobrog druzenja...!!!!!
Voganjac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Paraziti zeca i prepelice u Bačkoj STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 07.11.2014. 15:02
Sindrom evropskog zeca u Vojvodini STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 23.10.2014. 23:13
VEŠTAČKA PROIZVODNJA ZECA STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 10.03.2014. 19:41
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,629,553 posete www.srbijalov.com