Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko odelo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko odelo
Neca92
 Ma ne kudim ja njihovu robu, znam da je odlicnog kvaliteta, i sam sam hteo da je kupim za sebe, ali me strasno iznerviralo zato sto se sprdaju samnom!Angry Za prvi put imaju opravdanje, odmor, razumem... Ali rekli su mi da dodje sledece nedelje (ty ove, sada vec prosle, petak je pri kraju), ja telefoniram za svaki slucaj da ne idem bzv kao prvog puta, i on mi kazu da imaju robu i da dodjem, ja odem a ono Trt Milojka
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Cvele
 Pa to jest' da nije u redu, al' jbg...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

stojkuki
 Ma nema tu jbg, ... slusaj kad vec nekome treba da ostavis pare ondak, ... ima bre malo postovanja da pokaze, jer ima i drugih na nek se ceska po glavi kad ne bude mnikoga da kupuje robu koje ce onda biti ...

Ima nesto sto se zove i CRM, customer relation management ... Moderan izraz za tzv postovnaje klijenata / kupaca ...

canis aureus
 i44.tinypic.com/nl4f4m.jpg
http://www.youtub...Kp1h3c6mBs

... manekena sa slike većina je upoznala jer takav lik se teško zaboravljaGrinZivioRodjo
ali u ovoj priči nije ni bitan lik već ...

... skoro prolazio sam centrom, "krugom dvojke", i čudom se čudih da toliko lovaca ima po tim ulicama, parkovima, parkinzima ... a gde su im puške?!? šta love tuNa nenaoružaTi i bRez kera?! al ajd ... pomislih mora da je SUMO ili već neki iz beogradskog organizov'o lov k'o Lala i sremac75 što su činili ... sustigoh jednog i hvatajući ga za rame uputih "GDE SI ROO" jer sa leđa potsetio me na "manekena" a i uniforma istaConfused kad on se trže i "ŠTA JE KUME SAMO KUPIM PIKAVCI I NEZNAM JA NIŠTA!!" ...Zbunjen

ZivioRodjoiveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

meshtan

canis aureus kaže:
i44.tinypic.com/nl4f4m.jpg
http://www.youtub...Kp1h3c6mBs

... manekena sa slike većina je upoznala jer takav lik se teško zaboravljaGrinZivioRodjo
ali u ovoj priči nije ni bitan lik već ...

... skoro prolazio sam centrom, "krugom dvojke", i čudom se čudih da toliko lovaca ima po tim ulicama, parkovima, parkinzima ... a gde su im puške?!? šta love tuNa nenaoružaTi i bRez kera?! al ajd ... pomislih mora da je SUMO ili već neki iz beogradskog organizov'o lov k'o Lala i sremac75 što su činili ... sustigoh jednog i hvatajući ga za rame uputih "GDE SI ROO" jer sa leđa potsetio me na "manekena" a i uniforma istaConfused kad on se trže i "ŠTA JE KUME SAMO KUPIM PIKAVCI I NEZNAM JA NIŠTA!!" ...Zbunjen

ZivioRodjoiveli 3
ROFLROFLROFL A jel imao i kesu na ruci kao i ovaj manekenROFLROFLROFL alal vera na foriB) a za naseg manekena ZivioRodjo
Don't Be Afraid Of The Dark !

Podunavac
 Napisah već jednom u vezi sigurnosti u lovu da bi svi lovci (sobzirom na broj nesrećnih slučajeva) trebali da nose jakne ko komunalci, za svaki slučaj. A kod mene u LD ima nekih koji vole malo više da iveli 2 pa onda nekontrolisano da puc puc, pa onda reko da se opremim u skladu sa situacijom. A ovakvu opremu sam video na slikama sa šakalijade u Starom Selu od prošle godine, pa ajd reko da nabavim i ja. Jedan naš kolega imao sličnu opremu, al neću da ga imenujem da nebi bilo Palica Admin Power. Samo ću da kažem da čovek voli da deli tuđe vino, puca malim kalibrom i pojede 1,5 metara kobasice za lovački doručak. A starije kolege šalje u gustiš da mu isteraju Lisica umesto lovačkog Kuca. A za Canisa mogu da kažem samo Cenzurisano i da je on Cenzurisano a da njegova puška Cenzurisano i još samoo za kraj da je Cenzurisano. Eto toliko od mene za ovaj put.ROFL
A kesa je sastavni deo lovačke opreme u lovu na pernatu živinu. Ustavri 3 kese. Nije sa nacionalne strane Tri prsta, al 3 kese su sigurnije od jedne. Sva sreća što ne lovimo nojeve. Gde bi nabavio toliku kesu?Grin
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 Prika, bolje zbog iveli 2 od opreme odaberi pancirni prsluk i šlJem jer možda im se i boje pomešaDu pa im se učiniš srndaćem ili sličnim i ...
vidiš i sam kako se meni treznome učini da te sretoh u krugu dvojkeConfused

al me Cenzurisano nakrpi ko tuđegaVuk.....Grin
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Jank
 Što zezaš čoveka , šta ima veze kako se obukao, važnije je da li je on dobar čovek, ova drečava odela su baš exstra, i ja sam rešio da pozajmim od mog kuma pa zato obilazim konjtejnjeri nebi li ugledao nekog kome je vrutje pa da je jaknu obesio o kamijon ali nema a nema ni da se kupi....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Ma generacio uzmi varbu i penzlu pa omoluješ i gotovoROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Ma ću skočim nekoj plavuši u krilo pa neka me farba u koje oće farbe, samo da ulovim šta sam naumio....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

223rem
 Ja sam danas kupio jaknu postavljenu za zimu i pantallone,proizvodjac novitet,6000 din.

DakiNS

grabovac223rem kaže:
Ja sam danas kupio jaknu postavljenu za zimu i pantallone,proizvodjac novitet,6000 din.

a slika?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Danas sam napokon kompletirao dugmad od jelenskog roga za lovačku jaknu (koja je počela da se šije pre 8-9 meseci). Nadam se da će za par dana du bude gotova, pa onda postavljam sliku jakne.
Tri prsta 2Kolce

klaja

Podunavac kaže:
Danas sam napokon kompletirao dugmad od jelenskog roga za lovačku jaknu (koja je počela da se šije pre 8-9 meseci). Nadam se da će za par dana du bude gotova, pa onda postavljam sliku jakne.

pravim prsluk od one coje a kontam ako se odlucim za dugmad da ih sam probam napraviti

Sniper Hunter
 Evo nesto za zimski lov
i44.tinypic.com/novygj.jpg
i39.tinypic.com/30t55k5.jpg
i40.tinypic.com/1zfqw5k.jpg
cena je kompleta 62CHF + kapa 9 ,00CHF

Sniper Hunter
 Evo nesto i za sumu zimsko
https://www.askar...cePage.jsf
i42.tinypic.com/2u8idu9.jpg
i39.tinypic.com/zn4zmh.jpg
i40.tinypic.com/24nfdcz.jpg
i42.tinypic.com/cq23p.jpg
i43.tinypic.com/6olaq1.jpg
kosulja
i43.tinypic.com/358namh.jpg
potkosulja

slavko75
 oooo brate sniperu izgleda se spremas dobro za zimu,bice lova
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sniper Hunter
 i39.tinypic.com/nbqlhx.jpg

SEE oprosti...morao sam..... da je probam prviROFL

tomo vrbas
 Ovo zimsko odelo je vrh,kolega svaka cast na odabiru!B)A i fantomka je prava steta sto kod nas nema tako nesto da se uzme!

darkon
 Lele, Sniper, al se ti spremaš. B)

Sviđa mi se odelo, a posebno ovo "šumsko".

Kaži mi koja je cena pantalona i jakne?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,586 posete www.srbijalov.com